• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Çamaşır Yıkama SırlarıÇamaşır Yıkama Sırları
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Çamaşır Yıkama Sırları Çamaşır Yıkama Sırları
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Aşk İlişkileri

Evlenip pişman olan mı daha çok, yoksa bekar kalan mı daha mutlu oluyor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
49
Yapay Zekaya Sor

Sizce hangi taraf daha mutlu?

Evlenip pişman olan mı daha çok, yoksa bekar kalan mı daha mutlu oluyor?
Evlilik Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • AkinciBeyii
    AkinciBeyii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    4 ay

Bence Bu konuda öyle kesin, tek bir kalıba sığacak bir genelleme yapmak kesinlikle doğru değil. Kimisi hayatının aşkını bulduğunu sanıp evlenir, iki gün sonra Ben ne yaptım? diye başını taşlara vurur; kimisi de evliliğin getirdiği o köklü aidiyette, aile huzurunda aradığı mutlak mutluluğu bulur.
    Madalyonun diğer yüzü de aynı. Bekar kalıp kendi hayatının efendisi olan, özgürlüğün tadını çıkaran ve acayip mutlu olan bir ton insan var. Ama aynı bekarlık, bir başkası için gece çöktüğünde koca bir yalnızlık ve pişmanlık duvarına da dönüşebiliyor.
    Yani işin özü şu: Mutluluğun ya da pişmanlığın faturasını sadece evli ya da bekar etiketine kesmek doğru değil. İnsan nerede, kiminle ya da hangi kararla kendi içine sinebiliyorsa, doğru cevap orasıdır. Her iki yolun da kendine göre bir ağırlığı, bir bedeli var. Önemli olan, seçtiğin hayatın arkasında ne kadar dik ve asil durabildiğin.

3
    20 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Cok guzel açıklamışsin😊

Yorumla
    • AkinciBeyii
      AkinciBeyii
      4 ay

Teşekkür ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Ama su var sosyal medyadan bence sanki ilişkisi olanlar mutlu gibi bir algı var

Yorumla
    • AkinciBeyii
      AkinciBeyii
      4 ay

Sosyal medya yazısına bakarsan hiç kimsenin paraya ihtiyacı yok herkes iş sahibi herkesin çok güzel bir işi gücü var ya da güzel bir evliliği var ama hayat sosyal medya ve sanal mecralardan ibaret değil ki onlar sadece süs

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Kesinlikle mesela kavga ediyorlar ama sosyal medyadan mutlu görünüyorlar. Mesela yaşıtlarım evleniyor ya onları görünce imrenme oluyor neden ben bekarım gibi

Yorumla
    • AkinciBeyii
      AkinciBeyii
      4 ay

Doğruyu söyleyeyim 35 yaşındayım bedensel engelliyim çevremde evlenen insanlar oluyor hatta yakın zamanda babamın iş arkadaşının evlenecek hiç de özenmiyorum Çünkü şatafatlı görünen düğünlerin arkasından belli bir zaman sonra geçimsizlik başlıyor hayır olmazsa Allah korkusu olması iman olmazsa İslam'ı uygun hayat olmazsa yapılan evliliğin Bir anlamı olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Bir de cidden kaci mutlu ve eşine sadik

Yorumla
    • AkinciBeyii
      AkinciBeyii
      4 ay

Onu diyorum hiçbir şey göründüğü gibi değil elbette gerçekten mutlu olanlar vardır ama sosyal medyadan hiçbir şey belli olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Bence mutlu olan cok cokk az bu devirde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Evliler hep arayışta

Yorumla
    • AkinciBeyii
      AkinciBeyii
      4 ay

Çünkü niye biliyor musun insanlar haram helal unuttu İslam'a uygun yaşamayı unuttu İslam dediğin zaman herkes iki adım geri atıyor bu yüzden mutluluğu kaybettiler kaç evde namaz kılınıyor en basiti kaç kişi dinini biliyor ya da önem veriyor kimse kusura bakmasın bütün sebebin varsa Allahü Teâlâ insanların unutmuş olması

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Sosyal medya bence etkiledi cok

Yorumla
    • AkinciBeyii
      AkinciBeyii
      4 ay

Aynen öyle hem de fazlasıyla ben kullanmıyorum mesela kapattım Instagram bir defa açtım iki defa kapattım

Yorumla
    • AkinciBeyii
      AkinciBeyii
      4 ay

Hatta ben çok önceden burayı da kapattım biraz sıkıldığım için açtım iyi mi hala okurum TGRT FM takip ederim Osman ünlü hoca dinlerim diyanet'e soralım programını izlerim dinimiz İslam diye bir web site var oradan dini konular okurum Aslında yapılacak o kadar çok şey var ki insanlar vaktini öldürüyor başka bir şey yapmıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Onu geçtim esra eroldakilri görmüyor musun

Yorumla
    • AkinciBeyii
      AkinciBeyii
      4 ay

Takip etmem biliyor musun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Iste tiktoktan tanışıp baska adama kaciyorlsr aldatiyorlar fslan

Yorumla
    • AkinciBeyii
      AkinciBeyii
      4 ay

Ne diyelim Rabbim karşımıza düzgün insanlar çıkarsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Amin iyi birini bulmak zoe

Yorumla
    • AkinciBeyii
      AkinciBeyii
      4 ay

Şöyle söyleyeyim Benim bu konularla hiç tecrübem yok o yüzden fikir veremeyeceğim

Yorumla
Kapat

En İyi Cevaplar

• mmuvi
    mmuvi Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 99%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı.

Evli bireyler için yabancılar karı koca için
    "ORTAK "tabiri kullanıyorlar..
    Bunu iş ortaklığı gibi düşünen toplumlarda maalesef menfaat ve çıkar ilişkileri on plana çıkıyor.
    Bizim millet olarak kadını sahiplenen kollayan koruyan bir anlayis varken maalesef Avrupa ozentisimi desek ya da modern yaşam biçimimi desek her ne ise aile kurumunu yavaş yavaş bitti. Sevgi saygı sadakat rafa kalktı benim dediğim olacak kafası hakim oldu.. Empati yetenegimizi kaynettik.. Güzelim Anadolunun cahil eğitimsiz insanı babam annem hep saygı ve sevgiyi ön planda tutarak 60 yıl bir yastikta kocadilar. Babamın anneme bir tokat attigini biilmem..
    Teknolojik gelişmeler ve ekonomik koşullar sosyal yapiyida zedeledi destekte biz daha fakir yiyecek ekmek zor bulan ama mutlu olan insanlar gördük..
    Sorun aslında ailelerin işine karismasi bencil davranma. Saygi empati olmaysi..
    Evlilik yaş ortalamasi 35 olmuş. Boşanan çiftlerin evlenen çiftlerin sayısına yaklasmaisda ayrı bir handikap..
    Kadın korunmaya ve değer verilmeye layık nadide bir cicek.
    Erkek evin direği saygıyı hakeden eşine destek olan korumacı biri..
    Böyle düşünürsek yaşam kolay olur.
    Evli ve bekar herkese Allah kalplerine göre eş ve yuva vermesi dileği ile🙏

6
    20 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Cok guzel aciklamissin

Yorumla
    • mmuvi
      mmuvi
      4 ay

🙏☺️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Siz evli misiniz

Yorumla
    • dumvum
      dumvum
      4 ay

Bu tarz düşünce sahibi insanlar keşke daha çok olsa

Yorumla
    • mmuvi
      mmuvi
      4 ay

Toplumsal gelişmeler aile ile başlar.. Aileler çocuklarına ahlaklı olmayı öğretirse sorun çözülür egitim sonradan gelir önemli olan öğreti.

Yorumla
    • Abcgıvd
      Abcgıvd
      4 ay

Ne güzel demişsiniz

Yorumla
    • umursamıyorumartık
      umursamıyorumartık
      4 ay

senin annen baban iyi diye bunu turkiyenin geneli oyle anlamına gelmiyor Emin olun eskiden evlilikler cok daha kotu durumdaydu ancak kadınlar ya cahil bırakılıyordu ya da zaten sesini cıkarabilecegi bir yol yoktu Evet toplumda bir yozlasma var ama evlilikte ve hayatında kadının söz hakkı edinmesi evlilik kurumunun bozulması olarak adlandırılamaz maalesef cok dar bi bakıs acusu

Yorumla
    • mmuvi
      mmuvi
      4 ay

Sonuçta benim penceremden bakınca böyle senin pencerene güneş gelmiyor olabilir..
      Bazen güneş görmeyen evlerde güneşi evin içindeki insanların etrafına saçtığı ışık günesten daha fazla ışık sacabilir..
      Ezilen kaidnlari yetiştiren genelde annedir.. maalesef toplumda herkes şanslı değil.. Yoksul ve egitimsiz bir ailede büyüdüm.. Ama inan ata erkil bir aile yapısı olmaisna rağmen herkes sınırlarını biliyordu sevgi ve saygı vardı...

Yorumla
    • mmuvi
      mmuvi
      4 ay

Kadının söz hakkı olduğu yerde diye bir cümle kurmadim zira kadınlarımıza değer verilmesi gerektiğini belirttim...

Yorumla
    • umursamıyorumartık
      umursamıyorumartık
      4 ay

asırı yanılıyosunuz iyi ki artık kadınlar inanmıyor bunlara

Yorumla
    • mmuvi
      mmuvi
      4 ay

Burada bir kadını ya da kadınları inandırmak gibi bir düşünceye sahip değilim sadece kişisel düşünce görüş ve deneyimlerimi yasadiklairmi gorsuklerimi belirttim.
      Herkesin bir görüşü olabilir bu benim görüş ve dusuncem.
      Sizde size göre yaşanılan gorduklerinizi yasadiklairinizi duyduklairnizi harmanlar bir gorus sunabilirsiniz..
      Bu konuyu kisisellestirmekten ziyade genel görüş düşünce temelinde yazmanızı bekleirm.

Yorumla
    • mmuvi
      mmuvi
      4 ay

Geçmişten örnek verdiniz kadınlar daha özgür dediniz...
      Tamam katılıyorum size ama neden aile kurumu berbat neden evlilikler boşanmaların önüne geçti?
      Neden çocuk esirgeme kurumlarında terkedilen çocuk sayısında korkunç artışlar yaşanıyor.

Yorumla
    • umursamıyorumartık
      umursamıyorumartık
      4 ay

beyefendi kadın zaten aile kurumunda eziliyor konumdaydı siddete maruz kalıyordu ekonomik ozgurlugu elinde olmadıgı icin toplumsal baskılarla esine itaat etmek zorunda kalıyordu Su ankş gibi sosyal medya veya kadının baskılandıgı ailenin dısına cıkmasının bir yolu olmadıgı icin de mecbur kalıyordu yasadıklarına dayanmaya Şu an ise kadınlar bir sekilde yardım isteyebiliyor hukuki yollara sosyal medyaya basvurup sesini duyurabiliyor Yani degisen sey aslında sesini cıkarabilen kadın sayısı Evlilikjleirn kotulugu artık yansıtılabiliyor Bosanma sayısı kadın bosanma hakkını elde ettiginden arttı cok da iyi oldu Siz kadının ozgur olmamasını istiyorsunuz karsıdaki erkegin vicdanına kalması isinize geliyor Belki kendinizce ben iyi bir insanım karsımdakini iyi davranırım kadınların magdur oldugu bir duurm yok diyorsunuz ama kotu olan da cok bu karsıdakinin vicdanına kalabilecek bir durum değil Ustelik bu durum da hala cozulmus değil Bilmiyorum nerede yasıyorsunuz ama ulkemizin bircok kesiminde kadının daha soyutlanmıs oldugu yani daha caresiz kaldıgı yerlerde kadın hala susuyor bosanamıyor ama ezilmeye devam ediyor Ataerkil sistem ne kadına ne de erkege iyi gelemez Sizin savunmaya calıstıgınız romantize ettiginiz seyler bircok kadının olumune magduriyetine sebep oldu bu ulkede olmaya da devam ediyor bu yuzden kusura bakmayın benim kisisel gorusum diyip cekilemezsiniz

Yorumla
    • mmuvi
      mmuvi
      4 ay

İlk başta şunu belirteyim..
      Sizden daha fazla kadın haklarini desteklerim kisisel olarak bunu belirteyim.
      Toplumsal bir yara var. Her. zaman savundugum şeylerden birisi belirli bir kurs ve sınav olmadan evlilik yapilmasin.. Çocuk eğitimi ve sorumluluğu alabilecek eriskinlikte olmayan çocuk sahibi olmasın.
      Bunları belirttikten sonra gelelim kadın cinayetlerine.
      Evet doğu kültürlerinde maalesef ezilen kadın var ama ülkemizde bu tür cinayetler tek taraflı da değil.. Hiç bir cinayet doğru olsa dahi savunulamaz..
      Ezilen kadınlar var onada tamam.. Çözüm ya da sorun ne...
      Bu duruma sadece erkekler mi sebep oluyor yoksa kadınların bazen özgürlük adı altında aile yapısına zarar verdikleride göz önünde bulundurulmali.. Adam 20 gün evli kaldım 20 yıldır nafaka ödüyor ve adama senin paranı sevgilmle yiyorum diyor.. Eşini sadece erkek aldatmiyor kadında aldatıyor..
      Kadınlar otekilestirmek gibi bir derdim yok.
      Trajik olaylarin kaynağında erkeğin egitimsiz ve barbaligi var bunuda biliyoruz..
      Öyleyse çözüm egitimli bireyler yetiştirmek...
      Burada sende paylaşımları görüyorsun ve bu erkek ya da kadın. Kizlar soruyor bir nevi toplumun aynası. Buradakilerin kaçında aile saglikli ilişkiler olur..

Yorumla
    • umursamıyorumartık
      umursamıyorumartık
      4 ay

öncelikle beni tanımıyorsunuz acıkcası bir erkegin benden fazla kadın hakkı savundugunu en azından bu konuda eyleme gectigini dusunmuyorum maalesef Cocuk sorumlulugu alamayan cocuk yapmasın evet burada hem fikiriz cok cocuk kulturu da aslında kadını ezen sistemin bir sonucu Şu an bu sorun size gore yetimhaneye bırakılan cocuk sayısının artması ama onceden cok mu sağlıklı psikolojide nesiller yetisti o evlerde Olayın sadece doğu kültürü diyip cıkılabilecek bir sey olduugnu da dusunmuyorum ben cok egitimli erkekler gordum sozde zengin ailelerin sosyetik cocukları sevgililerine eslerine nasıl davrandıklarını gorseniz sasarsınız Bu duruma sadece erkekler sebep olmuyor demissiniz evet ataerkil sistem sebeo oluyor Her kadın ve erkek toplumda bunun surdurucusu olmak zorunda ancak erkek zaten ayrıcalıklı konumda olacagı icin bu sistemi keyifle surdururken kadın bu sistemi hayatta kalabilmek icin varolabilmek icin surdurmek zorunda Adam yirmi gun evli kaldı yirmi yıl nafaka oduyor diyorsunuz oncelikle son duzenlemeyle kaldırıldı bunlar buyuk olcude Bir tane ornek gormussunuz bir kadın kotuluk yapmıs ayrılıp nafakayı sevgilisiyle yemis tabi ki etik olarak cok yanlıs buna tutunyorsunuz Oysa ki istatistiklsel olarak bir bakın bakalım kac kadın ayrıldıktan sonra esinden kurtulamamıs hayatı mahvolmus Sonda mantıklı konusmussunuz cozum konusunda hemfikiriz ancak su anki durumun evlilik acısından kotulestigini de soyleyemeyiz

Yorumla
    • mmuvi
      mmuvi
      4 ay

Üç aşağı 5 yukarı sizinle fikirlerimiz örtüşüyor..
      Soru başligina dönecek olursak. Evlenip pişman olan mi yoksa bekar kalan mi mutlu.
      İllaki herkes olmasada çoğunluk bir hayat kuracak bir yuva bir aile..
      Olumsuzluklari ortadan kaldırmak için ne Lee yapilabilir..
      Burada ne erkeği ne kadını ayırt etmeden toplumsal yarayı nasıl tedavi edeceğiz konusu işlenmiş olsa daha akıllıca olur..
      Paylaşımların çoğu gündelik yaşam akşam sevgili sabah ayrılık..3 ayda 5 sevgili bunun erkeği kadını yok..
      Çözum odaklı yaklasmayi ben daha doğru buluyorum..
      Kadın her zaman dediğim gibi hassas değer verilmesi gereken Erkek korumacı ve saygı görmesi gereken bir varlık diye düşünüyorum 🙏
      Birde bu tür sohbetlerde şunu farkettim kişinin kişisel olarak yaşamış olduğu olumsuz şeyler tartismanin boyutunu değiştirebiliyor sizi temzih ediyorum bu arada.

Yorumla
    • umursamıyorumartık
      umursamıyorumartık
      4 ay

aslında bunlar kisisel deneyimlerimden yola cıkarak olusmamıstı ama evet az cok aynı seyi dusunuyoruz yasınız dogruysa kotu değil o kadar fikirleriniz yasınıza gore Daha fazla tartısmıyım

Yorumla
    • mmuvi
      mmuvi
      4 ay

Umursamıyorum artik kim gelmiş kim gitmiş.
      Kim kimi sevmiş kim üzülmüş
      Bir tek kendimi dusunuyorum artık birde kedimi
      Alıştım ben beni yerle yeksan edenlere
      Uzak duruyorum yalancı bedenlere
      Eskiden olsa çok önemser değer verirken ben
      Sevgiyi hissederdim taa deriden
      Umursamıyorum artik hayatı ve insanları
      Tedavi etmekten yoruldum yaraları
      ...
      Bu şiir anlık ve sizin rumuzunizdan esinlenerek yazdım...🙏

Yorumla
    • umursamıyorumartık
      umursamıyorumartık
      4 ay

hhahhahahah ay yok artık

Yorumla
    • mmuvi
      mmuvi
      4 ay

Yukarı yazmışım yeminle☺️

Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.

İkisi de değil ❌ doğru kişiyle evlilik yapanlar. 🤏Çünkü bekarlık uzun vadede çekilmez, ilâ ki yanında birini istersin, kötü bir evlilik de dahi. Kısacası sakin, olgun, sevginin kıymetini bilen biriyle evlilik yapanlar hem mutlu olacaktır hem de boşanmanın önüne geçmiş olacaktır bence. 🌸

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Oyle birini bulmak mesele zaten keske ciksa..

Yorumla
    • Bihteeerrr u
      Bihteeerrr
      4 ay

Bulmak değil mesela o zaten seni bulur 🤣

Yorumla
    • Bihteeerrr u
      Bihteeerrr
      4 ay

Mesele *

Yorumla
  • Koyu_mor
    Koyu_mor Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 95%
    4 ay

Çok güzel soru pişman olan bosanan daha çok en iyisi bekar kalmak bir müddet daha

1
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Şöyle Böyle
Şöyle Böyle Takip Et
Fenomen
4 ay
  • Biz Berk ve Şenay, mutluluk kavramı o kadar değişken ki! 🤔 Ne evlilik ne de bekarlık kendi başına mutluluğun garantisi olabilir bence. Her ikisinin de kendine göre güzellikleri ve zorlukları var. Asıl mutluluk, insanın kendi seçimleriyle ve hayatla kurduğu o hassas dengede saklı sanki. Kendi yolunu bulmak önemli! 💖✨

2
    1 Yorumla
    • mmuvi
      mmuvi
      4 ay

Yeminle.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Zeynep'in Çözümleri
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

63

Cevap

100

Cevap

• morsaclihuriyeee s
    morsaclihuriyeee Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Böyle bir devirde bekar kalmak daha mantıklı

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Neden

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 271,3b cevap paylaştı.

evlenmek isterdim.

2
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 99%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Bekar mutlulu evliliğe endekslemiyorsa gayette mutlu evli de uyumlu eş sectiyse ne istediğini biliyorsa o da mutlu olabilir hayata nasıl baktiginla ilgili. Bir heves evlenenler sıkılıyor tabiki maneviyat yok çünkü. Ya cinsellik. odakli evlilik ya da hizmetimi gorsun olunca kadın yuk geliyor erkeğe.. Şemsin dediği gibi"Sevmeyince yük olur karınca , sevince filler karınca.."

5
    3 Yorumla
    • aceleon
      aceleon
      4 ay

ne güzel konuşuyordun şems olacak şeytana niye atıf yapmak zorundaydın ki.

Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      4 ay

@aceleon semse hayranligim yok. sozu. cok. asviyoeum sadece

Yorumla
    • aceleon
      aceleon
      4 ay

oh iyi o zaman.

Yorumla
  • okan60__
    okan60__ Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.

11 yaşında devlet parası okul kazandım ve evden ayrıldım. Ondan sonra hayatım hep yurtlarda okumak ile geçti. Sonra İstanbul'a taşındım. Sonra bekar evi üniversiteden de alışkınım. Sonra her gün kendi kendime dedim. Bekarlık sultanlık diyorlar. La hangi sultan kendi çorabını yıkar da yemeğini yapar. Bulaşığı yatmadan yıkayım diye düşünür diye evlendim. Şimdi evliyim 2 de çocuk var. Şimdi de de bekarlara diyorum. 35'i geçene kadar evlenmeyin. Erkekler için 35 kızlar içinde 30 yaklaşmadan evlenmeyin diyorum.

0
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 95%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.

Bile bile yanlış yapıp sonra kendini aklamaya çalışan ve suçu erkeğin üzerine yamamaktan hiç vazgeçmeyen kadın sayısı gün geçtikçe artıyor.
    Erkeğinde yanlışı var.
    Önce oynanan oyunu fark etmemesi , başka akılla hareket edildiğini görememesi , her talebe karşılık vermek zorunda hissetmesi.
    Daha bir sürü var.
    Ahlak yok , şımarıklık diz boyu , mahremiyet yok, saygı yok, sevgi yok , samimiyet yok , ego tavan , kibir Nirvana’ya ulaşmış , adam olan sizi ne yapsın.
    Adını bile bilmediğiniz sosyal medyada kim olduğunu bilmediğiniz insanın lafını doğru kabul edip sırf takipçi fazla diye sonra kendinizi bitirdiniz.
    Biraz sahip olduklarınızın farkına varın saksıyı çalıştırın.
    Şapkanızı önünüze alıp biraz düşünün ne yapıyorum diye.
    Bir nesil kendi eliyle kendi kendini bitirmek için üst düzey çapa halinde.

0
    0 Yorumla
  • Korıdorlar
    Korıdorlar Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 90%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Kendi isteğim ile hiç evlenmedim. Mutlu çiftlere özenip evleniyorlar ama bir süre sonra evlilik hayatın dışardan göründüğü gibi olmadığını fark ediyorlar. Hele bazıları evliliği cinsellik üzerine inşa etmeye çalışınca durum dahada vahim

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Pisman misin evli olduguna

Yorumla
    • Korıdorlar
      Korıdorlar
      4 ay

Hiç evlenmedim ki?

Yorumla
  • nikopiko
    nikopiko Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    4 ay

Burada kişiden kişiye degişen birden fazla dinamik var, karakter, cevre, aile, sosyal statü, inanç vs. o yüzden "şu" diyebilecegimiz bir durum yok, nasıl mutluysan nasıl huzurlu hissediyorsan o bence. Hayat bir kere yaşanılıyor başkasının ne dediğiyle değil (ki başkası da bir şey dese o da bir kere gelmiş ve kendi deneyimlerini aktarıyor) kendi düşunce ve isteklerine göre bir yol cizmen gerekiyor.

1
    0 Yorumla
  • KarizmaGenç1
    KarizmaGenç1 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı.

Bekar olduğum için bekarlık daha güzel gibi geliyor bana. İstediğim gibi takılıyorum, istediğim gibi gep tızabiliyorum, istediğim gibi hobilerimle ilgilenebiliyorum. Hiçbir kadının egosunu, tribini ve kaprisini çekmiyorum. Bekarlığın tek kötü tarafı hayatında bir kadın olmadığı için çocuk yapamıyorsun bunun dışında genç bir erkek açısından olaya bakıldığında kötü tarafı yok gibi.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Peki kadin icin

Yorumla
  • mavilibalina
    mavilibalina Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    4 ay

her ikisi de aynı çünkü sürekli sende olanla sende olmayan her zaman farklıdır sürekli maruz kaldığından sıkılıp sende olmayana özenirsin

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Ben de bekar olduğum icin evliliğe özeniyorum isre ailen hayatlari var diye

Yorumla
  • Pocket_Cat
    Pocket_Cat Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Sevdiğin insanla evlenip huzurlu bir yuva kurmak ^^

3
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Oyle evleniyorlar ama sonra da soyleniyrorlar

Yorumla
    • Pocket_Cat
      Pocket_Cat
      4 ay

Doğru insanı bulman lazım kanka

Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Bekarlar evlenmek istiyor, evliler boşanmak. Aman şu işin düzeltelim deyip yanındakine sahip çıkan yok, herkes dört dörtlükmüş gibi karşısındakinde kusurdan başka bir şey aramayan da... Bilemiyorum Altan

2
    0 Yorumla
  • Eliftürcan
    Eliftürcan Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 71%
    4 ay

Evlenip pişman olmak mı evlenemeyip pişman olmak mı dersen net evlenmeyip pişman olmak derim

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Evli msiin

Yorumla
    • Oktay3474
      Oktay3474
      4 ay

O kadar değil

Yorumla
    • Eliftürcan
      Eliftürcan
      4 ay

Hayır değilim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    4 ay

Bekarım yokluktan geldim ailem yok olduğu için elin kızını alıp benimle yoklukla mücadele etsin istemedim şimdi durumlarim iyi bu sefer zaman içinde seçici oldum doğru kişi bulmak çok zor

2
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Mantıklısın bazisi yoklukta evleniyor sonra da. bosaniyorlar. kim ne derse desin parasız olmuyor bu devirde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

Parası için bir erkekle olan kadında hiç güven vermiyor özellikle herşeyi kendi inşaa etmiş biri için bu hayatta hiç bir şeyin garantisi yok varken yok olabilir bir bakmışsın bırakmış gitmiş bu çok yıkıcı olur bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

O ayri ama ben kendime denk isterim sahsen yokluk gormemissem kendim gibi insani istemek hakkim bence. Fakat hiçbir sey olmayan kadının gidip mali mülkü olan adam istemesi sacma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

Şimdiki kızlar işte o kafada maalesef

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Demek isredigm herkes dengiyle olsa daha mutlu olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

Öyle tabi her açıdan bu sadece maddi değil kültür zeka sosyal çevre zevkler

Yorumla
  • TheMurad
    TheMurad Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Bu devirde bekar kalmak daha mantıklı..

Ama zaten artık boşanma sürecinde olanlar boşanmaz 😂 dün itibari ile nafaka kaldırıldı bir nebzede olsa önüne geçilir diye düşünüyorum 10 gün evli kalıp ömür boyu nafaka alanlar vardı sonra kadın sevgili yapıyor eski eşin verdiği parayı birlikte yiyorlar 😂

0
    0 Yorumla
  • poimai
    poimai Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.

Yalnızlıktan hoşlanan ve ölümüne kadar yalnız kalmayı tercih eden bir avuç insanı hariç tutuyorum..

Bekar kalmak diye bir şey yok. Evliliğe laf edip "bekarlık sultanlık" diye gezinenlerin tek bir amacı vardır. Kendisini bir eve bağlamadan önce daha fazla takılmak, daha fazla özgürce hareket etmek, daha fazla insanla ilişki yaşamak vb. Günün sonunda onların da tercihi evlenmek olacak. Ha 20 yaşında, ha 30, ha 40.
    Yani tek bir amaç var, daha fazla gününü gün etmek.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    4 ay

Eskiden olsa bekar olan derdim ama insan doğru insanı bulunca her şey daha da güzelleşiyor. Anlamlı oluyor. Diğer türlü hayat tatsız ama mecbur da değilsin. Öyle böyle hayat devam ediyor.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Bence de iyi birini bulmakla alakalı ama evliler sorsan hiçbiri onermiuor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

Doğru evliler önermiyor. Çünkü evlenmek için evlenmiş çoğu.

Yorumla
  • Mukan34
    Mukan34 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.

İki türlüsünüde gördüm kimi hiç evlenmemeye isterken kimi keşke daha erken evlenseydim diyor ama boşanmalar artığına göre mutsuz olanlar daha cok sanırım

2
    0 Yorumla
  • Uzaydangelennnafet
    Uzaydangelennnafet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    4 ay

Evliyken kendine ait bi evin kendi istediğin gibi eşyaların hayatın oluyor kocanla yeni bi hayat düzeni kuruyorsun beraber mücadele edıyorsunuz bekarken de iyi ama sevdiğinle hayat daha güzel her şeyi beraber yapıyorsunuz

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Bekar misin

Yorumla
    • Uzaydangelennnafet
      Uzaydangelennnafet
      4 ay

Evli

Yorumla
  • Tuna8830
    Tuna8830 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 92%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Değişiyor Evlen Mutlu Olan Var. Evlenip Mutlu Olmayan Var. Bekar Olup Mutlu Olan Var. Bekar Olup Mutlu Olmayan Var.

2
    0 Yorumla
  • Pnomoni
    Pnomoni Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 717 cevap paylaştı.

Herkes olmayanı istiyor olan olduğu konumdan sıkılıyor

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Evet ya ben de evliliğe özeniyorum

Yorumla
    • Pnomoni
      Pnomoni
      4 ay

Yuva kurmak güzel bişey ama sorumluluk larin artacak çocuk olduğunda başka bir hayata baslicaksin

Yorumla
  • magnacarta1215
    magnacarta1215 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.

Evlenip pişman olduktan sonra boşanan daha mutlu olamıyor maalesef, bekarlığın kıymetini bilenler en mutlu olanlar

1
    0 Yorumla
  • kjhhg793
    kjhhg793 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    4 ay

belli olmuyor karsındaki kötuyse evli olan pişman olur iyiyse mutlu olur bekarlıktada orta halli

1
    0 Yorumla
  • geceyarisi_00
    geceyarisi_00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    4 ay

karşında ki kişi uyum kendi karakterine bağlı net bi kalıp haline sokmak yanlış olur eski zamana bakarsan bile binlerce örneğini bulursun

1
    0 Yorumla
  • SimliAyin
    SimliAyin Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Valla herkes gününe göre söylüyo araları iyiyse ballıyorlar bunalımca da kötülüyorlar yarım akıllılar

1
    0 Yorumla
  • pathoss
    pathoss Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 99%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı.

Bekarlar icine girmeden evliliği bilmiyor evliler de dert yaniyor bosaninca yine evleniyor 😅

2
    0 Yorumla
  • babacan5255
    babacan5255 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Turşu suyu gibi. İçmeyenin ağzını sulandirir, içenin midesini bulandırır. Dengine denk gelemedin ise

2
    0 Yorumla
  • demir5222
    demir5222 Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.

Doğru kişiye denk gelmişsen evlilik faha güzeldir. Doğru kişi değilse bekar daha mutludur.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    4 ay

Sorunun cevabı sorunun içinde😀 Eskiler ne demiş; bekarlık sultanlık, nişanlılık vezirlik, evlilik rezillik...

3
    0 Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Gözlemlerim neticesinde bekarlar daha mutlu yaşıyor

1
    0 Yorumla
  • alonewithsilence
    alonewithsilence Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 97%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 915 cevap paylaştı.

Hiçbirisi, sadece evliliği en iyi şekilde yürütenler mutlu olabiliyorlar.

1
    0 Yorumla
  • ceza2
    ceza2 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    4 ay

Mutluluk diye bir şey yok evlenmekle mutlu olunmaz.

1
    0 Yorumla
  • scharny
    scharny Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı.

bekar olan daha mutlu tabii ki. çünkü sinir stres olmuyor, ialdatılma derdi falan olmuyor, kafası rahat oluyor. evlenenlerin çoğu bir süre sonra pişman oluyor. ispatı buradaki tipler.

0
    0 Yorumla
  • Neco40
    Neco40 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

Valla evlinin nasıl biriyle olduğu bekarin da yaşam standartları belirler mutluluğu bekar ama şartlar kisitliysa monoton bir hayat sürüyorsa kafasına göre takilamiyorsa sultanlik olmuyor bekarlık

0
    0 Yorumla
  • gakko2392
    gakko2392 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    4 ay

Bak bu olay çok farklı sen sevdiğin değer verdiğin saygı duylan bir yerde isen niye pişman olasın ki evlikler saygı sevgi azalması ve maddiyat yüzünden bitiyor adam ya da kadın eşinden görmediği sevgi saygı ilgi yüzünden aldatıyor bak boşanmalar kavgalara evlilik hassas bir şey iki kişinin karşısındakini düşünmesi gerektiren bir şey

0
    0 Yorumla
  • kamuurann
    kamuurann Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    4 ay

Dengine düşen cok mutlu oluyor: (evlilik degil bazen senin dengin bekar kalmaktir)

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Bu konuda cok haklısın

Yorumla
  • Yaniyorum3131
    Yaniyorum3131 Takip Et
    Guru Yaş: 51 , eic 59%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Yanlış evlilik yapan çok ve haliyle mutsuz oluyorlar sonu ayrılık, kafa dengi olanlar birbirine denk gelmiyor
    ama şu an kafa diken yok rmutluyum

0
    0 Yorumla
  • papatyam_12
    papatyam_12 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    4 ay

Bu değişken ama benim için ben bekarlık sultanlıktır diyorum

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Neden

Yorumla
  • Sormalarageldik
    Sormalarageldik Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Bekarlık tabiki. Mutsuz olan bekarlarda daha evliliği tatmadığı için mutsuzdur 😂

0
    15 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Bir ben sevemedim bekarligi🤣

Yorumla
    • Sormalarageldik
      Sormalarageldik
      4 ay

Demekki sende daha evlenmemişsin 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Yok bekarim ya maalesef 😂

Yorumla
    • Sormalarageldik
      Sormalarageldik
      4 ay

Şaşırdım mı sence 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Nedenn yaa sen bekar degil misn 😂

Yorumla
    • Sormalarageldik
      Sormalarageldik
      4 ay

Artık bekarım evet miss gibi 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Yaa neden ki keske ben de evlensem😂😂

Yorumla
    • Sormalarageldik
      Sormalarageldik
      4 ay

Ne olacak evlenince peki ne bekliyorsun tam olarak 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Yaa Şu an aciklayamam burada anladin😂😂

Yorumla
    • Sormalarageldik
      Sormalarageldik
      4 ay

Bişeyler başına vurmuş anlaşılan 😂insanlar bunu imza atmadan da özgürce yapabiliyor biliyorsun değil mi 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Yaa oyle de iste ama ben düzenli istiyorum yani her gun😂😂

Yorumla
    • Sormalarageldik
      Sormalarageldik
      4 ay

Lan tamam bunun içinde evlenmeye gerek yok düzenli bir manitayla bütün işin çözülebilir 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Sen bekar kalıp yap diyorsun illa ki🤣🤣

Yorumla
    • Sormalarageldik
      Sormalarageldik
      4 ay

Yaz bana özelden de seni evlilikten iyi bir soğutayım ben mantığın sesi nasıl oluyormuş bir dinle 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Tamam🤣🤣

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    4 ay

45 yaşındayım bir türlü evlenemedim pişmanlığın rezilliğin mutsuzluğun çaresizliğin dibini sıyırıyorum Bekarlık doğru bir hayat tarzı değil fakat hayatta her istediğimiz bizi bulmuyor

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Evlenip mutsuz olan da cok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

Başkasının hayatı ile ilgilenmiyorum hatun ben kendime bakıyorum benim inancıma ve anlayışıma göre bekarlık doğru bir hayat tarzı değildir imkanı olan evlenmelidir ben bunu bilir Bunu söylerim Gerisi umrumda değil evlenmek gibi bir düşüncen varsa zihniyet yapın ve dış görünüşün aklıma yatarsa tanışabiliriz mesela

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Dis görünüşten kastin nedir mesela acik giymemesi mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

Evet tesettürlü olmalı benim eşim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

Ya da tesettüre girebilecek...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Neden acik olunca ne oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

Bebeğim biraz Demokrat ol herkes senin gibi düşünmek zorunda değil insanlara saldırmadan saldırganlaşmadan kendini ifade etmeyi öğrenmeni tavsiye ederim Sen açık ol ilgilenmiyorum başkasının kapalı olması da seni ilgilendirmesin

Yorumla
  • huseyinefesanli
    huseyinefesanli Takip Et
    Xper 4 Yaş: 19 , eic 100%
    4 ay

Ailem mutsuz çevremdeki mutlu evlenenler boşandı şimdi kuzenim evleniyor annesi evlatlıktan atıcak öyle işte

0
    0 Yorumla
  • asdasdsf
    asdasdsf Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    4 ay

Zamanla evlilik saçma gelmeye başladı açıkçası. Kendi maddi ve manevi hedeflerim var onlardan sonra düşünürüm belki

0
    0 Yorumla
  • lylyth
    lylyth Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    4 ay

Evlenmenin çok daçma olduğunu evlenene kadar anlayamıyor insanlar

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Neden sence sacma mi

Yorumla
  • KafirinKahvecisi
    KafirinKahvecisi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 100%
    4 ay

Her türlü pişman oluyorsun. Evlen öyle pişman ol😅 En olmadı boşanırsın içinde kalmaz

1
    4 Yorumla
    • Haziranikizleri
      Haziranikizleri
      4 ay

@KafirinKahvecisi pratik zeka 😂😂

Yorumla
    • KafirinKahvecisi
      KafirinKahvecisi
      4 ay

@Haziranikizleri kafa zehir demi 😂😂

Yorumla
    • Haziranikizleri
      Haziranikizleri
      4 ay

Maşallah 😂😂😂😂

Yorumla
    • KafirinKahvecisi
      KafirinKahvecisi
      4 ay

@Haziranikizleri allahım esirgesin 😂😂

Yorumla
  • Kullanmaklavuzu
    Kullanmaklavuzu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    4 ay

Kendim fikrimi söylüyorum ben evlenirdim sevdiğim evde çalışmış olucak bende fabrikada çalışmış olurum hafta sonu ise bende evden çalışmış olurum

1
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 15b cevap paylaştı.

Evlenenler en azından bir şeyleri tecrübe ediyor daha iyi gibi

1
    4 Yorumla
    • Helin187
      Helin187
      4 ay

Evlenmeden önce de herseyi tecrübe edinebilirsin ama :D

Yorumla
    • Semih6934
      Semih6934
      4 ay

Sağol ama benlik değil pek :D

Yorumla
    • Helin187
      Helin187
      4 ay

Anladim, Tabi

Yorumla
    • Semih6934
      Semih6934
      4 ay

🙏🏻

Yorumla
  • BJK_67
    BJK_67 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı.

Yaşamak lazım Nikahı ticaret boşanmayı yatırım sananların evliginden uzak duranlar mutludur

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    4 ay

İkiside aynı şu an bekarım yaşıtlarım var benden küçük olan kişilerin çocukları var Belki benim de olabilirdi diye düşünüyorum evlenseydim

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

İşte kaci gerçekten mutlu tartışılır onlar da bekarlara özeniyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

Kocaya değilde çocuğa özeniyorum Allah hayırlısını nasip etsin inşallah

Yorumla
  • maviikuşileküçükkız
    maviikuşileküçükkız Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

her yerde mutsuz evliler görüyorum bu bir propaganda mı yoksa gerçek mi 🙄

0
    0 Yorumla
  • CarpeDiembjk
    CarpeDiembjk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 100%
    4 ay

Bekarım mutluyum bazen nasip olmuyorsa zorlamak gereksiz

0
    0 Yorumla
  • HakanŞahin07
    HakanŞahin07 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.

artan boşanma sayısına bakarsak evlenip pişman olan bekar olup mutlu olandan fazla

0
    0 Yorumla
  • cheekystaff
    cheekystaff Takip Et
    Guru Yaş: 35
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Evlenip pişman olan daha çok maalesef.

bekar kalmak bu devirde en iyisi.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Neden

Yorumla
  • BzgMehmet
    BzgMehmet Takip Et
    Xper 3 Yaş: 19 , eic 100%
    4 ay

bekar kalan bence çünkü evlenip boşanamıyorsun hadi boşandın nafaka giriyor

0
    0 Yorumla
  • Bnckgzlbrkzmgrcktn
    Bnckgzlbrkzmgrcktn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    4 ay

İnan ne yapsak ta mutsuz olacağız ama tabikide baba evi daha rahat olacaktır diye düşünüyorum koca evine göre

1
    0 Yorumla
  • Mehteq
    Mehteq Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45
    4 ay

Aslında bekarlık ya da evlilik değil doğru kişi empati ve aşk değil sevgi o zaman sorun olmuyor ama bulki bulabilirsen

1
    0 Yorumla
  • Berkay06060
    Berkay06060 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    4 ay

Mutluluk bir sanattır. İster evli ister bekar sen mutlu olmayi becerebiliyorsan mutlusundır. Yoksa hayatta zevk alamazsın

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    4 ay

evlenmek daha güzel. Düşünsene bizde bir kız var 45 yaşinda hala kızım deyip duruyor. helal olsun.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    4 ay

Evlenmiyen kadınlar pişman. Harcanırsınız. Kötü yola düşersiniz. Evlilikten kolayı yok eğer iki tarafta mutabık ve alçak gönüllü ise.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

Bekarlık güzel diyenler bulamayan saplar. Uzun süre hemde sap kalmış olanlar.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    4 ay

Tamamen insanların uyum ve hayat şartlarına bağlı bence

1
    0 Yorumla
  • enjoythelaw
    enjoythelaw Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    4 ay

Yanlıs kisiyle evlenen sorun yaşar, doğru kisiyle olmak bekarlıktan daha güzeldir

1
    0 Yorumla
  • zirkonn
    zirkonn Takip Et
    Master Yaş: 39
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı.

kesinlikle bekar kalmak mantıklı bu zamanda riske girilmez

0
    1 Yorumla
    • Bjjhgvbn
      Bjjhgvbn
      4 ay

Evet öyle çok doğru

Yorumla
  • Devamını Gör (103)
Devamını Gör(148)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlenip pişman olan mı daha çok, yoksa bekar kalan mı daha mutlu oluyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İnsan bekarken mi daha mutludur, evliyken mi? 44 cevap verildi
Bekarlar mı daha mutlu yoksa evliler mi? 18 cevap verildi
Bekarlar mı daha mutlu yoksa evliler mi? 247 cevap verildi
Evliler mi daha mutlu yoksa bekarlar mı? 23 cevap verildi
Evliler mi daha mutlu yoksa bekarlar mı? 70 cevap verildi
Evliler mi daha mutlu yoksa bekarlar mı? 34 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sitede hayatımın aşkını bulursam ona böyle nostaljik kelebek tokalardan alsam hoşuna gider mi?
  • Şimdi gelsen yine yenilirim sana dediğiniz biri var mı?
  • İnsanlara yardımcı olmayı ve hizmet etmeyi seven biri misiniz?
  • Bugün seni gülümseten şey neydi?
  • Başkalarının sizin hakkınızdaki düşüncelerini önemser misiniz?
  • Hayatına biri girse, hangi alışkanlığını bırakmak zorunda kalırdın?
  • Kolay elde edilen ama yine de kıymetli bir şey var mıdır?
  • Siz de şıpsevdi olup flörtleşmeyi sevenlerden misiniz, kendinizi nasıl tanımlarsınız?
  • İlk olarak senin önceliğin ne?
  • Sevgilinin telefonunu gizlice kurcalayacak olsan, ilk hangi uygulamaya ya da klasöre bakardın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨