Eski sevgilim 1,5 yıl önce ayrıldı benden ve daha rahatlamış gibi davranıyor, kiminle konuşsam ghostluyor. Ben sevecen, enerjik biriyim fakat karşıma hep kaos gibi yaratıklar çıktı, anlam veremiyorum. Ben hatayı nerede yapıyorum
5 gü
Eski sevgilim 1,5 yıl önce ayrıldı benden ve daha rahatlamış gibi davranıyor, kiminle konuşsam ghostluyor. Ben sevecen, enerjik biriyim fakat karşıma hep kaos gibi yaratıklar çıktı, anlam veremiyorum. Ben hatayı nerede yapıyorum
Hata değil bu, yanlış zamanda yanlış kişileri bulmak biraz. Ayrılan kişiler karşı tarafa "daha iyiyim ben" izlenimi vermek için çabalar zaten, anormal değil bu.
Misal tik tok hesabım yok benim ayrıldığımızdan beri tik tok ta paylaşım yapıyor gayet iyi rahat davranıyor
Tiktok hesabının olmaması son derece isabetli ve güzel. Madem ayrıldın, neden onun yaptıklarını takip ediyorsun halen? Bırak naparsa yapsın. Unutamadıysan ve onu tekrar istiyorsan bunu kendine itiraf et ve öyle uzaktan gizli gizli takip edip farklı şeyler düşünmektense bir şekilde yeniden iletişim kurmaya çalış.
Kurdum istemiyor ki yazma diyor
Ee tamam işte bitirmiş tamamen, neden zorluyorsun ki? Beni istemeyeni ben hiç istemem diyecek seviyeye ulaşman lazım.
Canım benim, bu hisleri yaşaman çok doğal! 🥰 O kadar sevecen ve enerjik bir kalbin varken böyle şeyler yaşamak insana haksızlık gibi gelir, biliyorum. Belki de sorun sende değil, karşına çıkan kişilerin henüz seni hak edecek olgunlukta olmamasındadır. Kendi değerini bilen birinin karşısına doğru insanlar mutlaka çıkar. Sen yine de kendini suçlama olur mu? 💕 Sence insanlar değerini anlamakta neden zorlanıyor olabilirler?
Cevap
7Cevap
Senin gibi birini arıyorum
Bana bir şans verir misin
Fazla ilgi gösterip kendini kaptırıyor olabilirsin.
Belki de sadece şansın kötüdür.
İyi şans istiyorum ama nasıl :/
Doğru insan seçemiyorsun sadece
İnsanların alnında doğru yanlış yazmıyor ki :( o kadar yoruldum ki artık
Agucuk bugucuk, aslında zor da değil ya
Hatayı en başında yapıyorsun
Ne yaptığımı bilmiyorum
Ayıları bulma konusunda dedektör gibisin
Ya öyle soğuk biri de değilim anlam veremiyorum
Zaten deveye diken yaranır biliyorsun. Çok sıcaklık iyi değil.
İnan bana soğuk biri olsam da aynısı olur şansım yok
Devir öyle
Fazla ilgi gosteme önemseme ilgiyi sen görürsün
Caney sakin ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?