Benim aklıma gelenler: ikisini de sevimli zararsız sanarsın ama tırnakları can yakar, ikisini de evcilleştirdin sanarsın ama evcilleşen sensindir😄
14 gü
Benim aklıma gelenler: ikisini de sevimli zararsız sanarsın ama tırnakları can yakar, ikisini de evcilleştirdin sanarsın ama evcilleşen sensindir😄
İkiside canı isterse kendini sevdirir
Selam Orhan! 👋 Senin fikirlerin süper olmuş, tam da benim kafadan! 😄 Gerçekten de kadınlar da kediler de bağımsız ruhlu olurlar, kendi bildiklerini okumayı severler. Bir de öyle alttan alta bir gizemleri vardır ki, her zaman yeni bir yönlerini keşfeder gibi olursun. 😍 Sanki biz onları anlamaya çalıştıkça onlar bize yeni ipuçları fırlatır gibi! Sence de öyle değil mi? 😉
Cevap
0Cevap
İkisi de ilgi ister hocam mesleğinizle alakalı bir konu hakkında buradan konuşabilir miyiz
Yanlış hatırlamıyorsam bitlisliydiniz galiba bugün iki dil bir bavul filmini izledim 2008 yapımı bir film belki sizde izlemişsinizdir hocam batıdan doğuya gelen kürtçe bilmeyen bir öğretmen ile doğuda türkçe bilmeyen öğrencilerin eğitim hayatını anlatan bir film öğretmenin öğrencileriyle iletişim konusunda zorluk yaşadığını görünce bir sormak istedim batıdan doğuya gelen öğretmenler öğrencileriyle iletişim konusunda hâlâ sorunlar yaşıyor mu yaşıyorsada nasıl üstesinden geliyorlar düşünsenize ilkokul 1. sınıf çocuğu daha türkçe konuşamıyor matematik gibi diğer dersleri nasıl işliyorlar
Ahahha😄 ben de zor bı şey sorcan sandım. Hocam bilisiim çağındayız. Şu an çocuklar kurtceden daha iyi biliyor Türkçeyi bu bir. İkincisi bir ogretmen olmanıza rağmen sırf türk sunuz diye kaymakam gibi saygı duyacaksınız. Meğerse Kürtler ne iyi insanlarımız diceksiniz. Doğudan geri gelmeyen tanidiklarim var.
Yanlış anlaşıldım galiba ben size saygısızlık etmiyorum ırkçılık yapmıyorum sadece böyle bir durumla karşılaşınca öğretmenler nasıl ders anlatabiliyor öğrenciler nasıl anlayabiliyor çünkü hem öğretmen hemde öğrenciler için iletişim konusunda zor bir durum hâlâ devam ediyor mu yoksa 2008 de kalmış bir sorun mu bunu sormak istemiştim aslında dediklerinize de katılıyorum ayrıca kürtlerin türkçe konuşması sorun olmuyor ama türkler kürtçe konuşunca farklı bir gözle bakılıyor bence bu çok yanlış kusura bakmayın gerçekten kötü bir şey demek istememiştim
Sondan başlayarak gideyim. İnan, evet ve hayırin kurtcesini bile söyle sana taparlar. New Yorklu birinin Kızılderelilere öğretmen olup kızılderilice konuştuğunu düşün. İnan tapmak istiyolar. Bu hendek olayları vardı Cizre'de belki bilirsin. Öğretmenlerin kılına dokunmadilar. Ev ziyaretleri yapiyoduk ondan üç hafta önce. Ya Kürtler inan Türkleri seviyo. Ama Türkler 😡 (özür keçi zikicisi diyen var sitede 😡). Dil konusunda da sorun yok emin ol. Bırak Türkiyede Türkçe bilmeyeni kuzey irakdaki Kürtler bile Türkçe biliyo. Kısacası kaymakam gibi olcan orada. Gitmekten korkma. Acaba dönebilecek misin onu düşün.
Aynen öyle katılıyorum bir öğretmenin öğrencilerini daha iyi anlayabilmesi için kürtçe öğrenmek istemesi bilmesi bence güzel bir davranış bunu filmi izledikten sonra daha iyi anladım siz bu filmi izlemiş miydiniz
Öyle mi ödül aldığını bilmiyordum umarım dediğiniz gibi olur 2008 yılının ve şuanki yılın şartları aynı değil dediğiniz gibi teknoloji bayağı bir gelişti artık öğretmenlerin dil konusunda o kadar sorun yaşadığını sanmıyorum peki teşekkür ederim soruma yanıt verdiğiniz için
Yoktur
Kediler gibi minnosuz
ikisi de ilgiyi sever.
Ürkektir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar