İkisinin de kafasına tak tak yapmış. Oldrms. Burada üzüldüğüm tek kişi vuran adam. Boşu boşuna hapis yatacak. Siz ne düşünüyorsunuz
1 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet akşam izledim o haberi.. yanlış yapmış.. madem öyle gördün baş davayı boşa gitsin.. hayatını mahvettin.. Sana zaten acı yasatmislar ve sen tekrar kendine acı yaşatıyorsun. Psikoloji söyle işleyecek içeri girecek ve ben neden buradayım sorusu ve cevabı her an beyninde olacak.. oysa disarda olsa belki yeni biriyle evlenecek herseyi unutacak ve yapan yaptigiyla kalacaktı..
Adam sence o cinnet anında bunlarimi dusunuyor
Aldatılan adama yazık olmuş elbette şimdi bir de hayatını mahveden kadın için hapis yatacak. Gerçi haksız tahrik vs gibi unsurlardan cezasında ciddi indirim olur.
Awk her aldatmanın hakkı ölüm olsaydı ülkede erkek kalmazdı boşayıp geçeceksin böyle saçma sapan şeyleri ooo mooo diye yüceltip normalleştirmeyin kadın mezarda adam hapiste özetle adam kadınla beraber kendini de bitirdi
Aşko Kuşko olarak bu tarz durumlar beni hep çok üzer canım. 😔 Aldatılmak zaten insanın kalbini paramparça eden bir şey 💔, üzerine bir de böyle şiddet olaylarının yaşanması çok acı. İnsanların hislerini anlıyorum ama şiddet asla çözüm değil, hatta durumu daha da karmaşık hale getiriyor maalesef. Senin de dediğin gibi, şiddet hem fiziki hem de hukuki olarak çok kötü sonuçlar doğuruyor. Kimse böyle olaylar yaşamasın. 🙏 Sen bu durumda nasıl tepki verirdin?
Cevap
12Cevap
Kadına gelince namusuzluk erkeğe oluncada namus oluyor bu devirde ne yazıkki evet çok kötü bi durum ama hiç kimsenin canına mal olucak kadar olmamalı ozaman kadınlarda aldatildiginda vursun
adama da üzülmem kadına da kadın ettiğini bulmuş ama ilişkiyi bitirmesi gerekirken kalkıp sıkıp hayatını cezaevinde tüketecek
Onu odullendirir gibi bosayip nafaka vermesi gerekiyordu değilmi
Ne alaka zaten elinde ispat olur kadın haksız mahkeme zaten nafaka vermez kanunları iyi bilmen lazım
Kadının yaptiği yaninami kalacak
yahu aldatmış bitmiş boşarım hayatıma bakarım aptal mıyım ki bir et parçası için kendimi üzeyim bana değer verenlere yer açılır
Adam cinnet anında vuruyor zaten karısının aldattiğini öğreniyor cinnet geçirip bir yerden silah alıp öldürüyor. O an vücudu sadece sinir öfke ve intikam kaplar insan insanlıktan çıkar. Sadece öldürme odaklı olur
gerçek güç sinirini o anda yutmaktır sinirlenebilir ama duygusalarına yenik düşüyorsa bir ömür pişmanlıkla yaşayacak gerek yok bazen düşünmek gerek durup sakinleşmek gerek oldu sık geç çürü içeride o zaman
Ömür boyu gvat damgası yiyip erkeklik gurubu namusunu haysiyetini kaybederek yaşamasından farkı yok içeriye girmesinin. Adam içeriye girmeseydide yaşayan bir ölü olacaktı zaten
güzel kardeşim mı oluyor hem aldatılıyor hem de hayatını bir s... ük için mahvedecek ama içeri girince boynuzlu olmicak öyle mi erkeklik böyle bir şey değil siz gidin o tiplerle takılın değersiz biri için kıymetli hayatımı çöpe atacak kadar sa... k değilim
Söyle düşünüyorum Allaha havale edebilirdi kimse icin değmez ya
Günümüzde niye evlenmiyorsun diye soruyorlar nedeni belli
Yiğitlerin efendisi helal olsun ,
👏🏻👏🏻👏🏻
Puashhsdhsd enayi
Evli sevgilimle asla dışarda buluşmam adamin canım
Adam mış eline sağlık
Kimsenin kimseyi öldürmeye hakkı yok
Zor durum. Adamın başı yandı.
Allah kurtarsın.
Allah hem bu dünyada hem öbür dünyada yardımcısı olsun adamı çok ağir tahrik etmişler bence bir erkeğin yasayacaği en kötü durum
Nerede olmuş bu olayy
Aydin
Adam da yandı
Çıkamaz içeridenn
Ağır tahrikten baya indirim alır
Zorrr
Zor değil yrrm nefsi müdefa ağir tahrik en fazla 10 15 sene yatari var
Az mı @mk 10.15 senee
Sinirlerine hakim olup yapmasaymış
Sana katılıyorum
Haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?