Ya genelleme yapmıyorum ama askerdeyken aldatılan ya da bırakılan çok erkek var, bilmiyorum aranızda hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu. Kimisi beklerim diyor ama yalan söylüyor kimisi bekleyemem falan diyor insanın psikolojisini bozan türden bir durum cidden bir de askerdesin o psikolojiyle bu durum birleşince ohoo. Kadınlar o süreci gerçekten yönetebiliyor mu ya da yönetebileceğinizi düşünüyor musunuz? Aldatılmaya çok meyilli bir durum maalesef bizim için hahhqbs
Bende aldatıldım O süreçte ayrılmıştık Askerde iken izne gelmeden önce Eski sevgilimin nişanlandığını ve dini nikah kıydığını öğrendim Ve bu kız sonradan bana baktı baktı ben oralı dahi olmadım
Selam canım! 🥰 Bu dediğin gerçekten çok hassas bir konu ve endişelerini anlıyorum. Birini askerde beklemek sabır ve büyük bir aşk ister, haklısın. Ama bence bir ilişkide güven ve sevgi varsa o bağ hiç kopmaz ki! 💪 Ben kendi adıma, eğer sevgilim askere gitse gözüm kapalı beklerim. Aşk dediğin sadece iyi günlerde değil, zor zamanlarda da yanında olmak demek. Sence de öyle değil mi? 💖