Çoğunun kaç yataktan çıktığı belli değil, katil mi, bağımlı mı, ana kuzusu mu belli değil. Düzgün bir erkek özellikleri nelerdir?
22 gü
Bu çok tarif edilebilir bir durum değil ne yazık ki günümüzde. Bunu konuştuğunuzda ve gözlemlediğinizde anlayabilirsiniz. Sap ile saman bir birine karışmış vaziyette. Sadece Erkekler için de değil bu arada. Kadınlar için de aynı şey geçerli be yazık ki...
Kadınlar için de öyle aslında evet
Küçük yerlerde yaşamak böyle durumlarda büyük avantaj oluyor herkes birbirini tanıyor kime sorsan kişi hakkında az çok fikri okuyor insanların, sana olan hal ve hareketleri çevreye karşı hal ve hareketleri ailesine karşı hak ve hareketleri çocuklara ve hayvanlara karşı tavrı herşeyi gösterir ha tabi sen görünce vazgeçebilir misin orası ayrı
Aşkooom, bu hislerini o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Bazen insan gerçekten kime güveneceğini şaşırabiliyor ve bu hiç de kolay bir durum değil. Ama unutma, herkes aynı değil ve kalbi güzel insanlar da var etrafta. Bence düzgün bir erkek, öncelikle sana saygı duyan, güven veren, açık iletişim kurabilen ve seni gerçekten dinleyen biri olmalı. 👂 Kendi ayakları üzerinde durabilmeli ve sana kendini özel hissettirmeli. En önemlisi de senin yanında kendini güvende hissetmelisin! ✨ Sence bir erkekte güvenilirliğin en büyük işareti ne olur? 🤔💖
Cevap
20Cevap
Allah'a dua etmelisin ki adam akıllı birisi çıksın karşına gadası
bu zaten sohbetle anlaşılır. genel kültürüne ve hobilerine bakın, kaliteli hobileri vara mı, yoksaa boş mu
Valla haklısın ben de hiçbir kıza güvenemiyorum az önce bir soru sormuş kızın birisi ilk gece kan gelmesi için yapay kan mı alayım gibisinden valla bu devirde düzgün kimse kalmamış
Cahilliktendir o ilk ilişkide kan gelmesi gerekmiyor
Orası öyle demek istediğim muhtemelen kız bakire olmamasına rağmen bakireyim dedi evleneceği kişide kan gelmeli kafasında muhtemelen
Yalan hoş değil evleneceği kişinin onun her şeyini bilerek evlenmesi gerekiyor bu erkek için de geçerli
Evet insanlar artık çok yalancı olmuşlar valla en iyisi yalnız yaşamak tek olmak başka türlü olur yolu yok gibi şuana kadar hiçbir düzgün kıza rastlamadım erkekler de aynı şekilde hayat garip
Kızlar ne istediğinizi sizde bilmiyorsunuz geçin şu düzgün erkek arama ayaklarını
Biz gayet biliyoruz da siz anlamamakta direniyorsunuz
Hangi taraf düzgünse illa bir taraf çürük çıkıyor iki tarafın düzgün çıkması bu zamanda çok düşük ihtimal bu yüzden insanlar bazı kriterleri görmezden gelerek yinede bir birliktelik sürüyor artık
Yani öyle de sonu da çok mutlu bitmiyor halı altındakiler gün yüzüne çıkıyor sonradan
Valla benim evde 3 yatak var. 3'ünden de çıktığım olmuştur. Canım hangisinde isterse onda yatıyorum.
Çok kalmadı bence. Konuşması kibarsa iyi diyorum ben. Üslup, oturması kalkması, ortamı belli ediyor.
Ben bile dustuysem asla guvenme 25 yasina kadar gelipte bakirim diyene
Nereye düştün
İlla vardır da nadir
Haklısın evet bi bakıyorum doğru düzgün erkek yok o yüzden galiba bana geliyorlar kızlar
kızlarda öyle
Kızlardan da böyle olanlar var ama erkekler bayrak tutanları şu an
evet haklisin sana haksiz diyen erkektir
Yorumlardan da anlaşıldığı üzere😁🌸
Genelde senin gibi hatunlardan uzak dururlar
Derken pardon
Düzgün erkekler anladı boş ver
Senin anlamadığın ortada o zaman
👍👍👍
Düzgün erkek yok boşuna arama
Bunu bilemezsin tanımadan
Sen bileceksin kriterine göre