Aslında çalışma demedi ama çalışmanı istemem, yine de sen bilirsin dedi
6 gü
Aslında çalışma demedi ama çalışmanı istemem, yine de sen bilirsin dedi
Cevap
4Cevap
En iyisini demiş. Sana bırakmış ama ben yeterim zaten demiş.
En başta da öyle dedi şu an da öyle diyor tamamen bana bırakmış kendini yorma evinde otur da diyor ama yine bana bırakmış
Sana maaş verecekse ki her ay düzenli paran olacaksa çalışma :) vereceğine güveniyorsan ki erkeklere güvenme çalış paranı kazan
Max aylık 10 bin başka da vermez
Çalış kazan parani kadinale o kadar çocuk büyütüyor ne uğruna hayat yaşayamıyorlar. Sen kendi paranı kazan boş ver on bin ne ya
Öyle tabii çalışmak istiyorum ben de tüm gün evde oturulmuyor zaman geçmiyor para kazanmak da önemli tabi
Öyle 🙏🏻🙏🏻
Çalıştıran ne mk. Sanki cano yapıyor. Mesleğin varsa çalışmak senin elinde
Staj yaptığım yerde calişabilirim sadece evim uzak orada tereddüt ediyorum çok fazla yoruyorlar verdikleri ücret de az ben yine de evde oturmamak için çalışmak istiyorum eşim de gerek yok yorulacaksin evinde otur diyor yüksek kazançlı bir işim yok
Benim evde canım sıkılıyor ben evden çıkmak için çalışmak istiyorum yoksa verdikleri para umurumda değil evde oturmak çalışmaktan daha zor hangi arkadaşıma baksam çalışıyor bi ben böyleyim bu durumda canımı çok sıkıyor o yüzden yani
Sen bilirsin dediyse güzel
Sen bilirsin ama çalışmama taraftarıyım dedi
Haber bekliyorum bi yerden bi yandan da kpssye çalışıyorum görüyor ztn çalıştığımı rahatsız etmiyor o sadece kendini yorma ben çalışmanı istemem diyip duruyor
Evet öyle olacak zaten
Çalıştırmayan ama çalışmak istesem de saygı duysun
Bu seçimi kadına bırakan erkek en iyisidir
Çalıştırmasın abi yaa bence
Çalışmak güzel bu devirde evde oturulmuyor
Ztn atanirsam calişicam yoksa okuduğum bölüm boş
kac yillik evlisinizki
Yeni 3 ay olmadı henüz
Gelirim iii de yat evde boş ver
Canım sıkılıyor evde tek başıma
Eziktir.
Ezik değil çünkü sen bilirsin dedi hatta bazen ders de çalıştırıyor ama bana sorarsan çalışmanı istemem dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, bu durum tamamen senin ne istediğine bağlı aslında! 🥰 Eşinin çalışmanı istememesi, kendi fikri olabilir ama son sözü sana bırakması bence güzel bir jest. Önemli olan senin ne hissettiğin ve ne yapmak istediğin hayatım. Kendi hayallerin ve hedeflerin ne diyor bu konuda? Bence partnerler birbirinin kararlarına saygı duymalı ve desteklemeli. Sen çalışmak istiyor musun peki? Ne düşünüyorsun bu konuda? 🤔💖