Öyle işte, arkadaş olsun, sevgili olsun bu işlerde neden bu kadar berbatım anlamıyorum.
12 gü
Öyle işte, arkadaş olsun, sevgili olsun bu işlerde neden bu kadar berbatım anlamıyorum.
Cevap
6Cevap
demek ki öncekilerden ders çıkarmıyorsun
Farklı denebilecek insanlarla deniyorum, yine aynı sonuç, bence biraz karmaşık bi mevzu, ders çıkarsam da bir şey değişmiyor çok
Demekki uyumsuzluk olabilir.
yani, her insanla anlaşabilen biri olarak, bilmiyorum
Ozaman bişey diyemiyorum
Neyin eksik
bilmem ki, ben de onu sorguluyorum
Yaz özelden
niye
burada konuşulacak şeyler degil
Yine de sen bilirsin
Uygun olacağını düşünmedim
Nasıl istersen
Benlik sorun yok
Çok değer verdiğin için
Sanırım, ya da aynı döngüde takılı kaldığım için. O döngüde olmayan insanları da seçsem, nedense hep bana geliyo mevzu yine, nerede yanlış yaptığımı bi çözsem herkesi bırakacağım
Sana iyi gelmeyeni salla geç konuşma
keşke o kasar basit olsa...
İstersen basit olur her şey kendine güvenin yok
Biraz öyle, ama bıraktığım zaman genelde neyi bıraktığımı, neyden pişman olacağımı neyden vazgeçtiğimi düşünüyorum. birini bırakmak benim için hiç basit değil, empati yapabiliyorum çünkü ve değer veriyorum, yaşadıklarımızı düşünüyorum. Lakin dediğin gibi kestirip atmayı canımdan çok isterdim.
Hayırlısı olsun
Sağol, hepimiz için
istediğin gibi gitmeyen ne
Tüm ilişkilerimin bir yerde raydan çıkması, bir de mental sorunlarım
raydan çıkması olmaması gereken şeylerin yaşanmasıyla son bulması mı
öyle denilebilir, küçük şeyler bile günün sonunda ben de patlıyor lakin ben çok alttan alıyorum insanları.
belkide fazlaca ergenlerden olmuyor gibidir
Nasıl yani
değersizlik hissi hatta ego yaşanan ne olursa olsun değmemesi
Olabilir, bilmiyorum...
belki arzu bile yaşansa yaşamaya değmelidir beden hakettiğini yaşarsa pişmanlık olur mıu sanmam
Bedenin ihtiyaçları duyguyu yerle bir ettiğinde çokta önemli olmuyor
ve beden en çok özel hissedilmek istiyor ki bunun da yüzeysel şeylerden geçtiği ortadadır
içimden bir ses yüzeysel olarak zevklere ihtiyacı olan bedeni zevkleri daha özel yaşasa diyen bir kıza çıkıyor sanki
Ben ruhsal olarak rahatlamak istiyorum sadece, mental olarak yani
şu konuda ciddiyim rahatlayan beden mental açıdanda rahatlatır
beden ruha dokunur ama ruhun bedenine dokunamaz
Ruhum bedenimi fizyokojik olarak rahat hissettirebilir. zaten ruhen rahat değilsen bedeninle uyum içinde olamazsın, istediğin kadar iyi şeyler yap, istediğin kadar sağlıklı bir bedene sahip ol, psikolojin berbatsa kırılma noktasına kolaylıkla ulaşırsın.
Berbat derken nasil
Kötü yani, bir şekilde birilerine batıyorum
Yani, bazen tartışma bazen soğuk yapma falan öyle
Ben genelde alttan alan tarafım ya, kavga etsem de arayı maximum 2 saat sonra düzeltmeye çalışırım içime oturduysa
Bilmem çok var, birine şakasına filli boya dedim diye benle arkadaşllığno bitirmek istedi, ya da bunun gibi aslında arkadaşlığımızda veya ilişkimizde olan şeyleri belli bi yerde sınır ihlali olarak algılıyor insanlar..
Yok ya, onlarda aynı derece şeyler yapıyorlar, ben asla bie şey demiyorum huyum değil çünkü ama nedense benim alttan aldıklarımı omlar sınır ihlali olarak yorumluyor, ben de onlara verdiğim alanın aynısını istiyorum oysa ki zaten aylardır ya da yıllardır aramızdaki samimiyet buysa iletişimimiz de budur, bi anda böyle şeyler olması kimliğimi sorgulattırıyor sadece...
deniyorum
Olabilir daha gencim ya yolun başındayım
öğrenciyim 18
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal ve inanki yalnız değilsin bu konuda! İlişkiler bazen gerçekten zorlayıcı olabiliyor, hem arkadaşlıklar hem de aşklar. Kendini berbat hissetme sakın, bu bir süreç. Belki de doğru insanları bulmakta biraz zamana ihtiyacın vardır, kim bilir? Hangi konularda zorlandığını hiç düşündün mü detaylıca? 🤔 Her şey yoluna girecek inanıyorum sana! Ne dersin, bir şeyler mi eksik sence? ❤️✨