Güncellemeler
2 ay
Güncelleme
Sadece flört ettik anlaşamadık ayrıldık ama ilginç bir şekilde rüyalarıma giriyor sevgi aşk yok neden rüyalarıma giriyor bu insan aklıma girmiyor keşke böyle olsaydık demiyorum evli artık ama çok saçma onunla bağlantım hiç yok ve rüyalarıma giriyor ne alaka?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O sizi düşünüyor olmalı.
Bir insan durup dururken aklımıza geliyor ve rüyalarımıza giriyor ise mutlaka frekans alanına çekmiştir bizi.
Ya da bilinç altınızda o kişi var ama siz farkında değilsiniz.
Ona karşı bir şey hissetmiyorum ki
Özlem var belki de bilemiyorum belki de bir haber var belki de uyarıdır
Ne olabilir ki bence evlendi mutlu değil gibime geliyor
Olabilir
Bilinç altı işliyor uykunun rem evresinde kaydediyor yaşananları ilahi bi anlam yükmeleye gerek yok aga hiç yasamadığın bir seyi, gerçek dünyada görmediğini rüyanda göremezsin. Körler rüya görmüyor mesela.
Sevgi yok aramızda sadece benden ayrıldığı gibi başkasıyla hemen evlendi acaba mutlu değil beni mi anıyor peşinden koştuğum biri değil çünkü
Birini ruyanda gormen icin , illa asik olman gerekmiyoki.
Neden rüyalarıma giriyor onu düşünmüyorum yad etmiyorum yani
takıntı yapmışsındır belki de
Yok takıntı değilim ona karşı çünkü aşık değilim sadece sevgili olmuştuk ama hiç sevgi yok bende başkasıyla evlendi benden ayrılınca hemen acaba pişman mı beni mi anıyor anlamadım
O aşık olmuş
Bir şey paylaşıyorum sosyal medyada hemen ona karşı kendi sayfasında bir şeyler paylaşıyor ilginç geliyor bana ve ben ona karşı paylaşım yapmıyorum asla benden ayrıldığı gibi hemen. Başkasıyla evlendi şaşırdım yani gülüp geçtim çünkü aşık olmadım ama acaba evliliğinde mutlu değil mi rüyama giriyor
Olabilir mantıklı
* istiyorsun
Ne?