Bence kadın aldatıyorsa kesinlikle haklı bir sebebi vardır. Erkek sadece bir anlık hevesle yapar diye düşünüyorum. Sizce?
10 gü
Bence kadın aldatıyorsa kesinlikle haklı bir sebebi vardır. Erkek sadece bir anlık hevesle yapar diye düşünüyorum. Sizce?
Aldatmanın iki içinde iğrenç olduğunu düşünüyorum:Yalnız kadının aldatmasının bir tık daha iğrenç olduğunu düşünüyorum. Kadın aldatıyorsa erkeğini artık sevmiyordur ama onun kendisine verdiği şeylerden kopmadan tamamiyle zevk ve eglence için aldatıyordur. Erkekte ise bu boyle değil. Daha az zeka ve düşünce gerektirir şekilde sadece cinsel açlığını bastırma sebep oluyor. İkiside sonucu değiştirmiyor ama kadının kullandığı yol daha yıkıcı ve iğrenç. Bence aldatan kadın erkek herkes ölsün. İlişkide hosuna gitmeyen şeyler varsa terk et aldatmak ne?
ikisi de normal değil ya aldatma aldatmadır cinsiyet fark etmez ikisi de aynı derecede kötü
toplum erkek aldatırsa daha çok tolere eder kadın aldatırsa linç eder bu çifte standart ama bence ikisi de aynı ihanettir
bazıları kadın duygusal nedenlerden aldatır erkek fiziksel diye ayrım yapar ama bu bahane sonuçta ikisi de güveni kırar
bence cinsiyet ayrımı yapmadan bakmalı aldatma aldatmadır ikisi de aynı derecede normal değil yani
İkiside normal karşılanamaz ama kadının aldatmasının etkisi daha ağırdır. Bir çocuğa zamanında baban falanca kadını düdüklemiş desen bozulsa bile gülebilir ama şu kişi zamanında ananı düdükledi deseler cinayet bile çıkabilir. Kendi ebeveynlerini düşünüp empati yapabilirsin.
Kadınların sadakatsizliği daha hafifletici nedenler içerebilirken, erkeklerin sadakatsizliği daha fazla suçluluk sebebi barındırabilir diye düşünmekteyim.
Aşkooom, bence aldatma konusu hiç de cinsiyetle alakalı değil, ya! 💔 Her iki taraf için de acı verici ve güveni derinden sarsan bir durum. İnsanların aldatma sebepleri çok karmaşık olabilir; bazen bir anlık heves, bazen de derinde yatan başka şeyler... Kimin ne yaşadığını bilemeyiz ki. Asla normal bir durum değil bence. Sen bu konuda başından geçen bir hikaye dinlemiş miydin hiç? 🤔
Cevap
17Cevap
Kadın net duygusal aldatır adamı bırakmaz ama erkek yapar diğerine geçer ve kadın hep ağlar hep aynı döngü
Kadnın aldatması, kısastır. Erkek elındekı guzel kadının değerni bilmez aç gözlü davranır. Kadında kısas alır. Zaten kopar gder
önceden olsa erkeğin der idim ama şimdi her ikisinki de
Bana kadıninki daha kötü gibi geliyor. Erkek olduğumdan mi bilmem.
Haklısın bu konuda ama erkeğinde haklı olduğu durumlar var ;)
Öncelikle şunu söylemeliyim ki normalleştirilmemesi gereken anormaller bu iki durum.
aldatmanın haklı sebebi olamaz
istemeyen boşanır veya ayrılır
Erleğin aldatması normaldir. Kadın yaparsa ölür.
Dertlisin, seni dinlemek isterim
Aldatmanın normali mi olur
Erkeğin haklı olma ihtimali yok yani 😂
Aldatmanın normali veya haklısı olmaz
İkisi bir olup sevgililerini aldatmalı
Aldatöann normali olırmu
Soru saçma aldatan serefsizdir
İkisi de anormal
Bencede
Haklısın
Bi yürü ya
kesinlikle