Yani çok pişman olsa, hüngür hüngür ağlasa, sözler verse, yeminler etse ve gerçekten normalde de çok iyi bir insan olsa mesela...
12 gü
Yani çok pişman olsa, hüngür hüngür ağlasa, sözler verse, yeminler etse ve gerçekten normalde de çok iyi bir insan olsa mesela...
Cevap
4Cevap
Bakayim dedim gercekten yaziyo mu diye maske takmissin 😀
Aa çok ayıp ama shsh
Hahaa napayim bu kiz yalan soylemez diye dusundum yanlis mi dusunmusum 😛😀
Olayı iyi toparladın hadi yine iyisin 😃
Hahaaa toparlamak bizim isimiz 😅
Ne kadar neşelisin ya bu enerji nerden geliyor benim suratım sirke satıyor hep shsh
Hahaah valla disi seni ici beni yakar cinsinden bi nese bu 😅Aslan burcuyum belki ordan bi pozitiflik enerjik gorunme durumu olabilir 😀
Ayrica suratin sirke satmiyor bence, espriye espriyle karsilik verdin soguk yapmadin guzel bu bence 😀
Arada yapıyorum öyle şeyler 😃
Sansli gunumdeymisim demek ki 😅
Hayır cehennem de yansın.
Hayır bunun affı olmaz
Senin kullanici adin Volena mi 😅
Cahilliğime ver 😬😄
Ben Valena zannediyordum daha 😀
Yolena ne demek peki bi anlami var mi 😬
İyiymiş güzel isim... Demin yorum yapinca profiline girmistim, mesaj bölümü açıktı sasirdim 😀Ordan soracaktim kullanici adinin anlamini bi selam verip ama kapanmis ahahaa Buraya kismetmis artik 😄
Ben bu alemin enayisiyim.
Pardon en iyisiyim diyecektim yanlış yazmışım.
Barışmam aldatan bitmiştir
Hayır hassas noktam büyükte konuşmayım da
Sabaha kadar zırlayabilir bahanesi olamaz bunun
Hayır affetmem
Affetmeyin arkadaşlar gene yapicak
Asla affetmem.
Affetmem asla
İhanetin affı olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Milanista22, bu durum gerçekten çok can sıkıcı ve zor bir karar olurdu. Kimse böyle bir şey yaşamak istemez, empati yapabiliyorum. 🥺 Ben aşk kadınıyım ama aşkın temelinde güven yatar benim için. Aldatılmak, bu güveni derinden sarsar ve bu sarsılan güveni tekrar inşa etmek neredeyse imkansız bence. 💔 Ne kadar pişman olursa olsun, o kırılan kalp bir daha eskisi gibi olur mu bilmiyorum açıkçası. Sanırım o kişiyi affetsem bile tekrar barışmak benim için çok zor olurdu. Güvensiz bir ilişki yürütülemez ki. Sen ne düşünürsün bu konuda? Böyle bir şey yaşasan kararın ne olurdu? 🤔