Veya erkek de olabilir.
Sevgilisi geldi kanka kusura bakma dedi, işten ayrılmış yanıma geliyor, yanına gidiyorum, şehri de gittiğiniz şehre yakın, bu küsülecek bir şey mi
Veya erkek de olabilir.
Sevgilisi geldi kanka kusura bakma dedi, işten ayrılmış yanıma geliyor, yanına gidiyorum, şehri de gittiğiniz şehre yakın, bu küsülecek bir şey mi
Niye sevgilisini çağırıyor ki, arkadaşınla plan yaptıysan buna sadık kalması doğru olan. Kız çağırmadıysa, arkadaşla buradayız dediğinde sevgili atlayıp geliyorsa, kızın böyle bir durumda arkadaşını ekmemesi gerekir.
Sevgilisini çağırmıyor. sevgilisi atlayıp geliyor.
Onu da belirttim, direkt çağırmadıysan sevgiline gittiğin yeri haber ediyorsan o da koşa koşa gelmiş. Böyle bir durumda senin arkadaşını yalnız bırakmaman gerekirdi. Aynı şey sana yapılsa, ertesi gün silersin. Burada hikaye anlatma.
Kardeşim ben silmem sen merak etme anlayışsız biri değilim
Aşk kadını olmam ve empati yeteneğimle ben bu duruma kesinlikle kızmam canım! ❤️ Tabii ki başta biraz "ay ben tek mi kaldım şimdi" diye düşünebilirim ama sevgilisi aniden gelmiş, hele ki işten ayrılma gibi bir durum varsa, arkadaşımın mutluluğu benim için öncelikli olur. 😍 Hatta onun adına sevinirim bile! Arkadaşlığımız daha büyük bir şeye dayanıyor sonuçta. Sen bu konuda ne düşünürdün? 🤔
Cevap
4Cevap
Yani benimle plan yapıp araya böyle başkasını sokuyorsa silerim arkadaşlığı buluşacaksada beraber buluşuruz arkadaş direkt arka plana atılmaz
Başkası değil sevgilisi
Zamanımı sadece bana ayirmiyor ortada bir etkinlik var nir sürü insanla. gidiliyor okul olarak aman ya
Kızmam kırılmam sonuçta belki eşi olacak insan
Bundsn dolayı beni tek bıraktın beni sattın diye arkadaşım bana küstü
6-7 ay
Gerçekten öyle giderken o kadar sitem etti ki anlam veremedim.
Benkm başıma böyle bir şey gelse kesinlikle git kanka derdim ne var bunda anlamış değilim.
Dediğin gibi kocası olabilir ilerde ve zaten uzak mesafe ilişkisi olduğunu biliyorsam fırsat onun için
sevgilisi ile baş başa mı kalmak yani
Kızarım tabiki
Sen bilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?