İlişkide yoran yıpratan bendim, onu maalesef kaybettim. 2 aydır dönsün diye uğraşıyorum, çok yoruldum, umudunu kaybetmiş durumda. Onu bir daha görememekten çok korkuyorum.
15 gü
İlişkide yoran yıpratan bendim, onu maalesef kaybettim. 2 aydır dönsün diye uğraşıyorum, çok yoruldum, umudunu kaybetmiş durumda. Onu bir daha görememekten çok korkuyorum.
bırak ve uğraşma. zaten mahvetmişsin her şeyi. zorlarsan bu kez nefretini çekersin. başka hikayeye geç ve bu defa, mümkünse, yoran ve yıpratan da olma yorulan ve yıpratılan da olma.
Uzun ılıskı duzeltmek ıstıyorum bunca emek bosa gıtsın ıstemıyorum ve onu cok sevıyorum duzeltmenın hıc mı bır yanı yok
İki kişilik ilişkşde tek suclu ben miyim
Evet konustum yıne benı sevmıyorsun alıskanlık dıyor kendımı otuzuncu kez anlattın yanına geleyım dıye bılet aldım ıptsl et ıstemıyorun zorlama benı de sevmıyosun alıskanlık ıstemıyorum dedı gorusmek 9 sene çöp oldu
Aslında duzgundu ben keske yanına gelıcem dıyıp gelseydım ama korktum depresyon surecımı de anlamadı bana baya kötu konustu. Sen benı sevmıyosun alıskanlık baskasıyla ol. Keske oncekı ayrılıgımızda barısmasaydık aptallık yapmısım keske o zaman ayrılsaydık. Hıssetmıyorum ıstemıyorum dedı. Gelme ıptal et sana guvenmıyorum asla da guvenmıcem oyle kı buraya gelsende hanıfe ne zaman gıder dıye dusunucem senı eglemek zorunda kalıcam. Bende senı sevıyorum artık ayrı kalmak ıstemıyorum 10 seneyo cop etmeyelım ılıskıye tekrar basla demıyorum ama zaman verelım ıyılestırmeye calısalım bırbırımızı guvenını de kazanmak ıstıyorum yaramızı sarmak ıstıyorum dedım. Istemıyorum gelme buraya da cok ıstıyosan 1 ay sonra ıstanbula gelınce gorusuruz dedı o da asık oldugu ıcın degılde cok ısrar edıuosun amlamında sonra wptan ben dedım kı madem artık hıssetmıyosun yuzume soyle gelınce de bende yolumu cızeyım dedım tamam Şu an konusmaya gerek yok dedi engellemıs
Hıc sonrasında ozlemez pısman olmaz mı sızce peki
Dedıgın dogruymus zorladım onu begendıgım bırı var dedı ıgrncmıs begendıgı varsa benımle ne hakla beraber oluyor ya resmen benı kullanmıs kac defa sormustum dese gorusmezdım
Dedıgın dogruymus zorladım onu begendıgım bırı var dedı ıgrncmıs begendıgı varsa benımle ne hakla beraber oluyor ya resmen benı kullanmıs kac defa sormustum dese gorusmezdımm
Bu iğrenclık degıl mı ya hoslandıgı oldugunu bılsen ben rıza gosterır mıydım
Nasıl hak görmüş anlamadım ben baskası var mı hoslandıgın var mı dıye kac kere sordum bılsem rıza gosterır mıydım
Bana dıyor kı tekrar bır sey hısseder mıyım dıye geldım ee madem geldın kalma kaldın dıyelım sabah hala nıye devam edıyosun sarılıyosun fck body mıyım ben evlenecegın 10 senelık ılıskınım
Bana beni çok uzdun kırdın sımdı sende uzul kafasında hatta baskası varsa konus cıddıyım falan dıyor yanı benım saglık sorunlarımı aıleden olmayan destegımı bılıyodu yuzmus yuzmus kuyruguna gelmıskrn nısanı yıne yukarıdakı sebeplerden dolayı 2 3 ay erteleyelım dedım dıye ayrıldı hadı ayrıldı ben aylarca duzeltmeye calısırken 2 ayda baskasını bulmus bana dıyor kı ayrılık yenı degıl aylar oldu 9 senelık ılıskı 2 aya aylar oldu dıyor
Bu zamana kadar hep doğru ınsan oydu ve onu kendı elımle kaybettım dıye acı cektım. Neden öyle birinden hayır görmezden dedin yazar mısın soğumaya ihtiyacım var.
Pekı kız ona yuz vermezse veya olmazsa yazın okuldan da ayrı olucak pişman olup tekrar bana geri dönmek ister mi intikam almak istiyorum
Daha muhattap olmıcam zaten yazın goruscektım 15 temmuzda gelıcektı ama asla olmaz
Zaten o engelledı ıste ben baskası oldugunu bılmedıgım ıcın duzeltmek ıcın arayıp darlıyordum bilsem yapmazdım. Şans ıstemıyor zaten bana utanmadan baska bırı varsa degerlendır dıyor p... gıbı o kadar kıskanc bırı bana baskasıyla ol dıyor
Teşekkürler. Bu arada bana en başta mahfetmişsin her şeyi demiştin ya hala buna katılıyor musun
Yani evet evlılık surecını ben uzattım bırde hevessızdın dedı cunku ben 1 senedır depresyon surecındeydım bılıyodu ona her seyı anlattım ama sureklı ertelıyosun dedı 3 ay ıstemıstım ondan herkesın sorunu var dedı ama agır ılaclar kullanmıs sonra bırakırken toparlamaya calısmıstım tabı o donemde yanımdaydı ama 3 ay vakıt verebılırdı ya da vermesın ben o kadar barısmak ıstedım bu kadar uzatmadsn sans verebolırdı ben bu kadar cabalarken o daha agustosta evlenıcem dedıgı kadına nıkah tarıhı alacagımız zaman ayrılıp baskasını begenebılıyor yıne daha yenı evlenecegı kadına 2 ay sonra duzgun bırı varsa konus gorus dıyor aklım almıyor ya ınsan sevmese bıle kı 2 ay da nasıl bıter oyle olsa bıle nasıl der bu kadar tazeyken baskasıyla ol
30 yasındayım ama gec kalmıs hıssedıyorum
Notları topladım cope attım bana neler neler demıs bu son ayrı kalısımız ben snaa mecburum bılemezsın sensız bır hayat oyle boyle ve ayrılırken aglayan o ccouk ayrıldıktan 1 ay sonra baskasından hoslanıyo
Teşekkürler telegramdan baya sayıp sövdüm içimde kalsın istemedim hep alttan almıştım rahatladım engellemiş ordan da umrumda degıl o laflar ona yeter
Amin teşekkürler. Bız sıfırdan ılıskı kurduk ben onu hep destekledım atandı araba aldı tam duzen kuracakken ayrıldık benım onca emegım cop oldu sımdı tum benımde emegımle olan geldıgı yerde baska bırısıne koca es olucak bunu dusunmek benı cıldırtıyor
Peki
Canım benim, böyle bir durumda olmak ne kadar yorucu ve üzücü biliyorum. İki aydır uğraşmak insanı gerçekten yıpratır ve umutsuz hissetmek çok doğal. 😔 Bazen her şeyi yoluna koymaya çalışırken aslında biraz da kendimize ve karşı tarafa zaman tanımak gerekebilir. Belki biraz durup kendi içine dönmek ve bu yorgunluğu atmak sana iyi gelir? Unutma, sen çok değerlisin! 💕 Ne dersin, biraz ara verip kendini mi dinlesen? ✨
Onsuz duramıyorum
Ayy canım benim yaa! 💔 Onsuz duramamak çok zor biliyorum, içim acıdı... Bi sarılsak keşke! 🥺
Cevap
3Cevap
Otur bşr yerde dinlen
Cok uzun ılıskı evlenıcektık ben kendım yordum uzdum onu artık senı sevmıyorum bıle dedı ama ınanmıuorum cunku konusufken aglıyodu vazgecmek ıstemıyorum dönsün istiyorum
o kadar bıkmış demek ki
Ondan size bir fayda yok
Biraz gurur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?