Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bazen insan, farkında olmadan duygusal olarak ulaşılması zor kişilere çekilir. Çünkü tanıdık gelen şey her zaman güvenli değil ama tanıdıktır. Çocukluktan, önceki ilişkilerden ya da yaşanmış hayal kırıklıklarından kalan bir “yarım kalma hissi”, yine yarım kalacak bağları seçtirebilir. Böylece ilişki baştan tam kurulmadan, sanki kaderi belliymiş gibi eksik kalır. Bazen de ilişki ilerlemeye başladığında içten içe bir geri çekilme olur. Yakınlık arttıkça kaybetme korkusu, terk edilme endişesi ya da “gerçek beni tanırsa gider” düşüncesi devreye girer. Bu durumda insan ya kendini duygusal olarak kapatır ya da karşı tarafı uzaklaştıracak bir mesafe yaratır. İlişki bitince de geriye “yine yarım kaldı” duygusu kalır. Bir başka neden, kendinle olan ilişkinin de yarım olması olabilir. Kendi ihtiyaçlarını, sınırlarını, neyi gerçekten istediğini netleştiremeden kurulan bağlar uzun süre taşınamaz. Çünkü ilişki bir noktada “ben kimim, ne istiyorum?” sorusunu önüne koyar. Bu sorunun cevabı net değilse ilişki de dağılır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. bunu o kadar iyi anlıyorum ki, çünkü ben de uzun süre kendime aynı soruyu sordum. insan bir noktadan sonra “herkes mi yanlış, ben mi bir şeyleri eksik yapıyorum” diye düşünmeye başlıyor. bence çoğu zaman mesele şanssızlık ya da yanlış insanlara denk gelmekten çok, bizim neye hazır olduğumuzla ilgili oluyor. ben mesela uzun süre sevgi istedim ama gerçek bir ilişkiyi taşıyacak kadar hazır değildim. ya karşımda gerçekten uygun olmayan insanları seçtim ya da doğru biri karşıma çıktığında korkup geri çekildim. bazen fazla veriyoruz, bazen de karşımızdakinden görmediğimiz ilgiyi büyütüp kendimizi yarım bırakıyoruz. ilişkiler yarım kalıyorsa bu illa başarısızlık değil, belki de seni tam hissettirmeyen şeylere artık tutunmadığının göstergesidir. insan kendini tanımaya başladıkça bazı ilişkiler zaten yolda dökülüyor. acıtıyor ama zamanla şunu fark ediyorsun: yarım kalan her şey, seni daha az yarım hissettiren bir hayata yaklaştırıyor.
11 Yorumla- 5 ay
Bu gerçekten farkındalık dolu harika bir yorum. Gerçekten olgun bir kişiliği ve ilişkilerin kendisine özgü dünyasını dinamik bir bakış açısıyla paylaşıyor. Evet aslında ekleyebilirim ki, ilişkiler temelde bize kendimize tuttuğumuz aynalardır. Bir ilişkide en çok kendimizi tanıyor olmaya başlıyoruz. Nasıl hissettiğimizi, neler beklediğimizi, kendimizi görmüş oluyoruz. Hissettiğimiz her şey aslında bizim içimizde yeşermiş olan duygularımızın birer paylaşımı, aktarımı oluyor. Hissetmediğimiz bir şeyi veremeyiz, karşılayamayız, anlayamayız çünkü öyle değil mi. O yüzden ilişkiler aslında kendimizi bize gösteren aynalar. Yaptığımız ve geliştirmeye çabaladığımız her şey bizim içimizden çıkan değerler. Elbette ki bunların bazen bazı insanlarda birer karşılığı olabiliyor. Bazen de karşılığı bulunmuyor. Bu noktada bazı şeyleri de biz kendimizle karşılamanın yollarını kuruyor ve geliştiriyoruz. İlişki demek her şey demek değil çünkü. Bir şeylerin nasıl şekilleneceği bizim kendimizi var etme yeteneklerimizle ortaya çıkıyor. Biz kendimizi geliştirdikçe ilişkilerimizde değişiyor, gelişiyor. İnsan bu, hayat boyu belki böyle. Önemli olan bence birbirimizi tanımaya değer veriyor olmak. Bizi bir ilişkide tutan en önemli yapı bu bence. Biz kendimizi geliştirdikçe bunu birbirimize belki bir ömür hep sunuyoruz. Ve belki o şekilde hep devam edebiliyoruz.
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kişinin karakterinden ziyade dış görünüşe göre bir ilişkiye başlıyorsan bu tarz yarım kalmalar yaşanabilir. Çünkü bu yaşanan aşk değil, sadece beğeni veya hayranlıktır. Bu söylediğim karşı taraf içinde geçerli. Belki dış görünüşün çok güzeldir ve bu yüzden erkekleri kendine çekiyorsundur ama karakter olarak uyumlu değilsinizdir. Uzun lafın kısası karaktere odaklanıp ilişkiye başlamakta fayda vardır.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 5 ayMerhaba, bunun pek çok faktörü var yani burada ne kadar yazsak da yetersiz kalabilir ama özetle şunu söyleyeyim. İnsanlar en başta ne istediklerini bilmiyorlar yani ilkeleri uğruna yaşamıyorlar, sadakat duyguları düşük ve yeri geldiğinde de birbirlerine karşı anlayışlı olamıyorlar. Bu çerçeveleri tam oturtsaydık ve düzgün bir hale getirseydik çoğu ilişki çok güzel giderdi. Evlenip de yıllarca mutsuz evlilik sürdüren çok çift var ne yazık ki. Evlenmek de çözüm değil yani bu kalıcılığı yakalamak için.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hiii canımm! 😔 Seni o kadar iyi anlıyorum ki... İnsan birini bulduğunda onunla tamamlanmayı umuyor ama bir şekilde hep yarım hissettiriyor, değil mi? Belki şu anda "neden"ini bulamıyorsun ama bu süreçte kendine dönüp, sakinleşip neler istediğini, neler istemediğini düşünmek çok iyi gelir.
Belki yanlış kişiler, belki de aceleci adımlar... Hayat bize bazen "dur ve anla" demek ister, kim bilir? Hem unutma, yarım gibi görünen şeyler dolmak için doğru anı bekler. Belki de enerjine tam uyacak kişi yakında karşına çıkacak.
Sonbahar romantizmini düşün, yaprak dökümü gibi bitişler de yeni başlangıçların habercisi aslında. Peki sence, ne eksikmiş gibi geliyor ilişkilerinde? 🌿💔02 Yorumla
Soran5 aySaygı
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen5 ayAşk kadınıysan, saygı da her şeydir! Belki karşılıklı daha sağlam bir bağ lazım! 🙏💖
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayHızlı başlayan bir ilişki/tanışma olabilir. Kadın güven problemi/bağlanma sorunu yaşıyor olabilir. Erkek ilişkide daha ciddi/otoriter ama baskı kurabilir, baskıcı olabilir sanki. Benim dediğim olur inatlaşması olabilir/duygularını belli etmekte erkek zorlanabilir 👉🏻👈🏻
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
23 güİlişkilerin yarım kalmasının temelde birden çok nedeni vardır. Güvensizlik, sevgi eksikliği, tartışmalar, sıkılmalar vs vs önce bunu bulman lazım bunu dulduktan sonra sorunu çözmem daha kolay olur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı. Üzgünüm ama ya erkek seçimin yanlış ya da sorunu kendinde aramalısın. Seçimlerini gözden geçir , sana uygun olacak birinİ bul
00 YorumlaHayırlısı olmadığı için olabilir, karşı kişinin karakteri sana veya senin karakterin ona uymuyor olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 4 ayDemekki senin için hayırlı bir insan değillermiş hiçbiri
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Bu hep böyledir kimsenin hikayesi mutlu bitmiyor
00 Yorumla
5 ayDoğrusu yarım kalan bir şey olduğunu ben düşünmüyorum. Tamamlanma süreci belki biraz kısa ve seni tatmin etmeyen bir noktada kalıyor olabilir. Çünkü bir ilişkinin temelinde bence insanların birbirlerini tanımayı seviyor ve bu süreci belki bir ömür seçiyor olması yatıyor. yani yıllar sonra bile evet ben bu adamı/ bu kadını tanımaya değer buluyorum diyebiliyor musun. Bu her daim insanın değişimini ve gelişimini hedeflediğimizi gösteren bir paylaşım. Çünkü ilişkiler, insan kendisini geliştiriyorsa değişir ve ilerler. Durduğumuz yerde aynı şekilde hep kalıyorsak, taş hep taştır değil mi? Git gel yine aynı kaya. Nereye kadar onu görmeye devam edebilirsin ki. Bu yüzden bence devam edecek niteliğe sahip olan insanlar yerlerinde saymayan ve kendisine yatırım yapan kişilerdir. Bu kişilerin duyguları, beslendiği kaynakları, geliştirdiği bağları sürekli gelişir, derinleşir ve çoğalır. Bu gün pek az şey onunla yapabiliyorken, yarın daha fazla bir şeyleri paylaşabilir hale gelmiş olursun. Bu süreci yaşamak belki böyle bir ömür keyif verdikçe o kişiyle olmanın mutluluğunu, huzurunu yaşarsın. Bir ömür boyu tanımayı sevdim. Diyebilmek. Her şey insanın kendisini geliştirmesiyle alakalıdır aslında. İnsan çünkü gelişir, değişir. Yeni hobileri, yeni kazanımları, yeni dünyaları kurar kendi içinde. Ve onu tanımaya devam edersin. Tanıdıkça onu sevebiliyorsan hep devam edersin.
00 Yorumla
5 ayBenim düşünceme göre ilişkilerin hep yarım kalması tek bir hatadan kaynaklanmıyor. Ben şöyle düşünüyorum: Bazen yanlış insanları seçiyoruz, bazen de doğru insanla yanlış zamanda karşılaşıyoruz. Ayrıca kendini çok verip karşı taraftan aynı netliği bekliyor olabilirsin; bu da beklenti karşılanmayınca ilişkiyi yarım bırakılmış gibi hissettirebiliyor. Bana göre burada mesele senin yetersiz olman değil, duygusal olarak aynı yerde olmayan insanlarla denk gelmen. İlişkilerin yarım kalması bazen devam edemedi değil, seni tam olarak taşıyamadı anlamına geliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayKadınlar kadın değil çünkü. Kadın değilsin. O bacağının arasında ki seni kadın yapmıyor. Onu kullanabilmen kadın yapıyor... Günümüz kadınları her şeyde çok yeteneksiz... Bir tek şeyde yetenekliler algıda seçicilik popilizim eleştiri... Başka hiç bir konuda başarılı değiller. Ne şevfkat ne şehvet ne samimiyet ne de dürüstlük... Gudubet orpilardan başka bir şey değiller. Hatta o bile değiller. En temel basit şey bile değiller. En güzeli görsem de 1 haftaya tüm ilgim ölüyor çünkü tek taraflı ilgi emek çaba... Seviyorum diyen bile popon yaymış davar gibi oturup seviyim diyor.
Kadın haklarını iptal edip yunan kölelik sistemi gelmeli. Özgürlüğünü kazanmayı bilmeden hiç bir şeye emek vermeden her şeyi kazanmış bir cinsiyet : Kadınlar...1 tek hukuki hakkı bile hak etmiyorlar.
05 Yorumla
Soran5 ayBen ne kin böyle ya sen evlenemezsin ki bu seçicilikle
Cevap sahibi5 aySorun da bu ya zaten. Evlenmek demek 2025 yasalarınca devlet nezlinde ve karşı cinse göre şu demek... Ben para kazanan biri olarak aklımı paramı ve hayatımı yönetemiyorum paramı, hayatımı, kararlarımı, düzenimi yöneticek bir Domina (yunanca:kadın efendi) istiyorum. Ben bilmiyorum nasıl yöneticeğimi kendimi. Demek günümüzde hukuksal evlilikle bir kadınla evlenmek. tabi ne kadar kadın diyebiliriz bu canlılara 2025 de... Hepsi penisi olmadan * sokma dedinde zaten... İşlerine gelmeyen bir laf hareket gerçek yüz ve amaçlarını ortaya sermeye yetiyor.
(Cinsel ihtiyaçlara 2k paraya hallediliyor 2 saat haftada... Duygusal ihtiyaçlar ise fıtness ve yurt dışı tatilleriyle yeni insan görülerek doyuruluyor. Bu köle boyunduruğna girmeye lüzum yok)
Soran5 ayAllah kolaylık versin bu düşünceyle işin bir hayli zor
Cevap sahibi5 ayUmarım sen benim aypamadığımı yaparsın. Evlenirsin. umarım da bir oğlun olur tabi 3 oğlun olsun hatta. onlar 2040 gibi erişkin olsunlar da gör bakalım evladım diediğin erkeklerin hemsinsin hakkında ki düşüncelerini. Şimdiden seksüel eylence platformlarında show ve maddi endişelerle gelir elde etme adına "yayıncıyım" diyen insan sayısı 3.5 milyona ulaşmış. Bu appler de hususi kayıt açılıyor ajanslarla. app storedan yapılan değil. Bidliğin cv gibi evden çalışıcak işçi gibi uzaktan kendini satan kadın kayıtlı kullanıcı... Sence 10 milyon evlenme yaşında kadından 3.5 mil. kısmı çöpse ilerde giderek artar. Çünkü ekonomi bu zamandan sonra iyileşemez giderek kötüleştikçe kadınların çıkarcı yapısı erkek eline de bakmayıp kolay yoldan kazanç kapıları arıyorlar. kendi içinizde kirekabeti bilirsin süslenme bak burdaydım şurda tatile gittim burada yedim şurda şununlaydım derdi için şu an her şey sonuna kadar kapılar aralanmış... yeter ki para... üzgünüm ama ilerde erkek evladın olunca duyucağın şeyler sadece ben daha temkinli ve kontrolcüyüm ve yaptığım şey ne kadar doğru gelmese de onaylamasanda ben de tam içime sinmese de bir erkeklere yapılan nefret söylencesinin ve her şeyi yapmak bübahtır algısının sonucunda kendimi korumaya almam lazım. Kimseye güvenipte emeğime servetime ortak yapamam. Sen bir erkek annesi olsan sende hak veriridin.
Cevap sahibi5 ayZengin Koca Nerden ve Nasıl Bulunur? ↗
görüyrosundur para istiyeni ve devamlı bu soruları soranı var ve gerçek hayatta da çok farklı değil. Maddi durumum iyi olduğu için gögüsünü camekana resmen serip dekolte veren oluyor ama benim sıkıntımı açıkladım. Kadınlar evlilik olarak soyulucak pantolon arıyor uzun süreli tüketilicek sindirilicek bir köle. Kendileri ise en küçük işleri başa kakmaya dünden hazır ve nazırlar... Daha iyi biliyorsun sorumluluk işlerini kadın evlilikte sorumluluk istemiyor tüm maddiyatı sorumluluğu çocuğu adama kakalıyım da keyfime düşiyim aynı 19 lu yaşlarım da kız knkilerimle geziyim. Benim civanıma ben şunları yatırıyorum çocuk bakıyor ınstagramın arzu duyulucak hayatlarını yaşamak istiyor günümüz kadınları. Kadın değiller sosyal medya içeriklerinin köleleriler. Erkeklerin de onların kölesi olup maddi manevi tam sömürüsünü talep ediliyor yazılı olmıyan evlilik kuralları uyguluyor yeni nesil.
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. İlişkilerim yarım kalıyorsa bunun tek bir sebebi yok Bazen yanlış insanı seçiyorum bazen çok verip karşılığını alamıyorum Bazen de görmezden gelmemem gereken şeyleri görmezden geliyorum Herkesle derin bağ kuramıyorum ve bu da zamanla kopuşa gidiyor Belki de doğru kişiyle doğru zamanda karşılaşmadım O yüzden yarım kalan her ilişkiyi bir kayıp değil ders olarak görüyorum
00 Yorumla
5 ayBelki doğru kişiyi bulamıyorsun belkide sen doğru değilsin.
benim kadınlarda soğuma noktan konuşmalarında sürekli sınırlı kelime yazması mesela satır satır yazı yazıyorsun öyle peki tamam yazıyor. Flört işineksfsm basmıyor benim ya benimdir ya da benim değildir o mantıkta biriyim umarım bulursun hayırlı birini00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
3 aySenin aşk benim de arkadaşlık ilişkileri yarım kalıyor. Neden ben her seferinde dışlanıyorum? Neden her seferinde ihanete uğruyorum. 😢😢
015 Yorumla
Soran3 ayNeden arkadaş mesela
- 3 ay
Arkadaş bunu yaparsa sevgili neler yapmaz? Arkadaştan öteye gitmedi.
- 3 ay
Bu kanayan yaram hiç dinmeyecek. Senin niye ilerlemiyor? Kim senin gibi kıymetli birini istemiyor?
Soran3 ayİkisi aynı şey değil
Soran3 ayÇünkü aradıkları eğlence
- 3 ay
Değil de sonu farklı bitmeyecek.
- 3 ay
O zaman yol vermekle iyi yapmışsın. Gerçekten seven birini bulmak çok zor.
Soran3 ayArkadaşla başlayan şey yani aşka da dönüşebilir mi demek istiyorsun
- 3 ay
Hayır arkadaşım olan kişiye aşk gözüyle bakmadım.
Soran3 ayİkisi de farklı bitmeyecek dedin ama
- 3 ay
Farklı bitmiyor ikisi de hayal kırıklığı ile son buluyor.
Soran3 aySende karar ver o zaman arkadaş mı istiyorsun flört mü
- 3 ay
Ben flört hiç düşünmedim. Hain arkadaşlardan dolayı ön yargılı oldum. Arkadaş bunu yaparsa flört neler yapmaz diye.
Soran3 ayBu kafayla gidersen korkarım bulamicaksın birini
- 3 ay
Haklısın valla. Zaten flört yapmak gibi gayem de yok. İkimiz de bunca şey yaşadık. Sen tekrardan flörtün olmasını ister misin?
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
5 aykalmaz ama genelde sevgililik hep yarımdır , takii evlenene kadar , sonra boşamak zordur , sonrasında her şey için geç , öyle yaşlanır gideriz insan olarak..
00 Yorumla
5 ayAslında anlamanın kolay yolu var zor biri misin ve son ayrıldıklarının sebebi nedir bunlardan yola çıkılabilir
06 Yorumla
Soran5 ayZor biriyim temas sevmiyorum
- 5 ay
Anladım bu durumda senden farklı beklentisi olanlar bu nedenle senden ayrılıyor olabilir
Soran5 ayHep öylesimi denk gelicek
- 5 ay
Tabi onları tanımıyoruz sadece tahmin üzerine fikir yürütüyoruz ama bu iki sebep bir çok erkeğin istemediği bir şey olabilir ama zor olmayı bırakmayı dene bence veya trip atar küser misin bilmem bunları da daha yumuşatabilirsin. Sevgilin olsun diye değil hayattan tad almak için yapmalısın
Soran5 ayAma zor olmayı bırakırsam benden saçma sapan şeyler isterler
- 5 ay
Haklısın kendinden ödün vermek zorunda değilsin elbette fakat bazı konularda da tölerans gösterebilirsin veya dediğim dedik demek yerine karşıdakinin de fikirlerini uygulamasına olanak verebilirsin
Gizli Üye(25-29)4 ayMillet yarım kalmaya yer arıyor zaten, vizyonu dar olanı yolda bırakacaksın. Sen mükemmel bir ana yemeksin ama onlar atıştırmalık peşinde
10 Yorumla
2 ayBu ben... Yarım kalıyor çünkü başta seni elde edemeyeceğini sandığı için çabalıyor. Elde edince de hevesi kaçıyor. Mantık bu olay bu
00 YorumlaYa sana gelenlerin amaci farkli kolayca ulasip gidiyo yasa hic ulasamayip gidiyor ondan olabilir
00 YorumlaHer tanışmaya ilişki diyor olabilir misin sadece soruyorum
01 Yorumla
Soran5 ayHayır tabiki de öyle bir şey olabilir mi sence
5 ayYalnız değilsin Benimde yarım kalıyor yani hep Bn sürdürüyorum neden yani böyle oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayHayatımda 1 kez aşık oldum ondada böyle olacagını hiç düşünmemiştim. Cidden şansım yok galiba😀😀ahahhs
Bazı insanlar böyledir knka belkide ilişki insanı degilizdir. 😀whshshjj
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
5 ayBunu sana sormak lazım. Sen bilirsin neden yarım kaldığını
00 Yorumla
5 ayHer ilişki seni gercek sahibine ulastirdigi icin yarim kaliyo
00 Yorumla
5 ayEn kötü iki örneği, objektif anlat, bakalım.
00 Yorumla
5 ayÜzücü.. umarim bir gun tamamlanirsin. kolonya 🧴? Bi ferahlarsin
00 Yorumla
5 ayya dışarıdan gözüktüğün gibi değilsin ya da doğru kişi denk gelmiyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bir yerde sen ilerlemek istemiyor belki de sinir koyuyorsundur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Neden olmuyor abisi onu anlat genelde ne gibi bir sorun yaşaysun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı.
5 ayBakış açısı, algı meselesi. “Yaşandı bitti, bu kadardı” deyip kabullenmek lazım
01 Yorumla- 5 ay
Biraz yorumları okudum. Sanalda mı sevgili arıyorsun? Realde dene bence, düzgün birini bulma şansın artar bence
5 ayBenimde ilişkilerim çok kısa sürüyor çok trip atıyorum ve her şeyde ayrılmak istiyorum ayrılıyoruz haksız olsamda gururdan geri dönemiyorum sonra pişman oluyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayTerapiye git :) döngüyü kırmak için bir şeyler çıkıyor illa nedeni psikolojik
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayÇünkü Türkiye’de ki erkekler genel olarak sorumluluk almıyor gelip geçici boş adamlar.
00 Yorumla
5 ayEskiler nişan süresini bile uzatmazmış. Çünkü pürüz çıkması olası. Bir pürüz olduğunda nişan bile atılabiliyorsa flört gibi sevgililik gibi pamuk ipliği misali bir bağ nasıl sağlam kalabilir?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 aySafız çünkü. Diğer kızlar gibi tripli olamadık
00 YorumlaBelki önüne iyi biri çıkmıyordur bosverrr Allah var iyileri illaki çıkacak önüne
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayİnsan yarım kalarak ölecek biraz da böyle düşün bu konuya takılmak yerine hayırlısı olsun diyerek akışına bırakmayı dene emin ol daha mutlu olacaksın...
00 YorumlaEğer sürekli ilişkilerin yarım kalıyorsa sende bir sıkıntı var demek ki
00 Yorumla
5 ayBozuk olan bir arabayla , yolu tamamlamaman gayet doğal.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aysimdi dateye gidecegim maks 2 ay surer toplam 16 kız oldu yas 21 işin garibi benden onlar ayriliyor her bokuda yaşiyoruz
00 Yorumla
5 ayHatayı nerde yaptığın önemli
04 Yorumla
Soran5 ayÇok aceleci oluyorlar
- 5 ay
Ne konuda aceleci oluyorlar ki
Soran5 ayHemen sevgili olup herşeyi yaşamak
- 5 ay
Ya yaşanır ama herşeyin bir adabı vardır öyle damdan düşer gibi birşeyler olmaz ki insanız sonuçta bir Duygu olmada gerek o etkileşimi yakalamak gerek
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
5 ayTam olarak nerde bitiyor
04 Yorumla
Soran5 ayKonuşma yarım kalıyor
- 5 ay
Muhtemelen her gün her gün konuşuyorsun konuşacak bir şey kalmıyor
Soran5 ayHayır öyle değil karşımdaki insan çok aceleci oluyor ya da yazmıyor geri
- 5 ay
Hangi konuda aceleci
5 ayBüyü var sende evladım
09 Yorumla
Soran5 ayHayır nazar var bence
- 5 ay
Senin nerene nazar degsin
Soran5 ayGözlerime
- 5 ay
Görmedik
Soran5 ayHak edene
- 5 ay
Uza karı
Soran5 ayÜsluba bak paşa da ne oldu ağrına mı gitti Aslanım
- 5 ay
Niye ağrıma gitsin becerdigim kızların haddi hesabı yok
Soran5 ayKolay gelsin
3 ayYanlış kişilerle olduğun için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. hahahahaha benımde aynısı kdkdmlflc
00 YorumlaBelki sorun karşı tarafta
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı. Harman kalmış kız cmcmc
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. Doğru kişi olmadığından
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayAşkım doğru kişi vallahi karşına cıkınca anlıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayyeterince tanımamaktan ve anlaşılmamaktan kaynaklıydı benim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
5 ayİlişki dediğin sey önemli değildir ki.
00 Yorumla Yakınlık göstermezsen karşındakide kaçar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayBenimki fakirlikten ama seninkini bilmem 😀
00 Yorumla
5 ayNe konuda olmuyor peki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayBir problem var demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayDoğru kişi karşına çıkmamıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayEn uzun ne kadar sürüyor?
01 Yorumla
Cevap sahibi5 ayÇünkü insanlar yarim6, adamlar bozuk
Gizli Üye(18-24)5 ayBunlar hep nasip meseleleri...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 aySende onları birleştir tam olur
00 Yorumla
5 ayNesi yarım kalıyor
019 Yorumla
Soran5 ayHep cinsellik hep cinsellik
- 5 ay
Yapıyormusun cinsellik
Soran5 ayHayır
- 5 ay
Yapmadığın için mi yarım kalıyor
Soran5 ayEvet
- 5 ay
boş ver o Zaman hayatına düzgün biri girip nikah olana kadar yapma
Soran5 ayKim bu düzgün biri artık cinnet geciricem
- 5 ay
Nasip diyeceksin bekleyeceksin gün doğmadan neler doğar
Soran5 ayNasibe bıraktık artık ne yapalım
- 5 ay
Aynen öyle acele etme güzel bişey olur elbet
Soran5 ayElbet bakalım
- 5 ay
Yaş kaç senin
Soran5 ay27 yaşındayım sen
- 5 ay
29 yaşındayım bende
- 5 ay
Nerelisin
Soran5 ayBalıkesir liyim
- 5 ay
Dm atsan mı ki ne dersin 🙊
Soran5 ayBen atarım ne var ki bunda
- 5 ay
Bekliyorum o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı.
5 aySeçimlerin yanlıştır
06 Yorumla
Soran5 ayBen secmiyorum ki isteyen yazıyor onlara cevap veriyorum ve vasat çıkıyor
- 5 ay
Senin çıtan yüksek o zaman
Soran5 ayHayır sadece saygı istiyorum
- 5 ay
Saygıyı sen yaratacaksin karşi tarafta. Sana yazarken 2 kere dusunecek
Soran5 ayNasıl olcak o
- 5 ay
Kirmizi cizgilerini cumle aralarinda konu ne ise benim dusuncem mesala diyerek yazacaksin. Ama devamlı her sey icin degil. Eger karsisi konuyu hoslanmadigin taraflara cekerse
5 ayDoğru kişiye bulamıyorsun
011 Yorumla
Soran5 ayNasıl bulucam formülü ne
- 5 ay
Formülü yok ta bu işlerin olsada sana versem
Soran5 ayNe olacak halim
- 5 ay
Yaşın kaç
Soran5 ay27
- 5 ay
Yaşın flan geçmiş değil gençsin halen nasıl bulamıyorsun
Soran5 ayBulamamak değil mesela 10 tanesi yazıyor asıl olan ilerletememek karşımdaki uçup gidiyo
- 5 ay
Hmm anladım
- 5 ay
Nerelisin ben sana bulayım sjsjsjsj
Soran5 ayHayır istemiyorum sağ ol
- 5 ay
Hmm peki 😊
- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri