8 yıllık ilişkimde sevgilim 2 ayda askim bitti dedi, bu gerçekten aşkın bitmesi mi yoksa kırgınlık ve soğuma mı?

Sevgilimle 8 senedir birlikteyiz beni çok seviyor ve aşıktı evlenmek ve hemen nişanlanmak istiyordu. Nişana bir hafta kala bazı sebeplerden dolayı üç ay kadar ertelesek olur mu dedim. Bu onun bana karşı son tahammül sınırıymış ki ailesi de bu kız seni oyalıyor vs demiş ayrıldı ben 2 aydır farklı şehirde konuşmak istedim ama artık olmaz vs dedi. İki ay sonra ısrarla görüştüm bana sarıldı yanağımı okşadı birlikte olduk defalarca ertesi gün ise tekrar görüşmek ve o gitmeden vedalaşmak istediğimde sana artık aşık değilim his yok bu durumda görüşme gerek yok dedi. Ama gerçekten his olmadığını zerre hissetmedim. Ben de görüntülü görüşme yapalım dedim gidince 1 saat yaptı bana kırgınlığında haklı olduğunu vs anlattım görüşmede ağladı bile. Aşık değil misin dedim sevgi ama öyle değil artık eminim olmaz vs dedi. Ama görüşme boyunca gözü parlıyor gülüyor anlattıklarım onu ağlatıyordu. 2 ayda önce çok aşıkken bu aşk hemen biter mi yoksa soğuma ve kırgınlık hissi mi

8 yıllık ilişkimde sevgilim 2 ayda askim bitti dedi, bu gerçekten aşkın bitmesi mi yoksa kırgınlık ve soğuma mı?