Defalarca aldatan eski sevgilinin engelini kaldirip son kez konusmak mantikli mi?

Şimdi benim 4 yıllık uzak mesafe ilişkim vardı defalarca aldattı buluştuk sözlenecektik neyse bana hata yaptı 4 ay önce farklı wp hesabını yakaladım inkar etti beni suçladı beni strese soktu ben de devam etmek istemedim bu askere gidecekti sonra askere gitmeden önce beni sözleyecekler babam sözleyecek dedi affet dedi affetmedim sözlenme günü geldi meğerse sözlenmemiş yalan söylemiş ben demiştim ki askerden sonra sözleniriz çünkü yaşım küçük kabul etmedi her neyse her yerden engelledim hayatı yalandı ve strese sokuyordu benim arkadaşlarıma (çok samimi olmadığım okuldan) yazmış demiş ki naza ulaşamıyorum söyleyin askere gitmeden önce son kez konuşmam lazım bunu da o ki bana attı ss'ini sizce engelini kaldırıp yazayım mı çok kötüyüm merak duygusu var içimde ama strese sokuyor aşırı strese soktuğunu hatırlarım geceleri uyuyamadığımı 4 aydır stres içindeyim yardım edin işe mi girdim kafamı dağıtmam lazım napıcam nolur yardım edin kaldırı mı engelini

Defalarca aldatan eski sevgilinin engelini kaldirip son kez konusmak mantikli mi?