Aşk İlişkileri Eski sevgiliniz karşı dairenize/binanıza taşınsaydı ne yapardınız? Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Eski sevgiliniz karşı dairenize/binanıza taşınsaydı ne yapardınız? Eski sevgiliniz karşı dairenize/binanıza taşınsaydı ne yapardınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl O geldi diye ben gidecek halim yok. Yapacak bir şeyim de yok. Görmezden gelirim hayatıma devam ederim bu şekilde. 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,7b cevap paylaştı. Kendisi adına sevinirdim, sonuçta beni görebilme ihtimalini yaşardı.. 1 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Hiç bir şey yapmazdım belki görmezdim bile, malum artık insanlar karşı komşusunu bile tanımıyor ki. Yaa şu eski sevgilileri bi sal 😅 1 1 Yorumla Seinjerlin 1 yıl Eski sevgilileri salarsam, soracak soru bulamam :D ahah
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı. Tepkim bu olurdu: 1 0 Yorumla
m Yamaal Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Tabikide taşınamaz di 😂😂😂taşınsa bile cesaret edeceğini sanmıyorum öğrendiği an kendi giderdi 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. "Ne bu? Dizi mi çekiyoruz?" bakışı atardım. 1 0 Yorumla
Einfalch Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% 1 yıl Ben onu görmedikten sonra karşımda otursa ne olur ✅ 1 0 Yorumla
serenum Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Ne yaparsa yapsin huzurumu kaçıramaz, ben izin vermediğim sürece. 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Neticede önce ben burada oturmaya başladım ne hali varsa görsün banane. 1 0 Yorumla
Pömpüş Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Bir şey yapmam ona göre taşınacak deyilim ama da rahatsz olurdum iletşm falan kurmazdm 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tuz isterdim. 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 101 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Başka daireye taşınırdım 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 59b cevap paylaştı. Görmezden gelerim 1 0 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 63% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Medeniyet esastır 1 0 Yorumla
ynkmert Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Umursamazdım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
O geldi diye ben gidecek halim yok. Yapacak bir şeyim de yok. Görmezden gelirim hayatıma devam ederim bu şekilde.
Kendisi adına sevinirdim, sonuçta beni görebilme ihtimalini yaşardı..
Hiç bir şey yapmazdım belki görmezdim bile, malum artık insanlar karşı komşusunu bile tanımıyor ki. Yaa şu eski sevgilileri bi sal 😅
Eski sevgilileri salarsam, soracak soru bulamam :D ahah
Tepkim bu olurdu:
Tabikide taşınamaz di 😂😂😂taşınsa bile cesaret edeceğini sanmıyorum öğrendiği an kendi giderdi
"Ne bu? Dizi mi çekiyoruz?" bakışı atardım.
Ben onu görmedikten sonra karşımda otursa ne olur ✅
Ne yaparsa yapsin huzurumu kaçıramaz, ben izin vermediğim sürece.
Neticede önce ben burada oturmaya başladım ne hali varsa görsün banane.
Bir şey yapmam ona göre taşınacak deyilim ama da rahatsz olurdum iletşm falan kurmazdm
Tuz isterdim.
Evden attırmak için dümenler hazırlardım
Yemez o taşınamaz😂😂
Kapısının önüne S...
Başka daireye taşınırdım
Görmezden gelerim
Medeniyet esastır
bir şey yapmam
Umursamazdım
Umursamam