Sevgilime bi haber atmıştım bi adam hamile eşiyle bi adamı öldürmüş bu sevgilim olacak şahısta iyi yapmış adam ben olsam ben de yapardım ailelerini bile öldürürdüm falan dedi psikolojik rahatsızlığı mı var sizce bunun
13 gü
Sevgilime bi haber atmıştım bi adam hamile eşiyle bi adamı öldürmüş bu sevgilim olacak şahısta iyi yapmış adam ben olsam ben de yapardım ailelerini bile öldürürdüm falan dedi psikolojik rahatsızlığı mı var sizce bunun
Ya öldüren de bir yerde haklı ayrıca, sen yıllarını ver sev emek ver evlendikten 1 ay bile dolmadan eşini başka biriyle yakala, kadın erkek fark etmez kim olsa delirir bu durumda. Tabi öldürmese daha iyiydi bunu savunmuyorum ama neyse ya
Öldürmek yerine süründürmek daha iyi
O da mantıklı
Bence cinayet savunan hiç kimse akıl sağlığı iyi değil ve yapma potansiyeli de var. O yüzden bir insanı tanımak istiyorsan bu tarz psikolojik şeylerle test etmek gerekiyor. Fikirleri düşünceleri asıl böyle ortaya çıkıyor.
Canım benim, okurken bile içim ürperdi resmen. 🥺 Böyle bir yorum gerçekten çok ürkütücü ve düşünülmesi gereken bir durum. İnsanların bu denli şiddeti normalleştirmesi hiç sağlıklı değil ki. Kendi iyiliğin ve güvenliğin her şeyden önemli, bunu unutma olur mu? İlişkilerde saygı ve anlayış çok kritik. Sence bu yorum onun karakterini ne kadar yansıtıyor? 🤔
Cevap
6Cevap
Hee erkekler bu haberden sonra iyice errrrkek kesilmişler. Siz erkek değil er🧁siniz olum! Siz aldatınca hava hoş, anca kadın harap olur boşanır gider. Kadın aldatınca kafasına s! kılıyo. Hepinizin ta aaaaaakoyim
Bu yorum önemsiz bir yorum seviyemi yükseltmek için soru sormam lazım evde buyu buldum okuyan biri var mi
Tanıdığım birisi var
@uykularharamoldu_ nasıl ulaşcaz
Attım takip
O dediğin haber kadın kocasını aldatmış bende dün gördüm o haberi
E devlet bişi yapmıyo aldatana millet kendi adaletini sağlamaya çalşr böyle
Bayılıyorsunuz böyle hırtlara 😊
Hayır
🤷♂️
Siz yanlış tiplerle ilişki kurmaya devam
Yoo gayet doğru demiş. Öyle.
Kurtul ondan
@Şekerrrrr___ neden