Benim çevremde kadın hatta çocukları kocasından çıkmayanlar bile var
Kadın
Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim çevremde kadın hatta çocukları kocasından çıkmayanlar bile var
Cinsiyetle alakası yok. Evlendikten sonra göbeği salan insanların eşleri aldatır. Şöyle düşün: zina etmemek için 25-30 yaşına kadar sabredip evleniyorsun, ama eşin evlendikten sonra kısa zamanda çok kilo alıyor. O zaman aldatmamak için kendini zor tutarsın.
Cevap
10Cevap
Şahsen ben en çok erkeklerin aldattığına şahit oluyorum. Ama bu tamamen kişinin karakterine bağlı
Bilimsel olarak ve yaratılış olarak baktıgımız da erkek genlerini saçmak için daha çok aldatır ama kadınların aldattıgını biz hiçbir zaman göremiyoruz bilmiyoruz bizim ki bilinşyor ama
Bence de kadinlar çünkü erkekler cok cabuk yakalanıyor. Kadınlar yakalanmadığı icin oyle aldatmıyor gibi görünüyor
Erkeklerin ki aldatsada fazla göze batmaz ama cidden kadınlar bu konuda çok iğrenç bi hale geldi
kim karakteri daha sorunlu ise o; cinsiyeti yok bence.
Bekarım, 60 a yakın evli bekar dul kadinla beraber oldum, sence kim daha çok aldatıyor? 60 kadın 1 erkek
Hamile kalan oldu mu
Hiç biri kalır mıyım diye umursamadı, kimisiyle uzun süreli görüştüm. Bir nevi f*ck , sadece o iş için. Hamile kalan olmadı ama olacak. olan vardiysa da kendisi bilir artık.
Bence kadın veya erkek olarak genelleme yapmamak gerek. Karakterli, şerefli, namuslu olan hiçbir insan aldatmaz.
nasıl yani cevrendeki insanlar sanamı soyluyor.. cocuk eşimden değil diye
Her erkek aldatır her kadın aldatmaz ,
Erkekler daha çok aldatıyor...
%50 %50
Erkekler
Her ikiside
Hepsi diyelim
Erkek
Artık kadın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?