Gerçekten seven erkek mi ayrıldıktan sonra 1 ay geçmeden iletişim kurmaya çalışır, bir de seven erkek, kız onu terk etse de ilk başta gurur yapıp sonra gururunu kırıp özledi geri dön diye yazar? Yoksa başka niyetinden dolayı mı?
16 gü
Gerçekten seven erkek mi ayrıldıktan sonra 1 ay geçmeden iletişim kurmaya çalışır, bir de seven erkek, kız onu terk etse de ilk başta gurur yapıp sonra gururunu kırıp özledi geri dön diye yazar? Yoksa başka niyetinden dolayı mı?
Cevap
1Cevap
Siz bizi hiç çözememişsiniz aga.
Ne söyle bana aldatma potansiyeli yaşattı ben de terk ettim aldattığını kanıtlayamam ama gözümün içine baka baka yalam söyledi
Bizden kastım, seven, aşık olan bir erkek aşık olduğu kadına yamuk yapmaz. Yer gök bir olsun aklının ucundan bile geçirmez. Siz başınıza bunlar gelince sorguluyorsunuz, diretiyorsunuz ve oldurmaya çalışıyorsunuz olmaz. Sevilmiyorsunuz, kullanılıyorsunuz sadece. Sadakati dibine kadar yaşattığım kadından kazık yedim mesela. Niye? Ben neden ona karşı en ufak bir hata yapmadım, bir kez olsun sesimi bile yükseltmedim, bir eli kazağımın içine öbürünü kazağımın cebine sokar da gezerdim? Aşk öyle bir şey çünkü sizinki sadece dış görünüş, faso fiso.
Sevilmedim yani o zaman neden geri dönim diye yalvarıyıor evlenme hayalleri kuruyordu benle, bütün sülalasei anne babası dahil konuşturuyordu anlatıyordu beni, ayrıca ne boyu ne tipi ne parası vardı, beni banu alkanın grnçliğine benzetirler, ayrıca fizyoterapistim o lise 2 terk biriydi inşaatta işçiydi hiçbi zaman küçümsemedim, 25 yaşına geldim hayatımda hiç sevgilim olmadı ilk sevgilimdi o kadar peşimden koştu ilgi ve sevgide veriodu ben de şans vermek istedim sevgiliyken de ilgi ve sevgi veriodu bütün hespalarını da veriodu ama böyle hayal kırıklığına uğrattı yani neden o zaman benleyfi madem hiç sevmedi ben karşılık verince de bırakabilirdi hevesi kaçabilirdi ama bırakmadı hatta hayaller kuran oydu
Sonuca bakman gerekiyor, gelişmeye değil. Demek ki hevesmiş, aşk falan değil kısacası. Heves de görece bir mesele. Herkeste süreç farklı. Kimi hevesini 1 ayda alır kimi 3 senede alır. Ama sevmek başka mesele bahsettiğim şey o. Şu an boşta kaldığından tekrar elde etmek istiyor, tüm mesele bu. Tamamen yatak muhabbeti öyle düşünebilirsin. Yakın çevremde çok şahit oldum bu tarz olaylara ki sitede de benzeri tonlarca soru var.
Herkes seven insan sadık olmak zorunda değil diyor sevgi duyguyla alakalı safıklık karakter meselesi diyor chatgbt bile öyle dedi Hiç birlikte olmadık olmamda ben elhamdurillah müslümanım ve her şeyi usulüne uygun yapan biriyim mağra kızıyım o bunu biliyor ben biraz beni evlenilecek hem karakterli hem güzel bi kız hem kültürlüde kenarda dursun diye tutmaya çalıştığını hissediyorum bi de ilk sevgilim ya ben onun ilkiyim benden vazgeçemez diye düşündü çünkü ben bü kere daha terk ettim onu ama 1 hafta sonra geri dönmüştüm, peki geri dönmim di mi, dönüzlmez di mi?
Sana bırakıyorum bunu dediğim gibi. Bazı şeyleri deneyerek öğreneceksin çünkü ilk defa böyle bir yola girmişsin. Ben sana dön desem, belki 2 sene sonra döndüğüne pişman olup iki çocukla ortada kalacaksın. Dönme desem bu defa belki de hayatın boyunca yalnız kalacaksın kolay kolay güvenmeyeceğin için.
Evet ilk ilişkimin böyle hayal kırıklığıyla bitmesi beni çok mahvetti benim babam ben 1 yaşındayken vefat etti babasız büyüdüm hiç erkek normal bir arkadaşım dahi olmadı o yüzden erkeklere hep yanaşmakta çekindim utandım ve güvenmedim şimdi üstüne de bunu yaşadım o yüzden aşırı büyük güven problemi yaşıyorum şuanda ona hep ah edicem bana böyle travma bıraktığı için öna dönersem bile sevgimden değil yanlız kalma korkumdan olacak sanırım
Bundan bahaediyorum zaten. Bak ben senelerdir bekarım, hiç evlenmedim. Çünkü emin olmadığım bir evliliği sırf yalnızlığıma kılıf olsun diye yaparsam hayatımın hatalarından birini yapmış olacaktım. Bu yapma, evet haklısın bu arada çekinmekte ama emin ol herkes aynı değil. İnsanlara şans ver, tanış, ilişki kur ki yalnız kalmak gibi bir korkun da olmasın. Ki ayrıca insan yalnız da kalabilir, bunda bir şey yok. Acı da olsa alıştım, alışmak istemezsen o başka tabii ama sorf bunun için yanlışı tercih etme derim.
Ama ben de insanım sevmek sevilmek istitorum sevgimi sadıklığımı saygımı ilgimi vermeye hazırım her zaman onu destekleyip yanında olmaya hazırım derdiyle dertlenmeye onun mutluğunyla mutlu olmaya hazırım kötü şeyler mi istiyorum hayalim çok basit o kadar basit ki çok saçma diyicen belki ama hayalim ben çalışmazsam eğer mesela eşim bütün gün evde olduğumu bildiği halde eğer benim moralim bozuksa bana bütün gün evde zaten aman neye üzülmüş banane demeyecekte üzüldüğüm için endişlenecek biri, gözümden yaş akınca benim için ağladı diye egolanmak yerine gözümddki yaşa bile kıyamayıp içi sızlayan biri çok mu şey istiyorum boyu posu şöylr olsun demiyorum şuna sahip olasun bilmem ne demiyorum put değilim taş değilim 25 sene zaten elime erkek eli değdirmedim 1 insana gönülümü açtım o da beni hayal kırıklığına uğrattı 1 ay geçti hala ağlıyorum ama hiç sevilmeycek miyim acaba sevgiyr layık drğil miyim diye ağlıyorum bunları yaşadığıma değil.
İnsan arzularına söz geçiremez, bir yere kadar. Fakat umudunu kaybetme, anladığım kadarıyla güzel bir kadınsın, elbet istediğini elde edeceksin ama biraz sabır olur mu?
İnşallah ne diyim Allaha bırakıyorum her şeyi
En iyisi. Sabret gerisi kolay
Sıkılırsan yaz bana
Tamamdır dinlediğin için çok teşekkür ederim
Rica ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşkom, bu soruya tek bir cevap vermek çok zor aslında! 🥺 Bazen gerçekten içten gelen bir pişmanlık ya da özlemle gurur falan kalmıyor, hop diye geri dönebiliyorlar. Ama bazen de sadece yalnızlık veya alışkanlıktan da kaynaklanabilir. Önemli olan senin ne hissettiğin ve aranızdaki geçmiş, değil mi? Sence bu durumda hangisi daha ağır basıyor olabilir? 🤔