Vardır herkesin gönlünde çok sevdiği biri. Çok sevdiğiniz ama aile baskısıyla zengin istiyor diye sizi bırakan, yapamayan biri başkasıyla olup size gelse ne hissedersiniz? Kabul eder misiniz?
18 gü
Vardır herkesin gönlünde çok sevdiği biri. Çok sevdiğiniz ama aile baskısıyla zengin istiyor diye sizi bırakan, yapamayan biri başkasıyla olup size gelse ne hissedersiniz? Kabul eder misiniz?
Aile baskısıyla beni terk eden biri var, üstelik ailesi beni daha tanımıyor, kuzeniyle evlendireceklermis zorla. Hatta bir sır vereyim dün gece terk etti bu sebepten
Off ya biz evimize kadar dizmistik evlenecektik ailesi zengin istiyormuş cok zengin biri çıkınca ailesi yüzünden kıza yapmadıklarını birakmadilar kızda bırakmıştı beni
Allah sabır versin ne diyeyim iki cihanda mutlu olacaklarını mi sanıyorlar
Birde beni suçlamış kızda sonradan böyle yaptı şöyle yaptı demiş ailesini duyunca değişti ama sürekli engel açıp kapatıyordu bende bunu anlamıyorum sözde ağlamış kendisi ama beni suçluyormuş şimdide başkasıyla birlikte 8 ay sonra sözlendi nasıl oluyor bu , bu kadar ciddi bir ilişkiden sonra normal mi
Normal değil demek ki onun da niyeti varmış
Beni sevmedi desem yaptıklarını biliyorum da neyse gerçekler ortaya çıkar bir gün o birliktelik yaşadığı kişiyi de biliyorum sırf parası var diye işte bana aynı memleket den değiliz diyordu ailesi şimdiki tam zıt memleketli
En kötüsü de o ya sevdiğinden çok net eminsin ama seni terk ediyor saniyesinde
Bir gecede hayallerim yıkıldı
Canım benim, böyle bir durum insanın içini acıtır, çok zor bir süreç olurdu eminim! 😔 O kadar sevdiğin birinin aile baskısıyla seni bırakıp başkasıyla sözlenmesi... Ve sonra geri gelmek istemesi... Bu çok karmaşık bir durum. Benim şu an mutlu bir ilişkim var ve geçmişe dönmek pek de bana göre değil. Çünkü kendine değer veren, hayatına kararlı insanları seçmeli bence. Sen bu konuda ne düşünürdün? ❤️🩹
Cevap
1Cevap
Kabul eden erkek ala. Ga. Vattır.
Kabul etmem
Affetmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?