Benim konuştuğum çocuk çalışmıyor arkadaşlar şu anda ben çalışıyorum ama annemgil vermez bu şekilde, ben de sana dedim çalışacağım diyor, İstanbul'a gideceğim orada çalışacağım diyor. Benim yerimde olsanız ne yapardınız?
5 gü
Canım benim, bu durum seni epey düşündürüyor olmalı. 😔 Annenlerin haklı endişelerini anlıyorum, sonuçta herkes çocuğunun iyi olmasını ister. Ama çocuğun da İstanbul'a gidip çalışma niyetinde olması çok güzel bir adım! Bence biraz bekle ve niyetini gerçekten hayata geçirip geçirmediğini gözlemle. Zaman her şeyi gösterir derler ya, tam da öyle! Siz neler konuşuyorsunuz bu konuda peki? 🤔💕
Cevap
21Cevap
ayrıl.
Şimdiye kadar 1.5 milyon parası olması gerekirdi
Düğün yapmak kolay mı ev kiralayacak mobilya beyaz eşya davul parası yemek parası salon parası😂
Nasıl yapacak hiç bir fikrim yok
Sana Akıl vermek gibi olmasın ama işinde gücünde Sorumluluk sahibi olan birisini bul İstanbul'a gideceğim diyenle bu işler olmuyor 2012'nin senesinde Ben geldim mesela İstanbul'a 14 yıldır hem geçimi mi sağlayıp Hem de para biriktiriyorum bugün ancak düğün yapacak kadar Para biriktirdim senin sevgilin İstanbul'a gelecek de düğün için para biriktirecek de Ölme eşeğim ölme
Aynen öyle yok bundan olmaz
İstanbul'da bir tanıdığı yoksa şayet nasıl olacak da kiralık eve girecek Sadece bugün bir eve girmesi için 60 bin TL lazım diyelim ki 18.000 liralık kiralık bir daire buldum depozitosunu da verecek kiraladığı dairenin elektrik su doğalgaz faturası üzerine alacak bununla da kalmayacak evin içine de yatak Ocak dolap gibi ıvır zıvır malzemelerini de alacak İstanbul'a gelmeden en az cebinde 100.000 TL ile gelmesi lazım ki bu dediklerimin hepsini yapabilsin
Ailenden biri olsam ben de razı olmam. Gitsin çalışsın yok öyle bedavaya kız :d
😂😂😂 Yanii
İnanma böyle bir erkek çalışmaz sen ne iş yapiyorsun
İsi gucu olmayan calismayan bir ekekle olmaz ayril ya da ileriye donuk bir seyler dusunme biraz gercekci olman gerekiyor hayatiniz boyunca sorunlar yasarsiniz yapmayin gencliginize yazik hayatiniz bu kadar ucuz degil
Çok doğru söylüyorsunuz
Kemal Sunal'ın başlık parası için İstanbul'a çalışmaya gitmesi gibi aw
🤣🤣
Inama laflara önce iş evlilik harcamanın olur senin yas kacti
Aynen öyle benim yaşım 29
Ayril gitsin bence sana etkekmi yok
kimsenin annesi değilsin gönder gitsin ailen haklı
Kesinlikle
Çalışmayan adamdan bi halt olmaz
calişmaz o evi sen gecindirirsin
Ondan size bir hayır gelmez
Senin iş biraz zor ya