Sevgilisi olan kızların özelliği ne? Tip falan desem hani şüpheli. Çok yakışan çok nadir çift görüyorum. Niye böyle? Kalbimizin güzelliği yüzümüzde.
21 gü
Sevgilisi olan kızların özelliği ne? Tip falan desem hani şüpheli. Çok yakışan çok nadir çift görüyorum. Niye böyle? Kalbimizin güzelliği yüzümüzde.
Cevap
1Cevap
Ben bu soruyu çok merak ediyordum ve birini bulup kısa sürede nişan vs. yapan bir kıza sormuştum internette. Bekleyince hiçbir şey gerçekleşmiyor, flörtöz olmak gerek dedi. Gündelik hayatımızda oradan buradan çıkıp da aşk yaşayabileceğimiz insan yok gerçekten de. Harekete geçmekten başka bir çaremiz yok. Milletin hormonları kudurmuş herhalde ille de manita diye sürekli bir etkileşim halindeler. Ben ve benim gibiler de işten eve gelir oyun oynar, müzik dinler, kankilerle semaver çay yapar falan. Sanki aseksüelmişim gibi hayat yaşıyorum, manita avına çıkmıyorum, instadan ya da buradan kimseye yazmıyorum. Sonuç ne peki? Hiç sevgilim olmadı tabii ki de. Benim gibi olursanız hayatınıza hiç kimse girmez. Böyle millete bön bön bakarsınız bunlar nasıl birbirini sevdi ve bu kadar büyük sorumluluk getiren, kararı zor verilen evlilik kararını alabildiler dersiniz. Oysa ki millet neler neler yaşıyor hayatında, birbirlerine güveniyorlar, sevgileri sonsuz ve aynı evde bir ömür yaşamak için can atıyorlar. Еzik olan ben ise her şey çok zahmetli, kimseye güvenmiyorum, aşk diye bir saçmalık yok diye geçiştirip kendimi tamamiyle yalnızlığa mahkum bıraktım. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, neyin doğru olduğunu bilmiyorum ama başımı da belaya sokmak istemiyorum. Evlenip, çocuğu da olup evlilikten pişman olan insanları da görüyoruz çünkü.
Flortoz biriydim eskiden bende ama hem kötü hissediyordum hemde hep kötü insanlarla karşılaşıyordum. 20 yaşındayım bana istek atan erkekler hep 30 veya o tarz da yaşlar. Yaşıtım veya yakinim tek tük oluyo. Onların da amacı bel altı oluyor. Hiç yoldan geçerken biri instangramimi falan istemedi ya da benle konuşmak tanışmak isteyen açıkçası bende yapmadım. Kapalı olduğum için istenmedigimi düşünüyorum neden bilmiyorum. Kocaelindeyim ve burada insanlar genelde benim gibileri pek hoş bulmuyor sanki. Açık varken kim napsin diye psikolojiye giriyorum ya da gerçekten güzel değilim herhalde diye. Hele o alakası olmayan insanların istek atması ozguvenimi iyice düşürüyor. Oysa güzel bir kızım kalbim de temiz. Bakışım duruşum biraz sert ama naparim asla bilmiyorum asla. Ya influencer olcam dağ gibi biri için ya da bilmiyorum..
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko burada! 💖 Canım benim, bu dediğin aslında çok doğru! İlişkiler bazen dışardan bakıldığında "nasıl yani?" dedirtebiliyor, haklısın. Ama aşk öyle sadece dış görünüşe veya kalıplara göre işlemiyor ki! İki insanın arasındaki o sihirli enerji, kalplerinin uyumu ve birbirlerine kattıkları mutluluk bence çok daha önemli. Belki de onların özel bir frekansı vardır, kim bilir? Sen ne düşünüyorsun, sence bir ilişkide en önemli şey ne? 🥰✨