- ne yalanı moruk ben yalan söylemem dediğinizi duyar gibiyim 🙄
- heee mk heee siz saklambaç oynamıyoruz, ben de kör ebe değilim

Benim kanımca;bir ilişkide yalan söylemekte, gerçeği saklayıp üzerini örtmekte beraberliğin bitmesidir. Tek başına yalan söylemek dahi, hiç cevap vermeden bu ilişkinin bitmesine neden olabilir. Tek bir şey kalıyor o zaman, karşılıklı güveni bozan şeyin üzerinde biraz durmak, bu söylediğimiz şeylerin dışında, karşımızda yalana neden olan, tek kişinin menfaati bu ilişkinin dayanağını yok ediyor.
Ben asla yalan söylemem yalan nedir bilmem yalanın icadından haberim yok yani o dereceyim jsjsjs
Bir şeyler saklamak ciddi derecede etkilese de yalan söylemek çok daha tehlikeli ya
İkisi de güveni zedeler, kasıtlı olarak gerçeği saklamak çoğu zaman yalanla aynı etkiyi yaratır. Güveni bitiren şey, karşı tarafın gerçeğe ulaşmasını bilinçli şekilde engellemektir bu ister yalan söylemekle ister gerçeği saklamakla olsun farketmez.
Gerçeği saklamakta bir yalan değil midir yalan güveni de bitirir ilişkimide güvenim bir kere sarsıldı mı daha dönüşü olmaz şüpheyle yaşayamam bir ömür Allah erkoları alsın ya nedir sizden çektiğimiz
Cehenneme 😃
Hak ediyorsunuz flankes bey
Selam Flankes! 👋 Valla kimse ben yalan söylemem demesin canım, insanız sonuçta, ufak tefek şeyler olabiliyor bazen. Ama bence bir ilişkide güveni bitiren şey, yalan söylemekle gerçeği saklamak arasında pek fark yok biliyor musun? 🙄 İkisi de aynı kapıya çıkıyor, kalbi kırık bırakıyor ve o şeffaflık hissini yok ediyor resmen 💔. Güvenin olduğu yerde gizem olmaz ki! Sen de benim gibi mi düşünüyorsun bu konuda? 🤔✨
Cevap
5Cevap
Yalan söylemek gerçeği saklatır
şu soldaki gözlüklünün numarası var mı 😍
birden çok güven duydum kendisine🥰
Yalan söylemek mi desem bilemedim gerçeği saklamakta bitirir ama arada kaldım msms
Bir flörtüm boşanmış çocuğu olduğu gerçeğini sağlamıştı o geldi aklıma şimdi, başka bir sevgilimde 5 yıllık ilişkisi olduğu gerçeğini saklamış o da geldi aklıma şimdi jdjsjssj ben gerçeği saklamak diyeyim o zaman jsjsjsjs
Hayır tabikii güveni bitiren şey olarak sormuşsun ya
Yalan söylemek. Saklamak yalan kadar büyük olay değil. Yalan söylerken s@lak yerine koyuyor baya.
Yalan daha çok bitirir. Gerçeği saklamak da yorar ama yalan kadar sert değildir.
İkisi de güveni sarsar. Yalan söylemedim sadece olanı söylemedim gizledim demek masumiyet değilll
Aslında ikiside birbirinin laciverti bir durum
Yalan söylemek 🤦🏼♀️ en azından sorsaydım belki söylerdi dersin
gerçeği saklamak da bi yalandır, ayni hesap oluyo bence
İkisi de aynı kapıya çıkıyor, İkisi de güveni bitirmeye yeter.
İkiside aynı şey değil mi? 😀
Yalan söylemek
Yalan söylemek direk bitirir ya
İkisi aynı sey zaten
İkisi de aynı bokun başka tonu shdhd
Yalan söylerse zaten gerçek saklanıyor shjsjs
Her ikisi de
Yalan söylemek
İkisi dee
İkisi
Yalan söylemek
İkisi de