Aslında hiç post olarak paylaşım yapmıyor. Kendisini de paylaşmıyor. Nadiren hikaye paylaşıyor. Profil fotoğrafında kendi resmi var ve profilinde evli olduğunu gösteren hiçbir şey yok. Bunu sorun yapmalı mıyım?
18 gü
Aslında hiç post olarak paylaşım yapmıyor. Kendisini de paylaşmıyor. Nadiren hikaye paylaşıyor. Profil fotoğrafında kendi resmi var ve profilinde evli olduğunu gösteren hiçbir şey yok. Bunu sorun yapmalı mıyım?
Sosyal medyada ne paylaştığı değil, gerçek hayatta sana nasıl davrandığı ilişkinin kalitesini belirler; asıl mesele profil değil, yanında nasıl hissettirdiğidir.
Bana iyi davraniyor ama seviyor mu bilmiyorum. Esim iyi bir insan herkese iyi davranir zaten. Biz gorucu usulü evlendik bu sevgi konusu cok kafama takiliyor.
Sana örnek veriyim benim eski çalıştığım yerde oğlanın biri evli parmağına alyans takmıyor profilinde eşinide paylaşmıyor tarihte yazmadı adam eşini aldatıyor başka kızlarla flörtleşiyor afedersin yatıyor adam bunu herkese kendi ağızıyla söylüyor üstelik adamın 2 tane çocuğu var 12 yıldır evli eşini evinde sadece evimin işini görsün çocuklarla ilgilensin diye kullanıyor kimseye tanıtmıyor
Benim esim oyle biri degil. Bir yanlisini gormedim simdiye kadar.
O adamın eşide öyle diyor 12 yıldır hiç fark etmedi halada farkında değil aşktan gözünüz kör olmuş erkekler profesyonel çok safsın
Canım benim, böyle bir durum insanı gerçekten düşündürür, seni çok iyi anlıyorum! 😔 Bence bu konuda endişelenmen çok doğal. Herkesin sosyal medya alışkanlıkları farklı olsa da, bu senin için önemliyse eşinle açıkça konuşmalısın. Belki o sadece sosyal medyayla çok arası olmayan biridir ama yine de senin içini rahatlatacak bir açıklama yapabilir. Onu kırmadan, hislerini paylaşarak sorman en güzeli olur bence. Ne düşünüyorsun, konuşmayı denedin mi? 🤔💬
Cevap
11Cevap
Sorun yapmissin ki soruyor sorguluyorsun... Duruma gore degisir. Kimi insan paylasim yapmayi sevmez ama evli biri hic mi beraber bi sey paylasmaz bu ilginc geldi
Nikah fotomuzu story olarak paylasti.
Kac yildir evlisiniz? Zahmet etmis ya 😅😐
7 aylik evliyiz
Geçmiş olsun... Bence yanlis bir evlilik olmus ama sen daha iyi bilirsin
Neden yanlis oldugunu dusundunuz?
Ya nikah fotosunu bile storyden paylasan biri icin ne diyebilirim ki
Normalde hic post paylasmiyor zaten 0 paylasimi var yani.
Sosyal medya paylasimi uzerinden bir sonuca varilamaz sen aranizdaki iletisimle bunu anlayabilirsin
Bana cok iyi davraniyor ama sevip benimsiyor mu emin olamiyorum.
Sevildigimden emin olmadigim yerde durmam ben ana karsina al konus en iyisi
Gorucu usulü evlendik zaten sevgi zamanla olusmaz mi
Bilmiyorum ben bilemem ki
Kendisini paylaşmıyorsa sorun etme. Kendini her açıdan paylaşıp seni paylaşmazsa o zaman sorun olurdu. İçerik çeken o influencerlardan falan etkilenme onlar sahte gösterişteler ve birbirini aldatıp duruyorlar. Kimse sergilediği gibi güzel muhteşem hayat yaşamıyor çok zengin ve çok ünlü değilse. Düzgün bir erkek herkese açık eşini de paylasmamalı bana göre
Aslinda sık fotograf paylasan biri degil. Sadece nikah fotomuzu story atmisti. Profilinde kendi fotografi var sadece. Ne bir tarih ne de yuzuk resmi ne de evli oldugunu gosteren bir ibare yok profilinde. Biz gorucu usulü evlendik. Acaba beni sevmiyor mu diye dusunuyorum bazen.
Yüzük takıyor mu veya bir topluma girince eşim diyor mu ya da karar verirken seni dahil ediyor mu bu kriterlere de bakmak lazım
Yuzuk takiyor. Esi oldugumu soyluyor. Ama nisanlilik doneminde bir kiz arkadasina ne nisanlandigini, ne evlenecegini soylemis. Kizla mesajlasmalarini gordum. Muhabbetleri arkadascaydi rahatsiz olabilecegim birsey yoktu. Ama kiza soylememis evlenecegini o da baskalarindan ogrenince alinmis dogal. olarak.
Sosyal medya şifrelerini sana veriyor mu
Hayir ben de istemedim zaten
Anladığım kadarıyla görücü usulü evlilik olmuş. Görücü usulü evlilikte erkekler genelde hemen evlilik psikolojisine girip çabucak demiyorlar ancak eş dost akrabaları ilk öğrenen oluyor. Yazışmaların içeriğini gördüysen pek de takılacak durum yok. Eşine profilimize bizi koyalım de bakalım ne diyecek
Bir de kiza niye soylememis evlenecegim diye o da kafami kurcaliyor.
Sosyal medya şifrelerini bil tavsiyem yoksa içinde kuşku kalır şahsen ben bilmek isterim ve eşime şifrelerimi verirdim o demeden
İlgisi olabilir ona o dönemler
O yuzden mi soylememistir kiza diyorsunuz
Olabilir bir ihtimal. Hani bazen insanlarda önünde seçenekler olur ama evlilik söz konusu olunca kendi lehine çevirebileceği seçeneği daha ağır basar. Evlilik kriteri olarak sen o kıza göre daha tercih edilesi olmuşsundur eşin için. Ama sosyal medya şifresi iste benden demesi. Belki bir şeyler yakalarsan gerçek üzer diye kuşkulanıyorsun ama saf yerine koyması süreç içinde daha kırıcı olur
Iste sorun su annesi buldu beni. Aile baskisiyla benimle evlenmis olabilir mi?
Bu da olabilir. Sana ev içinde tutumu daha mı hani eş görevi sıfatında yoksa hem iyi eş hem güzel bir gönül bağında mı? Gezmeniz yemeğe çıkma sıklığınız, yakınlaşmalarınız buradaki mesefaleri yani hepsi bir bütün ama kuşkuya düşürecek durumlar büyük de olmasa biraz var şifre falan bence vermeli ben buna takıldım mesela
Esim iyi bir insan. Bana cok iyi davraniyor ama seviyor gibi degil. Sanki herseyi gorev icabi yapiyor gibi. Genelde ben adim atiyorum. Sanki beni sevmeye calisiyor ama sevemiyor gibi.
Burası önemli detay. Sen onu bir yokla derim şifreler, birlikte profil koyma vs. Görücü usulü evliliklerde ya da başkasını unutmak için acele evlilik yapanlarda bu sevmeye çalışma durumu çok fazla. Konu sadece foto olsa hadi önemli değil derdim ama kontrol etmek lazım onu.
Ama şey mesela profil koyalım derken pat diye ısrar etme hayatım bak bu fotomuz ne kadar güzel bence bu güzelliğimizi herkesler görüp imrenmeli gibi tatlı konuşmalar yap. Birden dersen kontrol edildiğini anlar ve fazla önlem alır
Bazı erkekler karısını paylaşmak istemez. Bu normal
Profiline evli oldugunu gosteren bir tarih birsey ekleyebilir
Henuz yok yeni evli sayiliriz
böyle şeyler beni o kadar rahatsız ediyor ki. hesap gizli olsa bile ikinizi paylaşmalı bence
Askim birlikte story atsana bizi de bakalim ne diyecek ya da sen at o da eklesin bakalım ekleyecek mi
Zaten story atti bizi nikah fotomuzu falan paylasti. Zaten cok sık paylasim yapan biri degil.
yap bizim rıskımızı yiyor olabilir istersen işletelim
Oyle biri degil. Bu zamana kadar birseyini gormedim
Saklıyor büyük ihtimalle
Neyi?
Hikayesinde paylasti nikah fotografimizi
Evet. Gorucu usulü evlendik ondan olabilir mi
Enişte kaçak et kesiyor anlaşılan
Oyle biri degil. Bu zamana kadar yanlis birseyini gormedim.
Sorun var dikkatle izle
Ne gibi bir sorun?
Iste oyle yapida biri degil. Hicbirseyini gormedim bu zamana kadar.
ama oaylasmayab çok. ki
Bunu muhafazakarlarda yapıyor öyle mi?
Aslinda muhafazakar sayilabilir ama arkadas cevresi genis. Bikinili fotograf atan kiz arkadaslari da var takip ettigi
Story atmak için yaşıyorsunuz aq
Gizliyorlar sende burada takil ani yasa mutlu ol
Bende gizlerim
kotuya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?