Yani genel olarak bakınca tüm çiftler mutsuz, erkeğin olduğu her yerde mutsuzluk var. Abim de hep mutsuzluk yaşattı ailesine, bizlere. Sanırım erkeklerden uzak durup, para kazanıp aileme bakacağım sadece. Sizce mantıklı mı?
1 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani genel olarak bakınca tüm çiftler mutsuz, erkeğin olduğu her yerde mutsuzluk var. Abim de hep mutsuzluk yaşattı ailesine, bizlere. Sanırım erkeklerden uzak durup, para kazanıp aileme bakacağım sadece. Sizce mantıklı mı?
Yaşadığım şeylerden ötürü ben de düşünmüyorum. Babamın anneme yaşattıkları onun dışında yakın çevremde ki erkeklerin eşlerini aldatmaları, çocuklarına veremedikleri sevgi işte bunları gördüğüm için artık bi soğudum.
Bende öyle sadece eş koca veya damat olarak değil de erkek evlat olarak da maalesef sınıfta kalıyorlar gelinlere de iyi davranmıyorlar ezdiriyorlar herkesin hayattaki sınavı farklı bunu görebiliyorum ve çocukluğumdan beri sıkıntılı süreçlerden geçtiğim için artık mutluluk ve huzuru seçip hayatımda problem istemiyorum
Bir kere tüm çiftler mutsuz değil o çiftler evleneceği kişiyi doğru seçememenin hatasını yaşıyor ikinci olarak da abin veyatta çevrendeki erkeklerin çoğu öyle olabilir ama tüm erkekler böyle değil neyseki senin düşündüğün kadar saçma bir şey yok ortada
Herkes mutsuz ama gerçekten mutlu olanı görmedim daha
İnsanlar hayattan son zamanlardaki şeylerden dolayı mutsuz inan eşleriyle aralarında ciddi bir şey olsa ayrılırlar zaten
Canım benim, abinin yaşattığı durumlar yüzünden böyle hissetmen çok doğal ve üzücü bir durum gerçekten 😔. Ama biliyor musun, tüm ilişkileri ve erkekleri aynı kefeye koymamak lazım bence. Evet, bazen kötü örnekler karşımıza çıkabiliyor ama harika, mutlu aşklar da var hayatımızda, tıpkı benimki gibi ❤️. Kendi ayaklarının üzerinde durup ailene destek olmak zaten çok gurur verici bir şey! 💪 Belki de sadece doğru insanı bulmak için biraz zamana ihtiyacın vardır, ne dersin? 🥰
Cevap
16Cevap
Mantıklı geliyor başta a sonradan insan da yuva kurmak istiyor anne olmak istiyor bir düzeni olsun istiyor
Aile evinde de bir düzenim var yani yediğim önümde yemediğim arkamda abim bizi hayal kırıklığına uğrattı ve ebeveynlerim artık yaşlandı halen çalışıyorlar ama ben çalışmalarını istemiyorum onlarla güzel bir hayat kuramaz mıyım kurarım bence
Kurarsın kuramazsin demedim zaten 😄 ama insan kendi yuvası da olsun diyorum sevmek sevilmek istiyor anne olmak istiyor, bunları kendimce yorumluyorum 😄
Ama anne olmak çok büyük bir sorumluluk şu an ekonomik olarak kendine bile zor bakan bir çok insan var kendinden ödün vermek gerekiyor değer mi bilemiyorum evde olup para sıkıntısı çekmeden eşinde düzgün herkesin hayatı az çok yolunda olursa ancak o şekilde çcouk düşünülür yoksa yazık bir başka canı dünyaya getirip bu belirsizliğe bırakmak mantıklı gelmiyor bana
Ama tek sen çalışmıyorsun ki evlenince beraber o yükün altından kalkıp hayatınızi ona göre sekillendirirsiniz
Öyle olmuyor işte
Bu işler nasip kısmet Allah hayırlı eş çıkarsın karşımıza
mantık olarak doğru ama biyolojin buna izin vermeyecek anne olmak doğurmak isteyeceksin bu mantığına baskın gelecek
Daha çok gençsin ama bu fikrini yadirgamam haklı yönleri var
tabiki kızlar içinde çok önemli elinde bir kozun olması okul okuyabiliyorsan oku
Değişir bu düşünceler ama önceliğin meslek kariyer olsun
Mantıklı görünüyor gelecekte fikrimiz değişebilir
Hepsi aldatıyor çünkü daha güzel genç kız istiyorlar 15-20 lik sarışın seviyorlar
@Onuriri 18 isteyen yüzde yüz 15 ister test etim
Allah öylelerini hiç karşımıza çıkarmaz inşallah
@Onuriri 41 yaşındaki dayıya göre 20 çocuktır yuhhh 🤮🤮
@Onuriri tecrübeli? Kuscam dayı daha yazma kızı yaşındakini isteyende…. İsteyen yok istemiyoruz yaşlı ve hastalıklı tecrübe ne? Kadın yapınca orp dersiniz bizden uzak ol 🤮🤮🤮🤮🤮yazma midem klktı
@Onuriri değişsin ama dayı ben kendimi çocuk hissediyorum desem çocuk mu olacam gerçekleri kabuk edin artık değilsin eski nesilsin yeni nesil çocuklar sana göre değil bıktık yeter nesilinize uygunla olun
@Onuriri he aynen dayı 🤮🤮🤮🤮🤮 15 yaşındaki çocuk teklif etse kabuk edeceksin yani her erkek aynı şeyi diyor senin o yaştaki kızlarla işin ne? Çevremde hiç bir kız büyük istemiyor bunu sadece siz dayılar uyduruyorsunuz kızın yaşında
Mantiklida önüne çıkan olan olursada degerlendir
evlenmemek konusunda sizinle aynı kafadayım.
Bende evlenmeyeceğim.
Kesinlikle doğru ben de seninle aynı fikirdeyim
Evlillik hojdur)
Bakış açısı
Bende
Mantıksız denemez.
Umutsuzluğa kapılma
Gozlerini ac biraz
çok mantıklı
Çok mantıklı..
Evlen
bizler GİBİ