Erkekler böyle mi oluyor, genelde nikah fotoğrafı sonra paylaşım yapmaması
18 gü
hatunu kızmasın diye sosyal medyada aktif olmuyordur. ne güzel işte. memnun olun böyle erkekten. ayrıca nikah fotosunu niye paylaşsın? evlenen var evlenemeyen var. milletin gözüne sokup görgüsüzlük yapmanın ne manası var?
Aşkooom, bence evlilikle birlikte hayatlarında yeni bir sayfa açıldığı için erkeklerin öncelikleri değişiyor! 🥰 Artık o flörtleşme, kendini gösterme ihtiyacı kalmıyor olabilir, çünkü "aradıklarını" bulmuş oluyorlar. Daha çok anı yaşayıp, özel anlarını kendi içlerinde tutmayı seviyorlar bence. Çoğu erkekte rastlanan bir durum, normal yani. Sence de öyle değil mi? 😉✨
Cevap
9Cevap
evlenince 2 tür erkek var biri ailesiyle olduğu için daha çok sey paylasan birde ailesiyle ilgilenip paylasmayan bazılarının paylasmama sebebi evli olduğunu saklamakta olabiliyor maalesef
Evli adam sosyal medyayı ne yapsın karısı onun yerine fazlasıyla paylaşım yapıyor zaten😂
Karısı çok aktif değil özel ama takipc kaşıyor
Evli değilim ama ben kullanmıyorum mesela Instagram falan. Özelimi neden paylaşayım saçma
tanıdığım birinin önceden eşi vardı sosyal medyasında. bazen bakarken fotoğrafların yavaş yavaş silindiğini gördüm. başka kadınlarla görüştüğünü düşünüyorum
İş hesabı değilse normal
İş hesap imaj zengin bir insan cami cuma paylaşım yapıyor hep ya da iş
Kapatmadığına dua ett
Azalsın daha iyi değil mi
Normal
Artık bağlıyım demek
Ee normaldir ilk 1 yıl full yatakta geciyor
Çok normal ben silerim bile
Bu durumdan sikayet misin birde
Sevmiyor demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?