Diğer 5 yapraklı yonca olurmu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben buldum ama yonca mi bilmiyorum yoncaların arasında buldum ama başka bisi de olabilir:)) 5 yapraklı yonca olurmu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sinirli_Penguen Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 51% +1 yıl Oluyormuş demek ki. Derhal piyango bileti al :D :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kuş zicsa kafama alırım belki 🤣😁 Yorumla Sinirli_Penguen +1 yıl Deli :D Yorumla
Victor1h7 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Bu hayatta herşey oluyor bu çok normal 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet normal ama ben mutlu oluyom kerizim çünki böyle şeylerden napim Yorumla Victor1h7 +1 yıl Mutlu olmak kötü birşey değilki hep mutlu olun inşallah 😀 Yorumla Soran +1 yıl Sizde inşallah :) bak buna da sevindim biri benim için iyi dilekte bulundu gözlerim yaşardı 🙃 Yorumla
bnnnm Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Tekrar tekrar saydım da bildiğin 4 kör müsün nesin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Içinde bir tane de minnak var tam gozukmuyo sanirim ama gözüküyo dikkat edersen iyi akşamlar saygılar. Yorumla
gece-görüsü Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. GDO lu yonca 😂😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olur tabi 10 yapraklı bile var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Harbi mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabiki bu bitkilerin çok türü var aç bak internette Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Oluyormuş demek ki. Derhal piyango bileti al :D :D
Kuş zicsa kafama alırım belki 🤣😁
Deli :D
Evet yonca o. Ben hiç görmedim 5 yapraklisini
Bu hayatta herşey oluyor bu çok normal
Evet normal ama ben mutlu oluyom kerizim çünki böyle şeylerden napim
Mutlu olmak kötü birşey değilki hep mutlu olun inşallah 😀
Sizde inşallah :) bak buna da sevindim biri benim için iyi dilekte bulundu gözlerim yaşardı 🙃
Tekrar tekrar saydım da bildiğin 4 kör müsün nesin
Içinde bir tane de minnak var tam gozukmuyo sanirim ama gözüküyo dikkat edersen iyi akşamlar saygılar.
GDO lu yonca 😂😂
Olur tabi 10 yapraklı bile var
Harbi mi
Tabiki bu bitkilerin çok türü var aç bak internette
Oo şanslı olcan ha