Ne zaman biri gelse bir erkek ilgi alaka, sonra daha ilk buluşma olmadan muhabbeti kesiyorlar. Ya da ilk buluşmadan sonra. Çirkin degilim, kültürsüz degilim.
Ben anlamıyorum.
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Senin yine yarıda kalan ilişkin var bizde oda yok 😂😂
Kuzacaksin ama verici değilsin o yüzden uğraşmak istemiyorlar
ama benim gibi olan kızların ilişkisi var
Herkese kısmet olmuyor demekki yanlış insanlara takıyorsun
Sen ciddi düşünüyorsun herhalde ondan...
hayır o şekilde degil zaten bellli etmiyorum
Napıyon o zaman bu adamlara mk 😄
Onlarin aradıkları farkli olabilir
hep mi bana denk geliyor ya
Bilemem arkadaşım sana mi ama geliyor işte denk belki gzl görünmüyorsun belki seksi belkide seks yapabilecek biri olarak görünmüyorsun kisilerin istek arzulari değişir falan
Ama illa ki degerini bilen biri olur
Abi ya çirkinsin ya da muhabbetin kötüdür
işte onu diyorum inan ki degil, burada kanıtlamak zor ama degil. Peşimden koşan çok erkek oldu bir tanesine uzaklaştırma kararı bile çıkarttım. Ama benim beğendiklerim benimle ilgilenmiyor. Benim beğendiklerimde ahım şahım tiplerde degil hani
Kankacım peki buluşmaya çıktığın arkadaşlar kaç yaşındalar ne iş yapıyorlar mesela anlatsana biraz
Ayrıca bir arkadaşım var kız erkek gibi, ama taş gibi sevgilisi var kabul et güzellik çirkinlik meseleside degil bu asla degil. Benim abim, bundan 10 sene 15 sene önce cidden çok yakışıklıydı.185 Boy esmer, fit, zeki falan. Sevgilileri hep manken gibi kızlardı. Ama aşık olup evlendigi kadın obez seviyesine gelmiş biriydi. Yani fiziksel özellikler bir yere kadar. Kaldı ki çirkin falan degilim.170 Boyundayım esmerim, bir kaç tanınmış markada modellik yaptım reklamlarına çıktım. Öyle olsam onlar benimle çalışmazdı degil mi? Muhabbetim kötü degil, senede 1000 e yakın kitap okurum. Ama nedense başta ilgi alaka sonrası yok.
Ya tamam ben anladım seni ve cidden inanıyorum da bunu sormadım ki
ben 28 onlarda benimle aynı yaşlarda. Ben pdr okudum okulda danışmanlık yapıyorum. Onlar mühendis, mimar genelde
birde bazıları ilk buluşma olmadan muhabbeti kesiyor.
Ya çoğu erkek güçlü kadınlardan korkuyor ben buna bağlıyorum. Güçlü dediğim ne istediğini bilen, kendi ayakları üzerinde durabilen ama senin denk geldiklerin de biraz piclikte olabilir gibi
Ay bi de tavrını merak ettim ya? Çünkü cidden git bir erkeğin ağzına sıc kötü davran sana aşık olsun öyle yani 😂
üzülüyorum artık kaç yaşına geldim bir degil iki degil , ne zaman doğru kişi gelcek ya.
Mesela geçen şey oldu, bir erkek. Benim ailemi tanıyor. Babam öğretmen, onun öğrencisiydi ve çok seviyormuş babamı. Ben ismen tanıyordum. Beni ekledi. Yazıştık. Arada babam olunca gerildim haliyle. Arkadaşlık kurmak içinde eklemedi ya beni. İlk buluşmayı yaptık ama o kadar geç cevaplar atıyor ki. İlk buluşmada nerdeyse ekti. Sonrakinde ise 1 saat oturup kalktı apar topar. Hevesliydim başta ama kaba geldi. Bu da olmadı.
Ne çok samimi olurum ne de soguk. Normalim yani.
Ya gizli üyecim cidden çok tatlısın sevdim seni. Ben de üzüldüm adına ama boşversen oluruna bıraksan karşına çıkar biri ya da çıkmaz sallama
Uyum birazda uyumsuz olabilirsin
Belki de tavırlar ile alakalı bir durumdur
Fazla egoist olabilir misin peki
Vardır bir yanlışın yoksa niye gitsinler ki
Hoşlanmamış demekki
hepsi mi yani? kimler kimlerden hoşlanıyor
Valla ben anlamam onu bunu bana huyu güzel cana yakın samimi Doğal olsun havalı egolu olmasın yeter kim ne yapmış kimden hoşlanmış hiç umrumda değil
İnsanlar ne istedigini bilmeyen deli çünkü
Kolay kiz aramalarin iste onlarin
Aramalari*
Gerçekten anlamıyorum yaşım küçükte degil 28. Bu hep böyleydi. Sıkıldım artık, en saçma tipler bile el üstünde tutuluyor.
Ağzın mı kokuyo?
hayır aşırı hiyjene önem veren biriyim
Sert mi mizacınız?
yok cıvıl cıvılım
O zaman yanlış insanlar çıkmış karşına.. sorun sendede değil onlarda yani 🌸☺️