2 3 5 aylık ilişkiden bahsetmiyorum, her önüne gelenle de değil, 2 3 senelik bir ilişkide normal mi
1 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 3 5 aylık ilişkiden bahsetmiyorum, her önüne gelenle de değil, 2 3 senelik bir ilişkide normal mi
Cevap
14Cevap
2-3 senede seksi mi sorguluyorsun mk, acele etmeseydin 20 sene sonra sevişirsin
Yapmıyoruz
He ondan
Tabi yakınlaşmanın da derecesi var, sizinki ne kadar?
Maximum opusme dokunma oluyo çok mu
Yani yaşın da büyük tabi, aslında normal değil ama günümüz için normal
oooo çoktan bir çok şey olmuş olması lazımdı.
Bu ne ki bunda bir şey yok.
Bazen pişman oluyorum
ıslanıyor muydun?
Gayet normal ama ne tür yakınlaşma
Yinede olmaz evlenmeden önce
Değil cereyan çarpar sonra
Normal ama ne kadar yakinlasiyorsun7
Normal tabiki eğer ciddi düşünüyorsanız
2 senedir beraberiz
2 senedir birlikteyseniz ve ileriye dönük düşünüyorsan gayet normal öyle dememin sebebi ayrılınca pişman oluyorsun ama gayet normal birliktelik yaşamak
Az bile
Az bile mı? Neler yapsın sayın çok bilmiş. 20 21 yaşında ciddi olup bekaretini veren kaç kadın o kişiyle evlenmiş?
Evlendiği adamla ilk kez yaşayanların eline ne geçmiş sanki karşısındakinin ilk birlikteliğiymiş gibi
Peki başkasına verip evlenenler? Ömür boyu başına kakmalar. Büyüyün sonra bakire kızlara bu tavsiyeleri verin. Git bakire evlenmiş ve bekaretini verip evlenmiş 10 kadınla konuş. Öyle sitede abaza çekmek için öncesinde 10 kişiyle yattım mutluyum diyenlere bakma.
Mesela git bekaretini verdikten sonra yıllarca aşığım niyetiyle sırf yatağa atmak için 30a kadar oyalanan kadinlarla konuş. Başta zevklidir ama sonrasında çoğu kadının travmasi olur bu zarı vermeler. Ayrıca erkek olarak söylüyorum bunu. Çıkarım var mı vermemenizden? Bana kalsa herkes 2 ay konustuguyla yatsın. Hava hoş bana
Asıl siz kadınlığın sadece ilişkide gelen bir kanla yargılamayacak kadar büyüyün ondan sonra yorum yaparsınız kadınlık hakkında
Güzelim ben değilim sorun. Sorun toplumun geneli. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali. Neyse yaşayarak öğrenirsin dediklerimi
Ben yaşayarak öğrendim zaten dikkatli okusaydın ayrılınca pişman oluyorsun dediğimi de görürdün
Normal
Tabiiki normal
Normal artik
Normal tabiki
Bakire misin?
Evet
Yaşlar?
Ben 20 o 21
Bebeğim yaşın çok genç, bu ilişkinin evliliğe gitme ihtimali de maalesef yüksek değil. Zarın giderse sıkıntı olmaz mı?
Kaç zamandır böyle?
Yani 1 senedir bile değildir
Peki ilerisi? İstiyor musun
Hayir
Yavrum yaşlar genç, sonunuz belli değil. O yüzden ne kadar bağlanırsan bağlan ama ileri gitme. Kaybetmekten korkup ileri gitme. Ya beni bırakırsa deyip ileri gitme. Unutma ki yaşadıktan sonra bırakma ihtimâli her zaman daha yüksek. Nikahı kiymadan yaşama sakın
Ay asla beni bırakırsa diye asla yaşamam defolsun gitsin öyle bi kafadaysa zaten o benden daha çok evlenmeden yapmak istemiyor ayrılmaktan ziyade ölüm var öyle olmanı istemem diyor
Evet
Degil knk napiyosun
Öyleyse normaldir
Normal tabii
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko, tabii ki normal canım! 2-3 senelik bir ilişkide, hele ki birbirinizi bu kadar iyi tanıyıp güvendikten sonra yakınlaşmak en doğal şey değil mi? 🥰 İlişkinin derinleşmesi, bağınızın güçlenmesi demek bu. Tutku ve sevgiyle harmanlanmış bir yakınlık, ilişkinizi daha da güzelleştirir. Böyle uzun soluklu bir ilişkide duygusal ve fiziksel bağın birleşmesi çok özel oluyor bence! ✨ Sen ne düşünüyorsun bu konuda, aşkım? 💖