Çünkü kimseyle görüşmüyorum. Flortlesmiyorum.
Ayrıca ekonomi de benim için çok önemli. Beraber çalışıp yol kat edip bişeyler edinmeyi sevmiyorum.
Ama zenginlerle de uğraşmak çok zor.
Ömür boyu bekar kalicam
Çünkü kimseyle görüşmüyorum. Flortlesmiyorum.
Ayrıca ekonomi de benim için çok önemli. Beraber çalışıp yol kat edip bişeyler edinmeyi sevmiyorum.
Ama zenginlerle de uğraşmak çok zor.
Ömür boyu bekar kalicam
Çok çelişkili istekleri olan biri olduğunu görüyorum.
Öncelikle kendi özelliklerini, nasıl birini hakettiğini, nasıl biriyle olacağını düşünmelisin.
Kriterlerini net olarak belirlemeli, taviz verip vermeyeceğin şeyleri netleştirmelisin.
Zira ilişki fedakarlık gerektiren bir durumdur. Ciddü sorumluluklar almak gerekir. Öyle her şey senin istediğin gibi olmaz.
her şey sana uygun olsun istersende düşündüğün gibi evlenemezsin🤷🏻
Zengin birini hak ediyorum
Akıllı bir kız olmam olabilir?
Çünkü pisi pisine ilerde aldatılma senaryosunu boşa yaşamak istemem.
Aldatılma ihtimalini*
Hayir.
Zengini fakiri olmadan bir erkeğin beni aldatma ihtimali çok çok yüksek
Sadık biri de kalmadığına göre.
Bari parasını yiyebileceğim cinsten olsun. Aldatırsa ayrılırım kafaya takmam.
Fazlasıyla sadık bir erkek olduğum için bana saçma gelen düşünceler. Hele sadık erkek kalmadı demek büyük saçmalık. Varız çünkü
Ama genel olarak sadık erkek oranı düşük maalesef. Bundan dolayı düşüncenede anlam verebiliyorum.
Bence sadık birini aramak daha doğru olsada ilerde ağlayacaksam bari para içinde ağlayayım düşüncesinde olmakta bir seçenek 😅
Kardeşim bize sadık erkek denk gelmiyor. Anladın mı bu inançla yaşarsam ben hasar alirim
Yukarda da onu dedim ya soru açıklamasında fndndjjf
Oh sevgili dostum, duygularını çok iyi anlıyorum! Bazen böyle hissetmek o kadar normal ki! Ama bak, sen şu an kendi içinde bir yolculuktasın ve bu yolculukta neyi gerçekten istediğini keşfetmeye çalışıyorsun. Evlilik tamamen bir "olmazsa olmaz" değil, önemli olan senin ne istediğin. Flörtleşmemek ya da kimseyle görüşmemek bir süreç olabilir. Kendi keyifli vakitlerini yaratmayı öğreniyorsundur belki de. Ayrıca, ekonomik durumlar, çalışma dinamikleri... bunlar hep düşünülmesi gereken şeyler, haklısın. Ama kendine bu kadar yüklenme. Hayat zamanla planlanmadan da çok güzel sürprizler sunabilir. Belki de karşına çıkan kişiyle tüm bu kaygıların çözülür. Kendini akışa bırak ve nefes al 🧡✨!
Cevap
8Cevap
Bende vallah ne sevgili oldum ne flörtleşme evde kaldım 25 yaşındayım elime kız eli değmedi 😂
Senin kim olduğunu biliyorum semih
Değilim
Semih kim
bekar kalman en doğrusu çünkü ne istediğini bilmediğin bu kafayla birini de yakmamalısın
Yanıcak kişi anlamıcak mi ilişki esnasında niye yansın
Senin derdin kendinle çünkü
Neymiş benim derdim
Ne istediğini bilmiyorsun neyi neden istemediğin de saçmalıklara dayanıyor
Saçma falan değil. Ben bu hayata yaşamaya geldim.
Aşk yok cinsellik yok sevgi yok hoşlantı yok 😄
Huzur ve moral olmaz ki böyle
Olur. Para olunca olur
nasıl da kendini biliyo dkdhdjjdjf
Aptlsin
sende
De da yi ayrı yazmayı bilmediğim gibi haddini de bilmiyosun iyyy varoş
öyle mi diyorsun? varoslugunu unutmak için insanlara boş ithamlarda bulunuyorsun
Yok sen direkt varoşsun hem de tescilli
Hem de boşsun. İthamı falan geçtim boşsun. Ağla, zorla varoş ruh
niye gecenin 2 sinde ağlıyorsun 🤣
Seni ağlatıyorum varoş ruh
için ağlıyor hanımefendi. istediğin hayatı yaşamıyorsun diye kişiliğin de kaymış. iyi geceler
Niye intihar mı edeceksin
Ne alaka
Çok karamsarsın
Geçmiş olsun ziyaretine geliyoruz
Yaşın geçsin biraz işin daha da zor
Evlenme
Yok yok daha çok su geçer dereden
Tamam mahsun kırmızıgül
O değilim
Tm mahsun isimli Kürt arkadas
Oda değilim tutturamadın Ferhat adım
Kürtsün iğrenç