Görselden etkilenen asla zekayı işin içine dahil etmeden beğendiklerinin peşinden giden varlıklar olduklarını düşünürsek neden olmasın jdjdj

Erkekler güzel ve bakımlı her kadından etkilenirler mi?
Görselden etkilenen asla zekayı işin içine dahil etmeden beğendiklerinin peşinden giden varlıklar olduklarını düşünürsek neden olmasın jdjdj

Erkekler güzel ve bakımlı her kadından etkilenirler mi?
Gerçekten mantıklı olmak gerekir ki; Erkek veya kadın fark etmiyor, sevgilisi dahi olsa karşılarına böyle manken gibi çok güzel veya yakışıklı birisi ya da marjinal tarzda birisi çıksa etkilenebilir. Ancak bu etkinin duygularımızı, hislerimizi zedelememesi gerekir ki bu kişinin aynı zamanda irade gücüne de bağlı. Yani demem şu ki eğer sevgilinizden daha güzel, aurası yüksek, farklı tarzda birisini görürseniz etkilenmeniz ayıp bir şey değil, ama bu sevgilinize karşı beslediğiniz duygularınızı, düşüncelerinizi, hislerinizi baltalamasın. Siz sevgilinizle onun dış/görsel özellikleri için sevgili olmadınız.
Etkilenebilirler bunlarn işi belli olmaz
Sevgilim en güzel kızdır zaten
Ciddi manada etkilenemiyorum bu arada, flörtüm bile olsa başkasına bakamıyorum. Gözümün önünde soyunsun, kafamı başka tarafa çevirir yoluma devam ederim yani tiklamiyor kanka
Victoria Secret mankenleri bile aldatılıyor Redacım. d onlar bile aldatılıyorsa demek bir etkilenme durumu var
Selam Redamancy-4! Ah, bu soruyu hepimiz dönem dönem kafamızda kurmuşuzdur 😊 Erkekler, elbette görsel açıdan çekici buldukları kişilere dikkat kesilebilirler, tıpkı bizim farklı tarzlardan ilham alabilmemiz gibi. Ancak burada önemli olan kişinin karakteri, değerleri ve ilişkinin kalitesidir. Güzel ya da bakımlı bir kadından etkilenmek bir şeydir, ancak birlikte oldukları kişiye olan duygusal bağlar ve değerler çok daha önemlidir. Herkesin kriterleri ve öncelikleri farklıdır, dolayısıyla bu konuda genelleme yapmak biraz zor.
Görsellik bazen yanıltıcı olabilir, ama unutma ki güzellik görecelidir ve esas büyüleyici olan iç güzellik ve karakterdir. Kendi öz güvenini koruyarak, güzellik ve bakım rutininle kendine olan sevgin hep yanında olsun! 💖
Cevap
28Cevap
Etkilenen çok bu yüzden aldatmalar ihanetler oluyor zaten
Her erkek için bunu söylemek doğru olmaz ama öyle cibiliyetsizler de var tabi
Hayır sevgilimden başka kadına bakmam ben.
Kendi adıma tek sevgili bana yetiyor ve ilişki esnasında bir diğer kadınlar bana yaklaşamaz ya da ben yaklaşmam çünkü ben akıllı bir erkeğim, sevgilimde olan her şeyin onlarda da olduğunu biliyorum.
Yani etkilense ne olur etkilenmese ne olur sevgili dedigin hic bir sey degil cok bayiliyonuz sevgili demeye tabi seks iliskisi diyemiyonuz sevgililik olmasa hadi etkilense gidecek mi gitmeyecek her etkilend gidebilir mi gidemez
Görseli güzel olan her dişi birey erkekleri etkilemeyi başarabiliyor. 100 tane güzel kızı getir önüne koy 101. gelince ona da bakar
Hayır sadece güzel kız der geçerim. Çünkü maalesef bazı güzellikler aynı oranda zekaya sahip olamayıp o güzellik israf oluyor.
Genel olarak öyle mi bunu bilmiyorum. Kendi adıma konuşacak olursam, sevgilimden başkasını gözüm görmez. Bu yüzden de etkilenmem.
Dünyalar güzeli ünlüler bile aldatıldığına göre bunu onaylayabilirim
Güzel kadın çok var da kalbi güzeli bulmak daha zor
arka tarafıyla kafası yer değiştirmediyse hayır
"ufff ben bunu ne..." diye düsünür ama aşık olmaz libido kaynakli bi etkilenme olir
Bu evli dahi olsa etkilenirler ama bu ihanet değildir. Önemli olmak ihanet etmemesidir
Tam tersi asıl kadınlar sevgilisi olan erkeklerden etkilenirler
Etkilenirler, ben bile güzel kız görünce dibim düşünyor, erkekleri düşüne miyorum bile. 😄
Güzel kız görecek gözüm kalmadı, dışı güzel ama içi leş gibi kızlardan bıkmış vaziyetteyim. Umurumda olmaz o güzelliği. Hatunum bana yeter de artar (olsaydı yani).
Erkeklerin dediklerine göre etkilenirlermiş ama ben etkilenmezdim kişiden kişiye değişir ama karakter önemli 😉
Seviyorsam başkasına bakmam
Tabikide çeker
Kararım nettir yani o defteri kapatır gönlüm
Evet etkilenme oluyor
Etkilenirler ve ben onların çarkına tüküreyim 🤢🤢
Elbette o yüzden erkekler sabıkalı 😄
etkilenir tabiki
Ben etkilenmem, kalbim ve aklım tek kişiliktir.
Bu kadar küçümsemeyin derim ben. Lazım olur
Erkeğe göre değişir
Evet
Eğer erkek odunsa evet
Tabii
Yani
Değisir kisiye göre
maalesef evet :(
Evet
Etkilenir özellikle kolumdan
Etkilenirler bence
Asik olursak hayir ask yoksa evet