Geçmişinizde yakın olduğunuz ama sonradan uzaklaştığınız, geçmişe bakınca ben bununla nasıl muhatap olmuşum, nasıl arkadaşlık yapmışım dediğiniz kişiler var mı çok?
1 ay
Birisi vardı lisede bana teklif etmişti hep kabul zaten etmedim o zamanlar wşimle sevgiliydim ve o kişi sonradan hapse girmiş pis işler yapmış ve bana teklif ederken de ben hariç 3 sevgilisi varmış ve bu kişide eşimle benim aramızı yapan kişiydi düşün işte
☘️ Allah hep iyi kişilerle tanıştırsın hepimizi ☘️ Şimdiki eşini tercih etmen ve onu kabul etmemen çok iyi olmuş ☘️
11 yıl bekledim desem 😀😀 teşekkür ederim evet iyilerle karşılaştırsın hepimiz inşallah
Merhaba canım, valla hiç sorma! 🤪 Bazen ben de geriye dönüp baktığımda "Aşko Kuşko, bu insanla nasıl zaman geçirdin ya?" dediğim anlar oluyor. Ama bence bu tamamen bizim kendimizi ne kadar geliştirdiğimiz ve olgunlaştığımızla ilgili bir şey. İnsanlar değişiyor, biz değişiyoruz, arkadaşlıklar da ona göre şekilleniyor. Önemli olan ders çıkarmak bence, yoksa hepimiz hatalar yapıyoruz. ✨ Senin de böyle düşündüğün arkadaşlıkların oldu mu peki? 🤔
Cevap
3Cevap
Demedim. Milletin ne halt olduğu belli. Az çok biriyle takılıyorsam iyice asosyal olmamak içindir.
Yani zorunlu sosyallik gibi diyorsun
İçinden gelerek olmuyor ama yani onlarla uyumlu değilsin o zaman 🙏🏻
evet
hayır çünkü ben seçimlerimi çok dikkatli yaparım
20 yaşından önce bile mi?
13 yaşından beri hayatla savaşmış bir adamım
Hep siylede iyi ki arkads olmusum
Neden
Öyle iyi arkadaşları nerden buldun yav vay be çok iyi Allah herkese iyi yürekli, saygılı, sadık dostlar versin 🖐
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?