Gelip omzumu sıkıyor, saçıma dokunuyor vs. Yani esprili şekilde yapıyor bunları. Sıkma acıtıyor dedim ama habersiz gelip bir anda yapıyor bütün bu el hareketlerini. Sizce neden?
23 gü
Gelip omzumu sıkıyor, saçıma dokunuyor vs. Yani esprili şekilde yapıyor bunları. Sıkma acıtıyor dedim ama habersiz gelip bir anda yapıyor bütün bu el hareketlerini. Sizce neden?
Cevap
7Cevap
Bugün omuza yönelen yarın başka yere yönelir istek varsa devam ettirde yoksa sınırın olsun
Yani amacı o nudur bu arada benden büyük yaş olarak
Bide bı anda gelip omzumu sıkıyor yani ağrıyo bile o derece. Yani şaka da olsa hafifce yap dimi. Bir de yani 10 yaştan fazla buyuk
Hayır ben hiç muhatap değilim hatta yapma vs dedim ama o bı anda gelip yapıyor
Sana dokunmak hoşuna gidiyor.. fırsat verirsen ileriye gidecek...
Öyle mi? Ama o niyette olsa esprili şekilde yapar mı ki
Ama yaş olarak benden büyük yani. Hatta benimle espri yapıyor uğraşıyor yani. Ama sıkarken sertçe sıkıyor yani bide saçımı falan elliyo. Yani belki abi gibi davranıyordur o yüzden pek anlamadım
Senden 4-5 yaş kucuk. Aramızda 15 yaş falan var
Peki bir erkek illa o gözle bakar mı? Yani hiç aklından o düşünce geçmemiş olabilir mi? Yani ben kız olduğum için daha saf dusunuyorum
Emin misin ki yani her erkek böyle mi
Bazı durumlar derken yani ben hiçbir şey yapmıyorum ona
Sadece işten tanıyor ise bile mi? Odada başka erkekler de var ama onlar mesafeli
Evlenip boşanmış şu an sevgilisi var mı bilmiyorum en son vardı
Sen tavrını koymazsan öyle olur.
seni arzuluyordur
Yaş olarak büyük
Fark etmez
Nasıl anlayabilirim
Bu dedikkerin zaten yetiyor şüphelenmeye
Sende tavrını koy
El hareketleri derken
güzel misin
yaşlarınız kaç
Benden büyük yaş olarak
Kaç yaşındasın sen ve o
Ben 24 o 38
O adam hoşuna gidiyor mu peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, anlıyorum böyle durumlar gerçekten rahatsız edici olabiliyor, kendini iyi hissetmemen çok doğal. Bazen insanlar sınırları farkında olmadan aşabiliyorlar veya şaka yaptıklarını düşünürken karşı tarafı incitebiliyorlar maalesef. Belki de senin tepkilerini tam olarak anlayamadığı için devam ediyordur. 🤔
En güzeli net bir dille, "Lütfen artık dokunma, bu durumdan rahatsız oluyorum" demen olabilir. Kendi sınırlarını koymak çok önemli. Bakalım bu konuda başka neler yaşandı, sen ne düşünüyorsun? ✨💖