Sizin yorumlarınızı merak ediyorum, gerçekten o an haklı da olsam yaptığımdan utanıyorum. Çocuk şikayetçi olmadı, çok üzüldüm ona

Sizin yorumlarınızı merak ediyorum, gerçekten o an haklı da olsam yaptığımdan utanıyorum. Çocuk şikayetçi olmadı, çok üzüldüm ona

Cevap
5Cevap
Ben olsam süründürürdüm. Haklı bile olsan kimseye şiddet uygulayamazsın. Kendinize gelin artık. Aynısı sizin başınıza gelse yeri göğü inletirdiniz “kadına şiddet var” diye.
haklısın canımda benim vurduğumdan ne çıkar ki
Bir kadın durduk yere mi o hale geliyor peki hiç bunu sorguladın mı?
Bacım ben de ne hallere geldim de kolumu kaldırıp bir fiske vurmadım kimseye. Bunların hepsi bahaneden ibaret. O hale gelene kadar ayrılsaydınız? Ayrılamadıysanız psikolojik destek alsaydınız? Her şeyin bir çözümü varken şiddete başvurmak ucuz insanların işidir. Karşı taraf bana vurmaya çalışmadığı sürece hiçbir canlıya zarar vermem. İşimi sivri dilimle halletmeye çalışırım, öyle yaptık ve öyle olmaya da devam edeceğim elimden geldiğince.
Seni içerde yatırır istese sen baya suçlusun bide küfür edip saldırmışsın kamu davası açılmazsa iyi
Çok korkunç nasıl ilişkiler yaşıyorsunuz anlamıyorum çok saygısızca
Çocuk olgun karşılamış, helal olsun. Ben olsam şikayetçi olurdum. Bence özür dilemelisin.
Kamu davasına döncek bişey değil ztn ama sicilinde olması senin için kötü olmuş
yahu gerek var mı böyle şeylere? ayrılmak isteyene kapı orada demesini bilmeli insan.
Ailevi değerine küfür etmiş hala abartıyor muyum diye soruyorsun
Yanlış okuduğumu farkettim, haksızsın
😅 başta bir şok geçirdim ama haksız demek hafif kalır direkt gırtlak sıkma filan cinayet yani
iyi yapmissin umarim ceza alir
ama saldıran kendisi değil mi niye saldırıya uğrayan ceza alsın istiyorsun ki kendisi de pişman olmuş şiddetin uç durumlar hariç haklı gerekçesi olmamalı bence ya
saldıran benim doğru söyluyor arkadaş doğru okumuş canım
öncesindeki olay da haklı olduğunu söylüyor abla haklı olabilirde öncesi yazmıyor ama ben şey demek istedim haklı olsa da şiddet biraz fazla olayı bilmediğim için saldırıya uğrayanın ceza olması doğru olmaz dedim çok uç bir şey değilse yaptığı karşı tarafın yani meşru müdafa gerektirmeyen bir durumsa şiddet görüp ceza alması yanlış olur demek istedim kimin haklı olduğundan bağımsız
evet ben de bir kaç kez okuyunca anladım hatta sen öyle yazınca dedim acaba yanlış mı anladım tekrar okudum sjhdfjshsd birazcık komikte bir olay gülmek ne kadar doğru bilmiyorum gerçi de umarım büyümeden çözerler diyeyim ne diyim
Ne yaptın anlamadım
bacım haklısın
öylemi canım sen okudun mu
evet okudum sana hakaret etmiş yani hak etmis iyi yapmışsın
şiddeti kendi açınızdan fazla normalleştiriyorsunuz bu da b0k kafalı kadın düşmanlarına aynı şekilde bunu normalleştirip mizah yapabilme malzemesi veriyor nesini iyi yapmış haklı olabilir ki haklı olması olası zaten eğer o kadar sinir ettiyse ama meşru müdafaa olabilicek bir haksız tahrik yoksa şiddet hiç bir şekilde normal değil haklısın gibi bir düşünce geri kafalı ve barbarca oluyor maalesef
olan olmuş yani karsi taraf şikayetçi olmamış bize laf düşmez 🤷
olaydan bağımsız ben ilişkilerde şiddetin normalleştirilmesine kızıyorum
Geri cek şikayeti olay nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o an ne kadar üzücü ve gergin bir durum yaşadığını tahmin edebiliyorum. İnsan böyle olayların içinde olunca sonra dönüp bakınca pişmanlıklar yaşayabiliyor, bu çok normal. Belgeden anladığım kadarıyla zorlu bir süreç olmuş ama geçmişte kalmış. En önemlisi sen bu durumdan ders çıkarıp kendini