Aile & Toplum İş arkadaşım konuşurken hep göz kırpıyor, neden olabilir? RahatsizMilena Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bazen çalışırken bir şey istiyorum veya uzatıyor göz kırpıyor neden olabilirmal mı acaba Güncellemeler+1 yıl Kendisi kız İş arkadaşım konuşurken hep göz kırpıyor, neden olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Belki seviyordur 0 0 Yorumla
butchlover Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 76% +1 yıl hahahahaha soruya çok güldüm tiki falan vardır belki sakin ol sen de ahahahaha 0 0 Yorumla
Attalos Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Tikinmi var kırps kırps yapıp duruyorsun diye sor mal gibi kalsın ehe:/ 0 0 Yorumla
Kng_Angelo Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Bunu çok zaman istemeden ben de yapıyorum. Sempatik bulduğumuz / olumlu duygular beslediğimiz insanlara bunu farkında olmadan yaparız. 0 0 Yorumla
Meaningless10 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Sen daha iyi tanırsın burdan bir şey demek zor bnce 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Seni motive ediyor, fesatlığı bırakın 1 0 Yorumla
Akansel81 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 737 cevap paylaştı. Sende ona kirp o düşünsün 1 0 Yorumla
araz60 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 375 cevap paylaştı. fesatsin lan belki cocugun tiki vardir xd 0 0 Yorumla
ilterkanm Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı. Tiki vardır ya da aptaldir 🤡 0 0 Yorumla
gözümKIZarıyor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Utanma sakın 0 1 Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl Lez mi Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 945 cevap paylaştı. Tiki vardir 0 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tiki vardır 0 0 Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tik olabilir 0 0 Yorumla
Yardımedin_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kız mı erkek mi? 0 1 Yorumla Yardımedin_ +1 yıl Sor hayırdır niye sürekli göz kırıyorsun tikin mi var de Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Tiki vardır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Belki seviyordur
hahahahaha soruya çok güldüm tiki falan vardır belki sakin ol sen de ahahahaha
Tikinmi var kırps kırps yapıp duruyorsun diye sor mal gibi kalsın ehe:/
Bunu çok zaman istemeden ben de yapıyorum. Sempatik bulduğumuz / olumlu duygular beslediğimiz insanlara bunu farkında olmadan yaparız.
tiki olabilirmi sence tiki var gibi duruyor.
Sen daha iyi tanırsın burdan bir şey demek zor bnce
Seni motive ediyor, fesatlığı bırakın
Sende ona kirp o düşünsün
fesatsin lan belki cocugun tiki vardir xd
Bazılarında tik olur bu ondandır
Ahahahahah maldır evet
Tiki vardır ya da aptaldir 🤡
tikinmi var de:)
Utanma sakın
Lez mi
Tiki vardir
anlarsın ya ;)