100 takipçisi var yakınları ve ailesi ekli. Hiç foto atmıyor 2 yıl önce atmış sadece. Benle fotoğrafini paylaş falan dedim ama nedense yapmadi. Güzel bir kızım utanilacak bir şeyim de yok
Ayrılmayı düşünüyorum artık neden beni gizlesin ki
100 takipçisi var yakınları ve ailesi ekli. Hiç foto atmıyor 2 yıl önce atmış sadece. Benle fotoğrafini paylaş falan dedim ama nedense yapmadi. Güzel bir kızım utanilacak bir şeyim de yok
Ayrılmayı düşünüyorum artık neden beni gizlesin ki
Zaten seni saklamya çalışan biri istemiyor boş ver benim eski sevgilim vardı benle resim bile cekilmezdi bende utanır sanırdım terk edince anladım zaman geçince terk etme planı varmış
Benle sürekli foto çekiniyor ama paylaşmadi hiç. Ben de paylaşmadim
Farklı konular ama benzer özellikler kısacası
Yani neyden cekiniyo anlamadım kaç yaşına gelmiş hâlâ böyleyse yuh yani 😄 bide ayrılacağım zaman o engel oluyor hediye sürpriz vs
Ben çekiniyor diye birşeymi yazdım? Senmi anlamak istemiyorsun büyük ihtimal ayrılacak zaten ciddi bakmıyor gerekte duymuyor ama şöyle bir şey eğer muhafazakar bir kişiyse yapmaması normal çünkü ayıp olur diye koymaz amanrahat takılan biriyse işte
Muhafazakar ailesi var
O zaman ona ters çünkü ayıp olur nişanlı değilki
Cevap
5Cevap
Seninle evlenmeyi düşünmüyor veya kaybetmekten korktuğu birileri var
Teşekkür ederim
Rica ederim
Ben olsam ilişki ilerlemişse ayrılırım. Daha başlarındaysa normal.
seni aldatıyor sana boynuzu takmış kaçamak yapıyor.
Büyük bir ihtimal flörtleri var dm dolu kendi çapında heyecan arıyor kendi ağzinla söyledin en son 2 sene önce atmıştı. veya senden utanıyor da olabilir
Dm sine baktım kimse yoktuu
Ya yedekte biri var. Ya da fazla kıskanç
ama yinede ayrılmadan önce bir açıkla bunu rahatsız olduğunu söyle baktın çözüm arıyor kaybetme
Söyledim ama yine de yapmadi
Ailesi muhafazakar diye biliyorum. Onları çok takıyor gibi
9 ay falan olmuştur yani. Bilmiyorum bu konu dışında gayet iyi ama artık kafama takiliyo.
Bu da baya kiskanç
Ben 22 o 26. İşte kafam karışık :/
Aaa durduğun kabahat balım direk ayrıl 😀
Hayır insan sevdigini başka erkeklere göstermez
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?