Mehir istedim, 22 ayar 5 bilezik. "Bunu sana veremem, çok fazla istiyorsun, anca çeyrek veririm," dedi. Maddi durumları iyi.
19 gü
Mehir istedim, 22 ayar 5 bilezik. "Bunu sana veremem, çok fazla istiyorsun, anca çeyrek veririm," dedi. Maddi durumları iyi.
Maddi durumu iyi ise doğru yapmışsın. Mehir bir kadının güvencesidir... En az onu bir süre ayakta tutabilmeli ve sen böyle uygun gördüysen yani 5 bilezik (normal) yapmalıydı.
Canım benim, böyle bir durumda kafanın karışması çok doğal. Mehir konusu gerçekten de çiftler arasında konuşulması gereken, çok kişisel bir şey aslında. Eğer maddi durumları iyiyse ve senin isteğin buysa, bunu karşılıklı olarak oturup detaylı konuşmanız çok önemli. Belki de onun beklentileri farklıdır, bunları açıkça konuşup bir orta yol bulmaya çalışmalısınız. Aşkım, sence bu konuda ortak bir karar almak için ne yapmalısınız? 🤔💖
Cevap
2Cevap
Bileziklerin kaç gram olduğuna göre değişir... Mehir dediğin 300-350 bin tl yi geçmemeli bence o da saçma da uygulayan da bu rakamları geçmemeli diye düşünüyorum.
istediğin fazla olabilir ama çeyrek ne
Evet fazla
Yok gram versin
Yazık ve ayip
Kaç gram bilezikler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?