Biraz öyle gibi
onun neden fotoğrafını beğendin?
neden onunla konuştun? Whatsapp’ta son görülme bilgilerin neden açık değil?
Gibi gibi 🙄
Biraz öyle gibi
onun neden fotoğrafını beğendin?
neden onunla konuştun? Whatsapp’ta son görülme bilgilerin neden açık değil?
Gibi gibi 🙄
Sosyal medyaya atmamalı suçu, onu nasıl kullandığınla alakalı. Amacı dışında kullanılıyor çünkü o kişinin içinde var, yani sosyal medya olmasa da başka türlü aldatacak, başka türlü kandıracak, karşı cinsle başka türlü temas halinde olacak.
Biten bütün evlilikleri sosyal medyaya bağlamıyorum ben aile baskısından kaçan, evliliği çocuk oyuncağı sanan, daha sorumluluk sahibi olmanin ne olduğunu bile bilmeden genç yaşta evlenenlerde evliliğin bitmesi kaçınılmaz bir son
Yani evet olabilir, bence evlilik veya sevgililiklerde şu sosyal medya olaylarına son vermek lazım kullanmayalım ne gerek var. Ben ona yeterince sosyallik yaşatırım minnoşum benim 🌸
Haklısın 😌
Cevap
11Cevap
Hayır değil tabi ki de.. aşk ve güven duygusu yok çünkü.. 2 gün için de daha tanımadan sevgili olup 1 ay sonra da evleniyorlar kimisi zaten bedava şey iç. in evleniyor resmen.. saygı sadakat yok.. @helene1 çok güzel yazmış diyecek bir şey kalmamış bana ✨
@helene1 ☺️🌺
Bence bu günümüzdeki hemen biten evliliklerin sebebi tamamen sosyal medya değil ama biraz etkisi olabilir tabi... Bence insanlar çevre baskısıyla ve sosyal medyadan gördükleri sahte içeriklerle evlenmek için acele ediyorlar ve sonuç olarak yanlış kişiyle evleniyorlar bu da hemen boşanmalara sebep oluyor üstelik sosyal medyalardan dolayı aldatma oranları arttı artık insanlar evli pek demeden birbirleriyle flörtleşiyorlar…
Kızlar aşık olmaz çıkara bakar duygusuz canlılardır 190 boy yakışıklı yüz hattı iyi para kas 💪 ve süründüren psikolojik sorunlu tacizci erkek kızların istediği Ayy namuslu kız ayağına yatıyor…. e
Sosyal medya mazaret bence insanın içinde biraz ahlak olcak gerisi kolay
Bütün tiktoktaki şanzımentler 50'lik mahmutlara kaçıyor
Aile evinden kaçmak için yapılmış evlilikler safsatası
Doyumsuzluk seçenek fazlalığı bence yoksa elbellet kıskançlık sorun değil
Birebir olmasa da etkiliyor tabiki insanlar gördüklerini kendisiyle kıyaslama yaparak kendisini mutsuzlaştırıyor..
Evet sosyal medya ve merak
Evlenmek için evlenmiş olmak
Hayır bir çok sebeb var
Kadınlar
İletişim
Etkisi var
Saçmalık bunlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?