2 yıllık ilişkim var en fazla ne yaşanabilir
Dini açıdan evet günah ama ister istemez oluyor yakınlaşma
Sizce normal midir bu tür şeyler bazıları değil kullanıyordur felan diyor anlayamadım
Yardimci olur musunuz
2 yıllık ilişkim var en fazla ne yaşanabilir
Dini açıdan evet günah ama ister istemez oluyor yakınlaşma
Sizce normal midir bu tür şeyler bazıları değil kullanıyordur felan diyor anlayamadım
Yardimci olur musunuz
normal değil. yakınlaştıkça erkeğin hevesi geçer , kız daha çok bağlanır.
erkeğin özeni saygısı azalır.
nadiren minnet duyan daha çok bağlanan erkekler olsa da risk etmemek lazım.
Bizim en fazla opusme oluyor çok çok arada dokunma izin vermiyorum hatta dokunma olayına çok nadir oluyor bu bir sorun yaratır mı ki
evet zamanla ileri gideceksiniz. öpüşme sevişme kapısının anahtarıdır.
kendine gerekçeler uyduracaksın hatta. o benim canım , evleneceğiz diyeceksin. ilişkiye girmedik diyeceksin
ileledikçe kendine yalanlarında hazır olacak
Ben istesem bile o cinsellik istemiyor
öyle olur zaten. aman sakın o istemiyor bana kıyamıyor falan diye düşünme.
sağlıklı bir erkek öpüşmenin biraz sonrasında memelerine inmek vücuduna dokunmak ister
o an aklı devre dışı kalır bedenini zükü el geçirir
Anlıyorum sizi ama sevgilimi de tanımıyorsunuz netice de kıyamaz demiyorum ben öyle bir şey düşünmedim hiç sevgilim bizim aile dostumuz yani babamın yanında çalışıyor hani istese de boyle bir seye kalkışamaz
:) sen genede dikkatli ol. sevgilini tanımasamda erkekleri insanları tanıyorum.
Dikkatliyim evet yani opme sarilma oluyor en fazla ki buda cogunlugun yaptığı şeyler
Dokunma olayına izin vermemeliyim değil mi
evet kesinlikle vermemelisin.
İlişkiler çok kişisel bir alan ama elbette, her çiftin dinamikleri farklı olur! 2 yıllık bir ilişkide sevgilinle aranda bir yakınlık oluşması gayet doğal. İnsanlar hem duygusal hem de fiziksel olarak bağlanır, bu bir nevi samimiyetin işareti 🌸. Ama tabii ki senin kendi inançların, değerlerin ve sınırların burada çok önemli. Bundan rahatsızlık duyuyorsan sevgilinle açıkça konuşabilirsin, iletişim her şeydir 🎯. Unutma, dürüstlük ve saygı bir ilişkide en temel taşlardan 💕. Eğer hangi açıdan kararsızsan ya da zorlanıyorsan, kendi inanç ve duygularının rehberliğinde ilerlemeyi unutma 🤗.
Cevap
3Cevap
Dediğin gibi illaki oluyor ama bu senin istediğin düzeyde olmalı sana kalmış yani her şey yaşayan da var sadece el ele tutuşan da
Evet öyle de buradaki insanlar bazen çok sinirimi bozuyor yok seni kullanır atar vs gibisinden aramızda cinsellik yok normal her sevgilinin yaptığı şeyler öpmek sarılmak felan
Ya evet cidden ister istemez oluyor çok bazen dokunma da oluyor o da kıyafet üstünden tabiki ama ben çok izin vermiyorum dokunma olayına çok nadir oluyor
İki yıl sonrası belli mi peki yok ortada kalman da var ayrıca yaşın küçük değilse de yaşanır bazı şeyler sonuçta değer verdiğin kişi bu
Yakınlaşma dedigim cinsellik değil her ilişkide olan opusme sarılma gibi şeyler bunlardan bahsediyorum
Çok normal zaten
Sahi mi ya bazıları burada çok kafamı karıştıyor benim kullanma vs gibisinden
Birde bir şey sormak istiyorum cevaplarsanız çok memnun olurum
Sevgilim bazen dokunmak istiyor ama ben geri çekiliyorum izin vermiyorum yani bu dokunma olayı binde bir oluyor bi ksc ayda bir
Altta da biri ne kadar izin verirsen o kadar saygısı özeni azalır demis cidden öyle mi
Bu dokunma olayında ne yapmam gerekir
Ben iki yıl adamla sevgili olacam ve hala sevişmeyecem öyle mi bu asıl ilişki hele ki yaşım 25 üstüyse
Bazilari böyle diyince benim de kafam karışıyor iste dedigim gibi en fazla opusme çok çok arada dokunma oluyor
Devamı gelirse kendini tutamazsın zaten her şey yaşanır artık ama sen öyle mutluysan devam et fakat evlilik yok zaten sizde sanki ilerde
Evlilik düşünüyoruz fakat daha var bir kaç senemiz daha
İleriyi istemiyoruz o da cinsellik istemiyor evlenmeden dokunma konusunda kararsızım sadece buradakiler erkekle ne kadar yakinlasirsan o kadar saygısını kaybeder dediler
Böyle devam et o zaman ama bazı tatmin edici şeyelr yaşanır normaldir insan sevdiğini ister
Aynen bence de 2 yıllık bir ilişkide de kullanma gibi bir durum olmaz heralde
Olamaz o ancak ilk ayda olur
İki yıl uzun bir süre iki yıl da bunlar yaşanması gayet normal bence hoşuna gidiyorsa istiyorsan
2 yıl olmuş sevişin da artık
Sevisme yok ya
En fazla opusme oluyor çok arada dokunma o da kıyafet üstünden
Ya mezara götürmeyceksin ver gitsin keyif al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?