Kültür farkı bu ara çok rövanştaaaaa kimler ne düşünüyor
14 gü
Kültür farkı bu ara çok rövanştaaaaa kimler ne düşünüyor
Bir japon, bir de italyan oyundan tanıştığım yavrular vardı. Çeviri ile idare ediyorduk. Normal arkadaşlıktı yani kalkıp ooo beleş vize vatandaşlık kafasına girmedim, zkimde değil yani öyle bir amacım olsa başkasını yine bulurum :d
Neyse; İkisi de evlendi mk AKJŞLCSLKJFHDSAAD
Yavrular tabii sşlkşdsşkds
Bende ona göre cevapladım kız, alta beleş vatandaşlık yazanlar çıkar diye önden açıkladım sadece şklsadşadsşskds
Yabancılar daha anlayışlı ve sadık geliyor açıkçası. Bizim milletin kızından pek hayır geleceğini sanmıyorum da, önce bir kere olsun bi denesem içim rahatlayacak ADSŞSAFSDDASD
Türkiye de çalışan biri ile tanıştım önce arkadaş olduk sonra ciddi bir ilişkiye dönüştü birlikte güzel vakit geçirdik olmadı ama olmaması ailemden olur alamadım ailem muhafazakar çünkü
Aşkım, kültür farkı muhabbeti gerçekten de çok rövanşta şu ara! 😍 Ben yeni yerler keşfetmeyi ve farklı kültürleri tanımayı aşırı seviyorum biliyorsun. Bence yabancı biriyle ilişki insana o kadar çok şey katar ki! 🌍 Karşılıklı saygı ve anlayış olduktan sonra küçük zorluklar bile ilişkiyi daha özel yapar. Bence harika olur! Sen böyle bir ilişkiye nasıl bakardın, denemek ister miydin? 🤔💖
Cevap
24Cevap
Yabancı erkekler bana biraz pasif geliyor ya. Layt Selami gibiler djfdkjf
Büyük de konuşmak istemiyorum ama yaşamam. Ama Travis Fimmel enişten olursa seve seve. d
Yani olabilir çünkü dil farkından kaynaklı ne kadar dırdır etsede ben anlamam kafam rahat olur 😂😂
Olurum insan olması yeterli
Birisi sana güven veriyorsa gerçekten yanında huzurlu ve mutlu hissedeceğini Düşün dürtüyor sana ırkının dilinin cinsinin rengini hiç önemi yok
Dini, dili, ırkı farketmez ama yine de kürt veya arap olmasın tabi kbjjh saygılıysa insansa düzgün biriyse olunur ya niye olmayayım.
Türk-Müslüman tercihim ama çok seversem müslüman olması şartıyla olabilir
Japon bi manita isterdim 😅 minyon oluyorlar
Yük düşünmem en temel konularda bile anlaşamam
Yok istemem ırkçıyım ben ahxjajjs Türk erkeğinden başkasıyla olmam
Tanıdık birisiyle olmak saçma zaten 🙄
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ peh 🙄😂
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ sende imla hatası yapabiliyormuşun jfjjghjh aman flankesin belasından ne olcek kız kgjjhh
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ bende bilmiyorum ne olmuş ne diyor bu hhjjj ayağımı kontrol etmeye gidiyorum 🙄
Arabic hariç hepsi okeydir
Beni niye tercih etsin ki yabancı biri 🚬
Arap olsun isterim
Habibi
Sen düşünür müsün
Yatakta iyi olur mu diye düşündün dimi 😁😁😁
Varsa rus alırım bi dal
Rövanşta aşklar zor oluyor hep
Haram
Hssj şanslıyım o zaman rus alabilirim😂
Atlara ilgin olur mu peki
Yaş kaç
Evet bir gün nasip olursa kendi atım da olsun isterim dee çok pahalılar ne alaka 🤦🏼♀️
Hayvanlara çok ilgin olduğu belli sana geliyorlar erişmek zor değil ama yapılı şey seni etkiliyor
Erişmek değil at satın almak zor. Yoksa zaten bindim
Ne belli
Atlar sana iyi geliyor mu Erkeklerden çok
Kedi pek yapılı sayılmaz ama seviyoree
Yani küçük şeylerdee sana iyi gelir
Bana ne iyi gelmez 🤦🏼♀️😂
Bence gelir de halka açık yazamıyorsun ama çocukları sever misin
Neyi halka açık yazamıyorum? Evet çocukları seviyorum
Kendinden bahsetmeyi yazamıyorsun ondan Kız mı Erkek mi seversin
Kız bebek severim
Evet sitede çok bilgi paylaşmaya gerek yok shdjf
Olsun kendini ifade edenezsin böyle kendini anlatmak lazım içinde ki birikmişl şeyler anlatırsan iyi gelir sana
Erkek bebekler sana iyi gelmez mi
Ben kendimi ifade edebilen bir insanım 🤦🏼♀️ içimde birikmiş şeyler yok ama teşekkür ediyoreeeee
Aşk olsun olur mu öyle ama sen kaç kilosun
Napcan kilomu 🤦🏼♀️😂
Hiç sormak adına sen tkp et o halde çok kasıyorsun
Yav niye kasmıyım noluyoruz
Kasıyorsun belli sen sitede bile raaht değilsen işin zor ama gözün yasak şeylere kayar
Kaymaz kaymaz siz rahat olun 😂
Sne öyle zannet ama masum saf şeyler ya da belli olmayacak varlıklara çok düşersin snaaldan bile rahat değilsen için de birikmiş ilgi sevgi libido fazlalığı var ama
Ailenden kime düşkünsün
Sevgi gösterdiğim çok insan var hepsine ayrı düşkünüm ve bu şekilde mutluyum inan ki kasmıyorum 😂
Sana ilgi sevgi vermeleri lazım birde ilişki var onun boşluğu var ama tam olarak ailede en çok düşkün olduğun kim ama
Ne ilişkisi
Onun da boşluğu olacak ama sen yaptıkça gözün herşeye kayar ama
Sen böyle yaşamadıkça o libidon çok artar ama erkek bebeklere atlara gözün kayar ama
Keşke yerime biri sövse sana ya ancak içim rahatlar s. k.. tir olup gidiyorsun burdan ben daha fazla ağzımı açmadan
Ben senin adına konuşuyorum sen rahat değilsin çok içine kapanıksın sanaldan bile rahat değilsen kenin düşersin ben söylemesem ne olacak
Herkesin aklı sizin gibi orada olmak zorunda değil ne pis zihniyetli insanlarsınız ya çevir kendine sok da rahatla defol git
Olur mu robot musun sen illa onun boşluğu olacak hormonlar bırakmaz seni için doldukça gözün kayar herşeye sen yapmadıkça bu doğal durum ama sen kapalısın birde çok fazla kapatmışsın herşeyden kaçmışsın en ufak şey bile seni yükseltir ailenden birine bile düşersin
Sen düşüyorsundur ondandır bu düşüncelerin
Yok ben yaşarım sen yaşamıyorsun ondan benle alakası yok ama senin adına konuşuyorum var mı sapkın fantazilerin
Sen Erkeklerden uzak mısın ama onu bana de
Yahudi olmasın yeter düşünürüz
Japon , yakutistan , kırımlı olabilir birde Kore
dusunurum. sarisinsa direkt evlenirim
Tanımak lazım önce
Denenir jdj
Kesin bir şey söylemek zor kısmet bu işler
Rus biri olursa olur
Hiç aklıma gelmedi
Türk olsun yeterli
Nereli
Düşünülebilir