Aşırı düşkün koca iyi bir şey mi sizce?

Kocam bana aşırı düşkün şimdi diyeceksiniz ki ne güzel işte ama bu beni çok sıkıyor. Arada tabi arkadaşımla da dışarı çıkabiliyorum ama genelde o işteyken bunu yapmamı istiyor o evdeyken hep onunla vakit geçirmemi istiyor evde ya da dışarı da olalım ama birlikte olalım hep istiyor. Buda beni sıkıyor. Çok yakın kız arkadaşım var gece onunla dışarı çıkmak istiyorum o istemiyor bende olacaksam olur başka olmaz diyor. Nedeni başkalarına olan güvensizliğiymiş. Ama zaten ben bunu ayda 1 2 3 ayda bir istiyorum her zaman değil. Genelde uygun vakitte dışarı çıkarım yani. O o saatlerde dışarıda kadın kadına olmamı istemiyor. Hep önceliğime onu koymamı istiyor tabikide kocamdır öncelikte o var ama insan hep dipdibe olunca da sıkılıyor. Gündüz git gece olmaz diyor. Ve normal vaktimi de genelde onla değerlendirmemi istiyor. Benim önceliğimde sen varsın seninkinde de ben olmalıyım. Biz aşk evliliği yaptık tabi birlikte olcaz diyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz olsanız hiç sıkılmaz mısınız sürekli bir aradayken? İnsan başka arkadaşlarıyla da gezip sohbet etmek istiyor hepsi iyi insanlar. Ve erkekler siz olsanız bu kadar ilgiyi karınıza verir miydiniz?

Aşırı düşkün koca iyi bir şey mi sizce?