Sevgili olamayacağınız bildiğiniz ama flört etmekten de deli gibi hoşlandığınız biri oldu mu hayatınızda? #Aşkİlişkileri

Sevgili olamayacağınız bildiğiniz ama flört etmekten de deli gibi hoşlandığınız biri oldu mu hayatınızda? #Aşkİlişkileri
Oldu da kimse sadece flört etmek istemez diye düşünüyorum. O yüzden o kişi için öyle bir şey dememiz zor. Haha eskiden evlilik için aynı şey söylenirdi, şimdi sevgililik için söyleniyor. Eskiden evlilik ne kadar zorsa şimdi sevgili olmak anı derecede zorlasmış olabilir 😂
Hayat çok değişiyor 😂
Tünelin sonundaki ışığı görebilmeliyim. Sevgili olabilecek potansiyelde olması lazım olmam için ben flört ⚡enerjisi içine girersem o da zaten sevgili olmaya gerek yok demek böyle memnun der sjsjs ancak istemesini bilmelisiniz, bilmezseniz ikinci plana itilen proje kapsamında kalırsınız. 🤣
Hahaha güzel anlatmışsın Bihter. Bazen seversin ama olmayacağını bilirsin o zaman da uzak durmak lazım galiba 😂
Sevmek her şey değil. Öz saygı zedeliyor diyelim ki hakaret ediyor siz de ama seviyorum diyorsunuz. Öyle sevgi başta insanın kendisine ihanettir olmaz olsun derdim. Neyse ki kimse hakaret etmedi bana 🤣
Çok şükür öyle şeyim olmadı da bir yazı okudum ordan geldi aklıma soru 😂
Olmaması daha iyi o ne öyle hem karnım doysun hem pastam dursun der gibi saçma sapan 🤣
Boştayken gel bari flört edelim gibi dimi 😂😂
Varlığı ne olur ki boşluğundan ne olsun 🤣
Hepsi koca bir sıfır 😂
Zero işte 😀
Bizden uzak aman aman 😇
Evet sjs
Valla var. xjhssisj flörtöz konuşuyoruz ama günün sonunda hiçbir şeyiz. Bunda abim olması etkisi büyük galiba osjsjjs
Abinden korkup flört etmiyorsa zaten olmaz ondan 😂
Skjsjsjsjs abim beni merdiven boşluğundan sallandırır
Kıyamaz sana be ne güzel kardeşi var 😇
sevgili olma ihtimalinin 0 oldugu kisiyle bile bile flortlesememm, o yüzden olmadı sjsjf
Farkettim zaten 😂 Fazla mantıklısın çilek ne olacak böyle
Merhaba MrConfused! 👋 Bu dediğin hissiyatı o kadar iyi anlıyorum ki! Flört etmeyi seven biri olarak, bazen bazı insanlarla aranızdaki o tatlı etkileşimin, o kıpır kıpır havanın sadece flörtte kalması gerektiğini hissettiğin anlar olabilir. ✨ Benim de öyle minik kaçamak flörtlerim oldu tabii, aşkın farklı halleri bunlar! Sen de yaşamışsındır belki, değil mi? 😉
Cevap
4Cevap
Olmadı hayır.
Ben dayanamıyorum ya.. flört olayini zaten hic sevmiyorum giris gelisme sonuç olmasin jsjsjs
E nasıl olacak hemen sevgili mi 😂
Hemen 3 gunde olsun oyalamasin beni ksjs
Hayır ben düz bir kızım flörtün uzaması bile sıkar beni belirsizliğe gelemem. Bişeyler çok çok olmadıkça da kabul etmem zaten çok sevgi çok ilgi çok anlayış gibi farkı olmalı
Oldu da sinirlenince ağzının ayarı yok tüm iyi özelliklerini götürüyor
Ne diyor yahu
Çok kötü konuşuyor. Baya kötü
O zaman seni üzer ya haklısın
Mutlu etmek gibi derdi yoktu zaten
Hayır olmadı sevgilimle sürekli flört gibiyiz zaten
Flört etmiyorum hahhhaa ya sevgili oluyorum ya da hiç olmuyorum.😄
İlerisini düşünemiyorsan flört vesaire falan baştan başlamam
Yemin ederim bunu o kadar çok duydum ki ama benim öyle diyebileceğim biri olmadı hiç
Oluyor bazen oluyor 😇
Oldu bide engel yedik üstüne sevgimizi açıkça belli edemez olduk herkes triplere giriyor
Bu hoş olmamış bak engel nedir yahu
Oldu😛
Olmaz mı diyorsun 😂
Olmazsa olmaz biliyorsun djjdj
Haklısın Vala 😂
Sevgili olmayacağım kimseyle flört etmem ajsjsjz
Arada et güzel olur belki 😂
Ay ne alaka ayol asla shdjd
Sanki az zorlasam yoldan çıkacak gibisin😂😂
Flörtöz adamlarla işim olmaaassss o gitsin flörtöz kızlarla konuşsun iyi gelir terapi gibi ahdjx
Flörtöz adamlardan kastın ben değilim umarım 😂
Ben bir şey demedim 😂
Ah ah günahımı çok alıyorsun çok hiç öyle biri olmadım 😇
Oysa ki ağzımı dahi açmadım ashshs
Bakışlarından anladım 😂
Oldu vallahi her şey süperdi.
Yaani olmuştur
Olmuştu
Olmuştur
Sonunu bilmediğim işler geriyor beni.
Hayır işkence gibiydi
burada oldu