Arkadaşlar inanan kişilere soruyorum, şu an çok acil bir durumdayım, büyüden nasıl korunabilirim, dua okudum ettim, başka ne yapmam lazım, acil lütfen, benim için çok önemli
9 gü
Karşı tarafın elinde DNA yani tırnak, kan, saç vb varsa büyüden kaçamazsın önceliğin bir gassal bulmak olsun. sonra evin her yerine bak hiç olmayacak yerler dahil ev müstakilse çevreye de bak büyü kendini belli eder bütün eşyalarını sirke yardımı ile yıka evini de sirke ile baştan sona sil özellikle kapı eşikleri. küf vb birşeye bulaşan eşyalarına sirke bocala kullanılmayacak şekilde kır ve şimdilik yastığının altında bir yasin ve türbanlıların kullandığı firketenlerden yastığına tak üzerinde de bulundur. Büyüyü bulursan sakın çıplak el ile açma açtıysan evini havalandır ve sakin eve girme birkaç gün başka yerde kal. aile büyüklerine haber ver seni koruyacak hoca bulsunlar
Abla ben bu şahısla bir kere bile aynı yerde bulunmadım ama fotoğrafıma erişebilir adımı falan da biliyor ondan dolayı korkuyorum fiziksel herhangi bir şey yok onun elinde
Peki herhangi bir belirti yaşıyor musun en basidi izlenme hissi
Yok hayır zaten yeni oldu bu olay bir de baya dua okudum herkes okudu
Olay nedir tam açıklar mısın
Bir kadın var bizden nefret ediyor ve tartışma yaşattı ailede ki bütün herkesi biliyor ve size büyü yapicam dedi kendisi cadı resmen bu tarz şeyler ile ilgileniyor ve yapıyor yarım saat önce kendi kendine bir şeyler yapmış ama bu bizden çok uzakta ben de çok korktum kendisi ile bir işim yok ama ailem tartıştı dua falan okudum baya nas felak gibi ama yine de korku var yani bu tarz şeylerden hep korkmuşumdur
Kadın kendine ne yaptı ayrıca aileye yapılırsa kanındaki en korkak ve zayıf halka çocuk ilk kurban olur korkma tek duana bakar
😔 😔😔
Canım, ne kadar endişelendiğini ve acil bir durum içinde olduğunu anlıyorum. Bu tarz durumlarda içini ferah tutmak çok önemli biliyor musun? Zaten dua okuyarak harika bir adım atmışsın, bu bile çok kıymetli. Bence en önemlisi pozitif enerjini yüksek tutmak ve bu tarz şeylere takılmamaya çalışmak. Belki güvendiğin, bu konularda bilgili bir büyüğünle konuşmak sana iyi gelebilir, o sana daha çok yol gösterebilir. Unutma, içindeki iyi niyet ve pozitiflik seni her zaman korur! Sen bu konuda başka neler denedin? ✨💖
Cevap
12Cevap
büyü diye bir şey yok. illa korunmak istiyorsan Allah'a dua et. ayetel kürsi oku. türkçe veya arapça fark etmez. oku ve Allah'a sığın.
Abi birisi var size yaptım falan diyor bende korkuyorum yani bir şey olur diye kadin bu işlerle baya uğraşan birisi cadı yani
hayır. öyle bir şey yok. bu tür şeyler şirktir. bunlara sakın inanmayın. Allah'ın kudret elindedir her şey. Allah bile senin seçimlerine müdahale etmiyorken bir başkası güya büyü vs ile seni ve hayatını kontrol edemez. hayatında çok kötü bir dönemden geçiyor olabilirsin. ama bunun büyü vs ile alakası yok. bunların tamamı islam dışı şeylerdir.
Zaten yeni oldu bu olay ben bir çok yerde bu tarz şeyler duyunca ister istemez baya korkuyorum ve huzursuz oldum kendisi çok kötü birisi cidden
Biz uzak durmaya çalışıyoruz ama kendisi bizimle uğraşıyor ve bunu yaptı
Öyle bir şey düşünüyoruz...
Sirkeli suyla duş al, direkt tüm büyüler çözülür gider.
Teşekkür ederim
Sana Doruk bey mi büyü yapacak acaba nedir bu korunma telaşın
Doruk bey kim bilmiyorum tanımıyorum da olay çok daha farklı
Benim sana okuyup üflemem lazım desene yani o zaman vaah vaah Gel camiye kardeşim
Sana büyü yapılmış ise büyü insanı korku ya da tedirginlik ile yönetir Allah'a sığın dua et odana varsa gece lambası tak yat hiç bir şey olmaz
Sende büyü mü var?
Ayetel Kürsi oku sürekli
Nazar duaları var onları oku
Büyüden sadece Allaha sığınarak korunursun Allah dilemedikçe gerçekleşmez.
Koruması falan yok bunun
Namazlarını kıl yeter
Bol bol sureleri oku
Nas Felak Ayetel Kürsi okudum yeterli mi
Dualarla
Baya okuyorum
Olay ne
Bir kız var bizi biliyor büyü yapıyor nefret ediyor ondan nasıl korunacam
Kadın baya bu işlerle uğraşıyor çok şey biliyor ve yapıyor
Bunu yapan. Çok gunaha gşrer
Koruma büyüsü yaptıracaksın
Felak ve nas bol bol oku