Tanıştık bilmiyorum. Bir köyde yaşıyor, adını unuttum köyün
13 gü
İlk izlenimin kötüyse ve köy gibi bir yerde yaşayacaksan pek tavsiye etmem eğer şehirli birisiysen gerçi bu aralar köyler biraz daha lüks ama yine de araban falan yoksa ulaşım zor bazı yerlere onun haricinde sen köye veya insanlara bakma onun sendeki etkisine bak ailesine bak bide ailesiyle yaşayacaksan kesinlikle kabul etme
Ailesinin üstünde köyde daha arabası yok alır belki bilmiyorum sürekli kapalı giycen dedi öyle. Pantolon kazak giycekmisiö dışarı çıksam da sadece kızlarla konusacakmısım
Eğer bunları yapabilecek birisi değilsen ayrıl derim boyle erkeklerle de sevgili olmayın zaten olgun birisi gidip de erkeklerle konuşmaz veya olgun bir erkek gidip kızlarla konuşmaz bunun için uyarılmasına gerek yok kimsenin
ailesinin üst katında falan kalacaksanız aman diyorum hayatının hatasını yaparsın normal hayatta nasıl bir yerde yaşıyorsun şehirde mi merkez bir şehirde mi yoksa köy gibi bir yerde mi
Ben köyde yaşıyom. Aılem karısmaz dedi
anladım o zaman o konuda yabancılık çekmezsin ama erkeklere güvenme kimleri kimleri gördüm her gün KS ye bu sebepten soru soran çok var her kız ailem bir şey demez diye kandırılıyor sonra ailesi başlıyor çocuğu fişeklemeye oğlum şu karına bir şey de oğlum şu karın köyde orada burada gezmesin falan diye sonra tartışmalar başlıyor kadın hayattan nefret ediyor bu hatayı yapmayın derim ya ona süre verin 2-3 ay kadar birbirinizi tamamen tanıyın neleri sever neleri sevmez size uygun mu düşünün derim
Ya adamin karekter ve tipi benı Rahatsız ediyor midemi bulandırıyor
O zaman onla evlilik gibi bir hataya düşme bir an önce ayrıl hayatını birinin yanında zindan edeceğine kendine yakışan birini bul seni seven birisini
bir de adam dedin kaç yaş fark var aranızda
39mus kimlikte büyük yazmışlar dedi 29 ımıs 😆 ben 22
öyle biriyle kafan uyuşmaz daha onun nasıl birisi olduğunu tam bilmiyorsun e bı de ailesine yakın yerde yaşayacaksın he dersen ki ben eşimin ailesine hizmetçilik yaparım evden dışarı çıkmam tek amacım çocuk bakmak falan diye düşünürsen yani ama onun haricinde özgür ruhlu birisiysen ve yaş farklarını sorun eden birisiysen uzaklaş oradan derim 22 ile 29 hiç uyumlu değil bilmiyorum sizin görüşünüz tabi mesela ben de 22 yim ve 29 yaşında birisiyle evlenmek istemem bu çok kötü olur çünkü kafalar uyuşmaz helekide
39 kımlıktr yaln atıyo bence
sen en mantıklısı böyle biriyle evlilik düşünme düzgünce reddet ailene de istemediğini belirt bu dünyaya bir kez geliyorsun kendin istedigin gibi yaşa istediğin insanla yaşa
Canım benim, evlilik gibi önemli bir karar öncesi aklında soru işaretleri olması çok doğal! 💖 Bence bir insanı yaşadığı yerden ziyade, kendi kişiliği, değerleri ve seninle olan iletişimi tanımlar. Batman da çok güzel bir şehir ama her insanın karakteri bambaşka oluyor biliyorsun. Onu daha yakından tanımaya çalışmalısın. 🥰 Peki sen onun hakkında ne hissediyorsun, ilk izlenimin ne oldu? 🤔
İlk izlenım kötu
Ayyy ilk izlenim kötüyse orada durmak lazım canım! 😥 İç sesini dinle bence.
Cevap
3Cevap
Çocuğun ismi Azat mı? Öyleyse arkana bakmadan kaç 😂
Yok değil
De ne alaka niye azat ismi severim ben çocuğuna koycaktım
Azad ismini seviyorum ama
Görmek lazım adamı
Yok iyi bakarmı bana nasıl biri
Düğünym
Düşündüm tanısa bilirim
Ama sessiz bırım ona göre
Geldim yazzzz
Arap kökenli Batman'lı erkek normal arkadaşım vardı iyi gibiydi.
Kısa zaman içerisinde mi dedi
köyün adı gotham city mi
Köyün ismini bile bilmeden nasıl evlenecen
Her erkek farklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?