Bir kadına sevgi aşk veriyorsunuz rüya misali harika günler yaşatıyorsunuz fakat red ediliyorsanız sebeb nedir ?

Bu ülkede kadınlarımızın bunaltısı nedir, gerçek seveni (bebek gibi sevilme arzusunu yaşatan) erkek bulamamak, hepsi aynı poğ, en geç 1 hafta sonra yatağa atma çabaları abazalıktan ibaret çoğu erkek diyorlar, peki durum böyleyken karşısına çıkan aşk adamı olunca bırak boydan resim istemeyi, yüzünü bile görmeyi istememiş, buluşalım dememiş, nasip olur evlenirsek 9 ay çocuğu karnında sen taşıma, ben çine bebek sipariş ederim ki kıyamam senin ne karnına ne saçının bir teline demiş, evlenmek için şartlarını sırala, yerine getiremezsem öyle gidersin beni reddedersin demiş, yine de kız kılını bile kıpırdatmamış. Sebep acaba beyni mi yok bunun

Güncellemeler
15 gü
Aynı kadın red ettiği bu adamdan 40 gün sonra nişanda bir adam tarafından beğenilmiş oğlanın annesi gidip kadının annesine durumu anlatıyor numara istiyor alıyor oğluna verip tanıştırıyor Kadın ise bu çocuk alkolük birisi çıktı eğer bırakabilirse ben bununla sevgili olacagım diyor Farklı erkek için bunu düşünen alkol içmeyen beni kabul etmen için neler gerekiyor A dan Z ye isteklerini sırala deyince şunu bunu yap sevgine aşkına çok eminim sen daha mantıklı geliyorsun niçin demiyor
Bir kadına sevgi aşk veriyorsunuz rüya misali harika günler yaşatıyorsunuz fakat red ediliyorsanız sebeb nedir ?