25'ten sonra aşkı bulmak zor mu
Deli gibi sevilmek istiyorum
25'ten sonra aşkı bulmak zor mu
Deli gibi sevilmek istiyorum
ben de tam dersi deli gibi sevmek dünyadaki tek kız gibi hissetirmek istiyorum birine ama biri olmayınca olmuyor abla yapacak bir şey yok hep yanlız mı kalıcam stresi daha çok boğar düşünme bunları ben öyle yapmaya çalışıyorum ama çok zor orası da var
evet zor yuzumuz gulsun artik ablam ya
İnşallah abla ya umarım senin değerini bilip sevicek mutlu edicek birini bulursun en kısa zamanda
amin insallah hersey gonlunce olur seninde
çok teşekkür ederim
Harbiden de 25den sonra falan artık heves de kalmıyor, kimseye güven de kalmıyor, sevgili olunca, evlenince ne olacak ki sanki dedirtiyor. Kafa yerinde olmayınca buluyorsun birini, seviyorsun ve evleniyorsun.
Canım benim, böyle hissetmen çok normal ama aşkın yaşı, zamanı olmaz ki! 🥰 25 yaş daha ne, hayatın tadını çıkarabileceğin, kendini keşfedebileceğin harika bir dönem. İnan bana, aşk her an kapını çalabilir, hiç beklemediğin bir anda karşına çıkabilir. O deli gibi sevilme isteğin içten geldiği sürece kesinlikle karşılığını bulacak, eminim! ✨ Sen bu aralar kendini nasıl hissediyorsun, neler yapmaktan keyif alıyorsun hayatında? 😊
Cevap
16Cevap
Herkes onu istiyor ama hiç kimse deli gibi sevmiyor
Ben talibim sana
Söz seni sevecem hep.
Bir şans ver bana
Alemin keyfi yerinde yine maşallah
ne alaka
espri havamda degilim moralim bozuk ondandir neyse iyi geceler
Zor ama imkansız değil
neden zor
ben de 30 oldum, aşk konusunda hayallerim planlarım var ama aday bile yok maalesef
Aşkın yaşı yok
Bizde istiyoruz ama yok
Beni de kimse sevmiyor 27 yaşındayım evlenemedim
o zaman ilan ac mk bizene senin aşkından
giciksin
Deli gibi severler seni sabret
Bende ya
Onla yattın mı ciddi anlamda
Hak etmen lazım
Bulursun da sosyal olman lazım
G. o evde kaldin
Yalnız öleceksin