Ezik biri miyim?

Arkadaşlar bugun bir olay yaşadim ve çok kafama takildi sizden tavsiye istiyorum. Şöyle bugün kizin biriyle sohbet ediyorum dedim spora devam ediyor musun vs ben de koçla devam edeceğim bu canım başladı bence gerek yok ben bile sana kocluk ederim bilmem ne falan sonra iste protein ihtiyacimin kyk yemeklerinden karsilanmayacagini duzgun bir beslenme duzeni ve spor programiyla devam etmek istediğimi söyledim bu da hemen arkadasina soyledi bunlar da basladi hemen protein tozu kullanma kas yaparsin sonra bırakınca yağa donusur kaslarin yok iste surekli protein tozu kullanamzsin normal yiyeceklerden karsila bilmem ne. Oysaki defalarca diyorum ki malietime uygun olan bu. Sonra diyor ki o canım boş ver o kendi kafasina koymuş biz ne dersek diyelim kullanir falan filan. Ve ben kendimi ifade edemediğimi ve ayni zamanda insanlara ezik bir gorunum verdigimi dusunuyorum. Ben farkindayim bana tavsiye veremeyecek konumda olmadigini ve tabiki onu dinlemeyecegim. Sosyal ilişkiler konusunda kendimi çok kötu hissediyorum. Ayrıca kaslar yaga donusmez ya. Velhasil kelam yorumlarinizi bekliyorum

Ezik biri miyim?