Birbirimizin fotoğrafını paylaşalım diyorum ya da sosyal medya hesaplarımıza birbirimizle ilgili bir şey ekleyelim diyorum ama uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve biz buluşuncaya kadar bunu yapmam diyor sizce ayrılmalı mıyım?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uzak mesafe iliskisinde ne fotosu paylasicak kaldiki uzak mesafe yürümez ayril
Profiline benimle ilgili bir şey ekleyebilirdi yakın mesafe ilişkisi yaşama imkanım yok ne yapayım
Hayatinda görmediği ve tanimadiği sacma bi sekilde yazisarak ilişki başlattiği birini koymasi kadar sacma bisey yok
Çok seviyorum, senden başkasıyla konuşmuyorum vs. Demeyecekti o zaman birbirimizi tanıyalım deseydi. Bunun yerine sevgili olmak istedim o da kabul etti öyleyse bunun gerekliliklerini de yerine getirmek zorunda.
Neden paylaşsin ki?
Aranizdaki ilişkiyi milletin gozune sokmak zorunlu mu?
Neden paylaşmasın ki çekindiği bir şey mi var?
Hayir cekindigi bir sey oldugunu sanmiyorum. Sadece böyle vıcık vıcık şeyler sevmiyodur.
Ben de öyle olduğunu sanmıyorum o zaman neden buluştuktan sonra paylaşırım diyor
Bu moda bizim gençlik zamanımızda kaldı zannediyordum. Oysaki hala devam ediyormuş
Gerçek bir hayatım yok, arkadaşlarım yok, sosyal çevrem yok, dışarı çıkamıyorum ne yapsaydım
Olmadığını söylediğin her şey icin biraz gayret göster mesela.
Bana bağlı değil maalesef maddi imkanlar el vermiyor, yapabileceğim bütün işlere başvuru yaptım olmazsa diye yks'ye bile başvuru yaptım hocam ben daha ne yapayım
Sıradan bir hayat icin veya bir siradan bir arkadaşlık ilişkisi icin düşündüğün kadar çok paraya ihtiyacın yok
Şansın birgün yüzüne gülmesini isterim ama karamsar ve umutsuz düşüncelerini çöpe atmalisin
Evet ama sosyal çevrenin olması için bir ortama ihtiyaç var ben zaten deprem bölgesinde yaşıyorum birada nasıl sosyalleşebilirim ki
Öncelikle çok geçmiş olsun bir daha olmaz inşallah. Yaşadığınız olay bi hayli depresif sorunlar içeriyor ama gayret edip kendini zorlayıp küçük küçük mutluluklara başlayıp zaman ile beraber mutlulukları cogaltmalisin
Teşekkür ederim
Bir an önce buluşun bence.
Ya da şutlayayım gitsin daha iyisini hak ediyorum
Buluşmadan birbirinizden emin olmamanız normal. Emin olmadığınız için de kimsenin bilmesini istememeniz de normal.
7 ay az bir zaman değil, buluşmasak da birlikte çok şey yaşadık ayrıca madem öyle bana dönüp de senden başka kimseyle konuşmuyorum, hayatımdaki tek kişi sensin vs. Demesin öyle derse ben de sorgularım
Bana göre buluşmadan önce sevgililige gecmemeniz lazımdı. Olan durum için yorum yaptım ki ona hak vermiyorum. Zaten fotoğraf paylaşmak istemeyen ve durup dururken kendini ispat etmeye çalışan biri başkasıyla da konuşuyordur. Bu yüzden buluşmadan yüzyüze vakit geçirmeden hiçbir zaman emin olamazsınız emin olmadığın birini de herkese sevgilim diye tanıtmak ne kadar doğru tartışılır.
Beklentilerimiz aynıydı, buluşmak için planlar kuruyorduk ama o yurt dışında yaşıyor ve bakıma muhtaç bir annesi var, buluşma ihtimalimiz zayıftı üstelik birbirimizi tanımak için bu kadar zaman ayırmışken 7 aydır flörtleşiyoruz mu demeliydim?
Evet.
Ama sevgiliydik neden yalan söyleyeyim bu benim uydurduğum bir şey değil ki o da böyle olmasını istedi uzak mesafe olup olmaması bizim tercihimiz
Sen uydurdun demiyorum tabi ama her erkek buluşmanın olmadığı bir ilişkiyi ciddiye almıyor demek ki. Biz kızlar duygusal düşünüp bağlandığımız için bu kadar enerji harcıyoruz. Bu yüzden buluşup öyle sevgili olmanız gerekliydi ama şartlar bunu gerektirmisse yapacak bir şey yok.
Onun fotoğraf paylasmamasının sebebi ise belli ya biri daha var ya da sevgilim var diyip gelecek teklifleri engellemek istemiyor. Sen de onu ciddiye alma bu saatten sonra.
Haklısın
Sadece seninle olduğunu mu zannediyorsun..
Zannetmiyorum
Değil bence hem uzaktan ilişki mi olur ayrıl
Bence de