Güzellik ve yakışıklılık her zaman çoğu yerde kapı açar, ilişkilerde bile önce tipe bakılır ama insanlar alıştırmış ağzına, önemli olan iç güzellik, yalanınızı s. k. im ben en azından yargılanmama rağmen dürüstüm
1 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güzellik ve yakışıklılık her zaman çoğu yerde kapı açar, ilişkilerde bile önce tipe bakılır ama insanlar alıştırmış ağzına, önemli olan iç güzellik, yalanınızı s. k. im ben en azından yargılanmama rağmen dürüstüm
Cevap
22Cevap
Karakter önemli tabii ki ama dış görünüş de çok önemli bir faktör. Çünkü insan dışını begenmedigi birinin içini merak etmiyor
Valla bacım devir öyle olmuş ki artık karakterin bile pek değeri bilinmiyor
Şöyle düşün çok yakışıklı ama tanıyorsun ki şiddet eğilimli, değişik fantezileri var insan soğuyor. Ama dediğin de çok doğru kimse karaktere önem vermiyor
Bacım ben bunu değiştiririm kafasıyla girip deneyen insanlar bile var
Bilmez miyim..
Ahaha bi kadın ilk defa itiraf etti tipe baktığını
yalancı oldukları için korkaklar
Yalanı kimse sevmez. Ama kendi söyleyince ona öyle bir hoş geliyor ki bayılıyor.
Valla öyle
İç güzellik te lazım elbet ama fiziken de gözüme hitap etmeli kaldı ki ruhlar aleminde de yaşamıyoruz 😅
bu kesinlikle doğru. iç güzellik hede hödö diyene anında si*k*tiri çekin. yalan söylüyordur çünkü.
Burada soru olarak sorup fikrimi belirtince linç etmişlerdi. Kesinlikle öyle.
İnsan oglu iyice biclesti
İnanmadıkları şeyleri birileri doğru dediği için taklit ediyorlar
Kimse beğenmediği birinin içine de bakmaz.
%100 doğru bilgi
Ahanda kendini prenses diana sanan biri daha
Sen çok mu güzelsin 😂😂😂
Çok çrikin olmadık sürece ortalama olsan yeter. O kadar da önemli değil.
Yalan söyleyen insanları hayatınızdan çıkarmanız gerekir
İnsan kalmaz ndjd
o zaman insansız devam edin. mutlu yalanlar yerine mutsuz doğrular daha doğru olure
Sen hangi dünya da yaşıyon senin dediğin yapilsa ooo iş yerinde yalan hat safa ama gitmen gerek para lazım sesiz şekilde takilim desen ilk senin ayağını kaydirma olayina girerler hirlayip gurlemezsen ezerler yani
Aynen başlangıçta önemli olan guEllik ve fizik
Keşke herkes sizin, benim gibi dürüst olabilse hanımefendi
En kolayı yalan söylemek diye
Keşke hiçbir şey demeden susalar
Kimine göre önemli değil
Kimi dediğin %1 lik kesim
Yeniii türkiye düzeni iştee
Yani çok denk geliyom yüzüne iyi konuşuyor gidince arkasından bana dedikodusu nu yapıyorlar
Yalan söylemekten yok olan kavimler var. Bizimde sonumuz hc iyi değil. Fyhus, kara praa, cnayet, yalan, düzenbazlık. İyi bsey var mı
Yok maalesef yanlış zamanda doğduk
90da çocuktuk biz. Keşke ozamanlarda kalabilsek. Neguzel insanlar komsuluklar. Dostluklarımız hala aynı ama yetmıyor bazen
Ben yoktum 90 larda
Yeni büyüyenler artık, bizim çocukluğumuza oyunlarımıza müziklerimize merak salıyor. Nekadar guzel
Valla öyle
Nick sonundaki 42, konyalımısın
Yo
Güzel profil, kombin.
Sağol
Sevgiler 👋🏻
Önemsiz diyen yok
Çirkin birini görünce yalandan moral verip o kişiye yalan yere umut veren insanlara diyorum ben
Çünkü herkes söylüyor
Elindekini kaybetmek istemiyor
Aşırı mantıklı bir soru sordun :) doğru
Yok öyle bişey iç güzellikmiş
Kimse iç güzelliğe bakmıyor bu devirde
Helal kız sana
Eyvallah
Dürüstlüğü çoooğuuı kişi kaldıramıyor çünki
O zaman hiç konusmamak lazım
Evet patavatsız diyorlar bana bu yüzden
Helal
Pinokyo olmuşlar😃
Herkes bir olmaz
boş ver söyle gitsin
Bakılır
dış görünüş önemli maalesef evet
Çoğu şeyden bile daha önemli
Haklisin kiz
Teşekkürler
Rica ederim küçüğüm
Kesinlikle canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy canım benim, seni çok iyi anlıyorum! 🥺 Bazen insanlar ne söylese de ilk izlenimin dış görünüşle ilgili olması insanı çok yorabiliyor. Ama bence gerçek bağlar için iç güzellik dediğimiz o ruh, o enerji bambaşka bir şey, kalplerimizden gelen bir ışık gibi düşün. ✨ İlk etapta göz alıcı olmak tabii ki bir artı, kimse aksini söyleyemez. Ama sonrası için önemli olan ne hissettirdiğin, ne kadar samimi olduğun değil mi? Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🤔
Sende yalan diyon 🤣
Ayh benim iç güzelliğim dışıma vurmuş, yalan yok bende! 🥰